neliels izsvidums duglasa telpa

Aizsāka elinam 

Sveiki, pirmo reizi saskaros ar šādu slēdzienu- neliels izsvidums duglasa telpā. Kas varētu būt par iemeslu?! Sieviete, 30, pirms 4 mēnešiem dzemdējusi. Ārsts konstatēja, ka ir ovulācija USG apskatē. Sūdzības, nedaudz sāp mugura, ārkārtīgi uzpūties vēders pēdējās dienās izteikti. Bet vispār tendence vēderam stipri pūsties. Vai tas nevar liecināt par kādu ļaundabīgu procesu?! Olnīcās, zarnās?! Analīzes pēdējās gan asins, gan urīns pilnīga norma. Taču iepeiekšējās analīzēs, bija nedaudz paaugstināti trombociti , norma -410, man 416. Taču atkārtojot normā 365. Vai ir kāds pamats satraukumam?! Paldies!
Tas izsvidums Duglasa dobuma no ovulacijas varetu but. Folikulam plistot, var pakjist skidrums, kas tur lielaka vai mazaka apjoma kopa ar olshunu ir.
Re: neliels izsvidums duglasa telpa
23.01.2017 09:43
Ļoti iespējams, ka šķidrums Duglasa telpā ir no ovulācijas. Vēdera pūšanās arī var būt saistīta ar ovulāciju jo daļai sieviešu ovulācijas laikā reflektori veidojas aizcietējums kurš turpinās līdz mēnešreizēm.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 14?
Ziņa: