Nepârejoðas beziemesla(?) iesnas gr.laikâ jeb vazomotorais rinîts

Aizsāka tipe 

Sveikie!

Stâvoklî jau 3 mçneðus, 2 no kuriem ir nepârtrauktas iesnas, deguna tecçðana, ðíaudîðana, aizlikts deguns. Vakar biju pie LOR, un apskate neliecinâja, ka bûtu jebkâds iekaisums. Daktere minçja ðo terminu - vazomotorâs iesnas - un teica, ka tas pârieðot pats no sevis vçlâkâ grûtniecîbas laikâ, tuvu beigâm. Izrakstîja bçrnu Olynth degunam, taèu tikpat labi es to varu nepirkt, jo tas domâts stâvokïa atvieglinâðanai, nekâda ârstçðana tur nav paredzçta.
Kurð man varçtu paskaidrot, vai tâ atgadâs bieþi un tieði grûtniecçm, un, vai to var uztvert kâ alerìiju, vai kâ hronisku saaukstçðanos? Vai varbût iesnas uz nervu pamata? No hormonu maiòas??
Vârdu sakot, kâ tas rodas, kam, un ko var darît, lai izvairîtos vai lai izbeigtu ðîs iesnas?
Re: Nepârejoðas beziemesla(?) iesnas gr.laikâ jeb vazomotorais rinîts
25.01.2008 10:19
diez vai ta bus pieskaitama pie hron saslimsanam. parejie iemesli- grutnieciba, hormonalas izmainas, stress var but par iemeslu.cik biezi tas ir grutniecemgan nepateiksu bet ta nu ir viena grupa kam sis iesnas ir raksturugas. pareizi vien tev daktere bus teikusi - isti kaut ko darit seit nav jegas - tada nu ir so iesnu ipatniba.
Paldies, Bellisima. Nu interesanti, jo kaut kas tâds man pirmo reizi :) grûtniecîba gan otrâ.
.. lai gan viss jau kâdreiz ir pirmo reizi.. bet, ka tieði iesnas, ko es nevaru ciest.. te nu bija - jaukie gaidîðanas mçneði :)))))))
Re: Nepârejoðas beziemesla(?) iesnas gr.laikâ jeb vazomotorais rinîts
25.01.2008 13:51
nju vien jacer ka iesnas paries pec iespejas atrak :)
Man ar bij tieði tâpat ar iesnçm un pârgâja apmçram 7 mçnesî. Bij apnicis ðíaudît un puòíoties, domâju ka nekad nebeigsies. Bet vienâ jaukâ dienâ pârgaja.
Es ljoti mocos pa naktiim. Deguns ir galiigi un pavisam ciet, nevar paguleet! Man tikai 7 nedeeljas. Aptiekaa teica, ka nedriikst lietot sprejus. :(
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 11?
Ziņa: