spontânais aborts??nesaprotu.

Aizsāka Beâte 

Esmu neizpratnç.Pie ginekologa ðobrîd netieku. Lieta sekojoða- iepriekðçjâs mçneðreizes bija normâlâ laikâ un ierasta garuma, tad pçc nedçïas parâdîjâs viegla, asiòaina smçrçðanâs, bet ïoti minimâla, pâris dienas, ðîs dienas bija arî stipri uzpûties vçdçrs, vilka vçdera lejasdaïâ, vçl pçc pâris dienâm uztaisîju grûtniecîbas testu- viena tumða svîtriòa, otra ïoti gaiða, testu atkârtoju vçl arî nâkamâs divas dienas- otra svîtriòa treðajâ dienâ bija vçl gaiðâka, gandrîz nesaskatâma, tagad, kad kopð testu taisîðanas, ir pagâjuðas vçl 5dienas ir parâdîjusies atkârtota smçrçðanâs, jau kaut kas nedaudz lîdzîgs mçneðreizçm, bet ne tuvu tâdâm, kâdas man ir parasti, tâda neregulâra smçrçðanâs un velk vçdera lejas daïu, mçneðreizçm vajadzçja bût tikai vçl pçc 7 dienâm, cikls man parasti bija ïoti regulârs. Ko tas viss varçtu nozîmçt? vai tieðâm esmu stâvoklî? Vai hormoni gïuko? Vai arî esmu bijusi stâvoklî, bet embrijs ir aizgâjis bojâ?
Re: spontânais aborts??nesaprotu.
27.01.2009 21:44
aizej uz Gulbja lab., nodod asinis uz HCG, lai nav jâpaïaujas uz mâjas testiem. tad vismaz zinâsi, vai esi stâvoklî :)
Re: spontânais aborts??nesaprotu.
29.01.2009 18:16
Nebûs tur nekâda grûtniecîba visticamâkais... hormoni...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: spontânais aborts??nesaprotu.
29.01.2009 21:15
ku:

nu hcg organisms bez grûtniecîbas nemçdz raþot (es par otro svîtru) :)
Re: spontânais aborts??nesaprotu.
29.01.2009 23:17
puce

Jâ, bet es pçc autores teksta un savas pieredzes saku, ka visticamâkais ar to testu kaut kâda kïûme ir sanâkusi... bet tas protams, ir mans subjektîvais viedoklis :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 25?
Ziņa: