Pie kura ârsta griezties?

Aizsāka cukurinsh 

cukurinsh
Pie kura ârsta griezties?
09.09.2005 11:36
Sveiki!

Lieta tâda, ka mana mamma jau kâdu laiku sûdzas par sâpçm ceïgalos. Ir bijusi pie ârsta, tas ir izrakstîjis dzert Kalcigranu ar D3, bet tas neko nepalîdz. Manai mammai ir 49 gadi un iespçjams kaulu sâpes ir saistîtas ar pârejas laiku (menopauzi) un varçtu bût, ka jâpârbauda hormoni. Tad jau laikam ir jâdodas pie ginekologa. Varbût Jums ir zinâms kâds speciâlists, kuru Jûs varçtu ieteikt?
Vajadzîgs kalcijs, kas labi asimilçjâs- ðobrîd zinâtnieki par tâdu atzinuði koraïïu kalciju Alka Mine, bet ar to vien ir par maz. Varu ieteikt labu diagnostiku, ar kuras palîdzîbu var noteikt jebkuras saslimðanas patiesos iemeslus un pietestçt arî vispiemçrotâkos ârstniecîbas lîdzekïus. Rakstiet: Margaritaangel@inbox.lv

...
Re: Pie kura ârsta griezties?
09.09.2005 20:56
Kopsh kura laika UB ir "aarstnieciibas liidzeklji"?
lauma
Re: Pie kura ârsta griezties?
09.09.2005 22:07
Inâra:

Ðeit varçtu bût arî kïûda un bez nopietnas izmeklçðanas, uzsâkot lietot koraïïu kalciju, sekas varçtu bût bçdîgas.
Saku to no savas pieredzes - nenormâli laiku pa laikam sâp ceïu locîtavas, vâjprâtâ, nevaru pat uzkâpt pa kâpnçm. Uztaisîju rentgenogrammu un izrâdîjâs, ka ir locîtavu apkaïíoðanâs un arî kaïíis asinîs ir uz robeþas :(.
Un stâdies priekðâ, ja es tagad sâktu lietot kalciju???
Manâ gadîjumâ ârsts ieteica lietot Mg, jo tas daïçji paskalo to kaïíi laukâ un vçl çst daudz galerta :))). Dr. mani vienîgais nomierinâja, ka kalcinoze tomçr ir labâk nekâ osteoporoze un tâ man nedraudot.

Cukuriòð:
Manuprât ir 2 varianti, vai nu tas kas man (kaut gan ðitâ vaina esot diezgan reta) vai arî osteoporoze. Viennozîmîgi vajadzçtu vispirms uztaisît rentgenu un tikai tad domât, ko darît.
Ziniet, lietojot KORAïïU kalciju Alka Mine vçl nevienam bçdîgas sekas nav bijuðas, jo ðî kalcija forma nenogulsnçjâs, bet tieði otrâdi, vçl ðíîdina neasimilçtâ kalcija nogulsnçjumus un pie viena bagâtina organismu ðûnu lîmenî ar kalciju un vçl 69 mikroelementiem(Mg, K, Fe,I, Au,Zn, Se.....) jonu formâ.
Manai mammîtei arî bija locîtavu apkaïíoðanâs, kas sakas pçc osteonorma lietoðanas, un izrâdîjâs, ka tas vienkârði neuzsûcâs, bet kristalizejâs un nogulsnçjâs locîtavâs un nierçs, bet sâkot dzert koraïïu ûdeni, problçma daþu nedçïu laikâ pazuda. Un vçl viòai vairs nav arî osteoporozes, jo izrâdâs koraïïu kalcijs atjauno arî kaulu struktûru- ir rentgena uzòçmumi, kas to apliecina, un ne tikai viòai vien. Ir daudz pacientu, kas risina savas problçmas ðâdi.

Autoram: palasi dr. Atkinsu:" Zinâtnieki vairs sen nestrîdâs par to, ka bioloìiski aktîvajiem UB ir terapeitiska iedarbîba..." Un no kurienes tad ârstnieciskâ medicîna tavuprât celusies? Ar ko ârstçja Avicenna, Hipokrats, Plutarhs u.c medicînas patriarhi, ar aspirînu, tazepâmu, antibiotikâm??? dIEZ VAI!:))) Ar lucernu, lakricu, koraïïu pulveri, vçrmelçm, strausu taukiem- augu, dzîvnieku izcelsmes produktiem, minerâliem un ûdeni!!! Un UB ir tie paði vecie, labi aizmirstie augi, tikai jaunâ kvalitâtç un mûsdienu prasîbâm atbilstoðâ formâ. Saprotu tavu skepsi,- laikam esi kaislîgs farmâcijas rûpniecîbas atbalstîtâjs. Es arî agrâk "çdu" visu no aptiekas, kamçr ìimenes ârste pateica, ka neko vairak palîdzçt nevar. Tagad palîdzu sev pati un arî citiem, kas to vçlas, un pat ïoti veiksmîgi!!!

...
Re: Pie kura ârsta griezties?
10.09.2005 22:35
Ja tas osteonorm kalcijs neuzsuucaas, tad kaa tas kalcijs tika liidz lociitavaam nogulsneeties, mm?
Un kaada bij mirstiiba Avicennas laikos un kaa muusdienaas?
Aizejiet pie osteoporozes specialista, bet ja ir gudrs(tiesa nozime)gimenes arsts tad noskaidrojopt visu apstaklus vins ieteiks kurs konkretaja gadijuma bus labaks risinajums:))
Re: Pie kura ârsta griezties?
10.09.2005 22:58
Inâra, ir jau biðíiò par traku :/
...
Re: Pie kura ârsta griezties?
10.09.2005 23:01
Nu, te jau ik pa laikam Inaras koleegji sola aarsteet visu.

Tai skaitaa nekrietni uzbrukt 4 gadiiga zeena radiniecei/pazinjai, jo taa nepieteicaas veel peedeejas 3 dziives dienas barot beernu ar vinju superproduktiem (zeenam bij smadzenju audzeejs). Bail pat iedomaaties kaa peecaak jutaas beerna vecaaki/pazinjas, ja tik klaji uzbruuk,ka re vinji neesot dariijushi VISU. T.i., papildinaajushi sveshus macinjus :-(
Re: Pie kura ârsta griezties?
10.09.2005 23:02
ieva26
Re: Pie kura ârsta griezties?
11.09.2005 16:55
aarpraats;//
cukurinsh
Re: Pie kura ârsta griezties?
12.09.2005 14:15
Liels paldies visiem par ieteikumiem.

Belisima: Tur jau tâ lieta, ka pie ìimenes ârsta nav jçgas griezties, dzîvojam mazpilsçtâ un par noþçlu jâsaka, ka neviens tur daudz neiedziïinâs. Tâpçc jau domâju, ka ir jâdodas tikai uz Rîgu pie kâda speciâlista un jâsâk pârbaudîties.
Es
Re: Pie kura ârsta griezties?
12.09.2005 18:11
Rîgas 1.slimnîcas konsultatîvajâ poliknînikâ strâdâ ïoti labi ginekologi, var pierakstîties pa telefonu un precîzi uz to laiku arî braukt...... telefonu reìistratûrai aizmirsu, bet jebkurâ uzziòu dienestâ jau pateiks........
kirurgs
Re: Pie kura ârsta griezties?
12.09.2005 22:03
nu i fufeli te gruzî.kalciju var rît kilogramiem-tikai problçma ka organisms nevar vinju uzòemt-jo piem nav piet skâbuma kungî.un vispâr kâds te sakars arkauliem.vaikaïíi.sac ar rtg ceïa loc-pie íir-vai ir saglabâta loc sprauga,tad vai palpatori nesâp meniski untad reimotestiun tad uss ,zales laiks un tad ct,kodolmagn rezonanse artroskopija un vairogdziedzera uss.un mugura pie neirooga-peed variants endoproteeze
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 2?
Ziņa: