Neīsta grūtniecība?

Aizsāka Mazā Gita 

Sveiki visiem! Mani te nomoka problēma - pēdējo divu gadu laikā jau trešo reizii gadās tāda lieta, ka uznāk simptomi, kādi parasti ir grūtniecēm - aizkavējas mēnešreizes, piebriest krūtis, slikta dūša, nespēks. Katru reizi domāju - oho, vai tad tiešām mazais taisās pieteikties, bet katru reizi nedēļu vai divas vēlāk simptomi pāriet, uztaisu testu un nekas, protams, nav bijis, kā arī mēnešreizes pēc pāris dienām klāt. Man ir 30 gadi, veselība ir normāla, agrāk nekādu līdzīgo problēmu nav bijis, nesaprotu, kas var būt par cēloni. Nekādus medikamentus nelietoju, nedzeru, nesmēķēju. Nekādu slimību pa sieviešu līniju nav bijis. Partneris viens un tas pats, darba prasību dēļ arī regulāri taisu testus uz STS un viss kārtībā arī tur. Nesaprotu, vai tas vecums jau nāk? :))

Dakterei pirmajā reizē prasīju - šī uztaisīja analizes, tur viss normā - pateica ka nervi dēļ stresa jokus taisa. Teica, ka esot praksē redzēti gadījumi, kad sievietēm uz nervu pamata pat mēnešiem aizkavējoties cikls, citas domājot ka stāvoklī esot un jau bērnu drēbītes sākot noskatīt, un tad raudot, kad izrādās ka nav stāvoklī nemaz. Vai kāda šeit ar to ir saskārusies?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 6?
Ziņa: