par estrogēniem

Aizsāka alda 

par estrogēniem
21.10.2016 14:21
Man ir pilni 46 gadi un sākušās visādas veselības problēmas.
Lielākā ir ar galvu - tā ļoti sāp un man ir zems asinspiediens.
Ginekoloģiski nekad lielas problēmas dzīvē nav bijušas, ir vienas dzemdības, aborti nav, vīra nav, bet viemēr ir kāds mīļākais.
Lūk, pirms pusgada man parādījās tādi izdalījumi, kā ūdens ielīst biksītēs - tikpat kā bezkrāsaini. No sākuma domāju, ka urīna nesaturēšana, bet nebija nekādas urīna smakas.
Pēc laika pievienojās diskomforts un nieze. Bija jāiet pie ārsta, aizgāju - man atrada kaut kādu sts - infekciju - izdzēru antibiotiku kursu un pēc 2 nedēļām veicu atkārtotu pārbaudi - biju vesela. Tas bija š.g. jūlijs. Bet nieze un neomulība palika un izdalījumi arī.
Aizgāju atkal pie dakteres - viņa saka - jums tur viss labi - skaisti - drusku piena sēne. Es prasu, kas tie par sasodītiem izdalījumiem - viņa saka - estrogēni man esot padaudz. Kaut ko tādu dzirdu pirmoreizi. Lietoju pretsēnīšu svecītes - šausmīgi dārgas, škiet nieze pazudusi.
Vēl man daktere par estrogēniem teica, ka manos gados tas esot labi, lai es priecājoties.

Prieka nav, jo lasīju, ka šādi izdalījumi - kad sāpes nav, bet noplūst kā ūdens - esot pie tās pašas sliktākās slimības , kuru negribu pat rakstīt. Apmēram pirms mēnēša man iekšā - laikam makstī ir tāda kā vibrēšana vai burbuļošana. Zvanīju savai dakterei - viņa teica, ka tās esot manas subjektīvās izjūtas , lai es esot mierīga. Bet miera man nav.

Ja kāda sieviete mani pakonsultētu - es būtu pateicīga.

Jā - mr man ir regulāras - visu mūžu kā pēc pulksteņa. Pirms 15 gadiem man bija miomas mezgls, bet tas esot uzsūcies.
Uz doto brīdi man šausmīgi sāp arī krustos, bet to es skaidrou ar savu vieglprātību, jo kopu kapus, sasvīdu un tad vējā ar riteni braucu mājās un virsjau nevilku , jo bija par karstu. Vai nu apaukstēju nervu, vai tomēr tas saistīts ar giinekologiju.

Ko darīt nezinu - miera nav.
Re: par estrogēniem
26.10.2016 11:45
Vai vīrietis arī drīkst konsultēt?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: par estrogēniem
27.10.2016 11:18
Izteikšanās brīvība, protams. Es gan tik ļoti cerēju uz kāda profesionāļa komentāriem, vai vismaz tādas sievietes, kura var dalīties pieredzē. Bet nu labi -raksti - lasīšu ļoti uzmanīgi.
Re: par estrogēniem
27.10.2016 18:54
Kādus izmeklējumus veica ginekoloģe? Pašos izdalijumos es neko bīstamu nesaskatu. Un cita starpā tas var būt arī urīns. Tāpēc, ka svaigam urīnam nelielā daudzumā praktiski nav nekāda smaka.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 1?
Ziņa: