hormoni?

Aizsāka daina 

daina
hormoni?
21.01.2009 03:24
sveiki!
esmu ljoti noruupeejusies. man ir 25 gadi, un redzu, ka aareeji kljuustu arvien viirishkjiigaaka. shur tur paraadaas pa kaadam melnam matinjam, zem nabas, uz kruutiim jo iipashi. esmu diezgan viirishkjiigas miesasbuuves - shauri gurni, plati pleci un ljoti mazas kruutis - pat liekas taas kljuust arvien mazaakas!!! arii seja man ir viirishkjiiga. kaut gan ieksheeji esmu maiga un, domaaju, diezgan sievishkjiiga buutne. tieshi taadeelj manas paarmainjas mani dzen izmisumaa! ziinu, ka tur neko mainiit nevar, bet kas juusupraat ir pie vainas - vai tie ir hormoni? ir doma aiziet pie endokrinologa. un veel - par cik mani ljoti satrauc iipashi kruushu izmeers, lasiiju i-netaa par taadu liidzekli Push-up. Zinu jau zinu, nekad taadiem neesmu ticeejusi, bet aiz sava izmisuma esmu gatava meegjinaat pat to (implantus negribu!). lasiiju arii ljoti labas atsauksmes no citaam sievieteem par sho liidzekli. vai kaada ir meegjinaajusi? vai kaadai ir liidziiga probleema?!
Re: hormoni?
21.01.2009 11:26
Tam puðapam es neticu ne par piecâm kapeikâm. Sievieðu hormonu jautâjumos pietiks ar labu ginekologu. Endokrinologi parasti vairâk orientçjas uz citu dziedzeru darbîbu. Nu ja jau tu esi maiga un sieviðíîga tad jau viss ir kârtîbâ. Izskatam var bût ir kâda nozîme attiecîbu veidoðanâ bet attiecîbu pastâvçðanu nosaka galvenokârt îpaðîbas. Pats par sevi pastiprinâts apmatojums un mazas krûtis nav nekâda problçma jo ir vîrieði kam patîk tieði tâdas. Vienkârði nevajag ietekmçties no masu informâcijas avotiem kas uzspieþ zinâmus stereotipus.

p.s. Neesmu sieviete...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
daina
Re: hormoni?
22.01.2009 02:12
neiet runa par viirieshu attieksmi, ar to it kaa nav probleemu. kruutis - taa ir sievietes pashapzinja, paarlieciiba, taadeelj arii tik ljoti paardziivoju. un tieshi taapeec, ka peec dabas esmu sievishkjiiga, mani dzen kompleksos mans aareejais izskats. vai tas ir normaali, ka kompleksu deelj neeju ar draugiem uz pirtiim, peldeeties, sauljoties? kur nu veel kailai! manas kruutis izskataas nevis vienkaarshi mazas, bet taas ir pat taadas kaa neattiistiijushaas! saprotu, jaamaina attieksme pret sevi, jaapienjem, utt.. bet pienjemt to ljoti gruuti..
sisie
Re: hormoni?
22.01.2009 18:47
par vîriskibu - tiesam japarbauda hormoni, par push up nemaku spriest, milu sevi tâda kâ esmu :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 21?
Ziņa: