Biseptols

Aizsāka Dþonsa 

Dþonsa
Biseptols
22.09.2005 14:09
Man jautâjums par ðo zâïu radîtajiem blakusefektiem. Ârstçju bronhîtu ar Biseptolu, jo stiprâs antibiotikas es nepanesu. Pie kam, lîdz ðim novçrota diezgan laba Bispetola panesamîba. 6dien parâdîjâs stipras ceïgalu locîtavu sâpes, ko nemaz nesaistîju ar Biseptolu. Divas dienas sâpes bija mazinâjuðas, bet tagad saprotu kapçc - bija aptrûcies Biseptols. Vakar izrakstîja man kârtçjo devu, vakarâ sâkâs vemðana un slikta dûða, tad sâku domât, ka droði vien no zâlçm, izstudçju cîtîgâk instrukciju (diezgan pamatîgi daudz blakusefektu, irpeiksh izlasiijusi biju diezgan pavirði) un secinâju, ka locîtâvu sâpes arî ir viens no blakusefektiem, kad zâles noteikti jâpârtrauc. Tâ kâ es to nezinâju un turpinâju vçl 4 dienas lietot ðîs zâles, ðodien neesmu dzçrusi, taèu sliktâ dûða nav mazinâjusies. Sâpes locîtavâs tâpat+sâkuðas sâpçc potîtes. Skaidrs ka zâles dzert turpinât nevaru, domâju rît doties pie sava terapeita, taèu man gribçtos zinât, vai tâs ir blakusparâdîbas, kurâm var nepievçrst îpaðie lielu nozîmi, t.i., nedzerðu zâles un pamazâm pâries, vai arî tâs liecina par to, ka bûtu jâveic analîzes, lai pârliecinâtos par veselîbas stâvokli?
Khmmm
Re: Biseptols
23.09.2005 12:33
Tev paliek labaak, kopsh tu nedzer taas zaales?
Re: Biseptols
23.09.2005 15:28
Maz ticams, ka biseptols te bûs pie vainas.
Saule :)
Re: Biseptols
23.09.2005 15:49
var gadîties, ka ir, jo man, piemçram, tûlît pçc tâ iedzerðanas izmetâs tâdas pumpas, kâ pçc sadzelðanâs ar nâtri... :(
Dþonsa
Re: Biseptols
23.09.2005 16:07
Es domâju, ka bija pie vainas. Nu jau otro dienu nedzeru - sliktâ dûða pazudusi, tik palikuðas vçl vçdera problçmas un locîtavas sâp mazâk, vismaz varu pastaigât :)
Un instrukcijâ tâdas blakus parâdîbâs uzskaitîtas, tikai neizlasîju pirms tam to garo perðu, tâpçc tik tâl nodzîvojos ;)
Re: Biseptols
23.09.2005 16:22
Vispaar jau lietojot antibiotikas (tulkojumaa - pret dziiviem organismiem) jaareekjinaas ar blakus efektiem. Nezinu nevienas antibiotikas kuraam nepiemiit blakus efekti. Turklaat pieskaitiit biseptolu pie vaajiem nu nekaadi nevar.
Dþonsa
Re: Biseptols
23.09.2005 16:32
Nu redz, mans terapeits uzskata, kas tas ir labaka nekaaa ntibiotikas, it kaa Biseptols vispaar neesot. Bet nu jociigi tas, ka ieprieksh ljoti labi panesu, bet tagad taadas mokas. Pat nezinu kaa turpinaat aarsteeties, ja antibitoiaks nevar, jaacer ka paaries no ACC un siirupinjiem.. Taa kaa trokshnji mazinaajushies, tad varbuut izvilkshu :(
Ir bijushi dazhaadi balkusefekti, pat piena seene peec aarsteeshanas, nu visu ko var paciest, bet kad vairs pastaigaat nevar un vislaik bezspeekaa ar sliktu duushu jaagulj, tas jau likaas par daudz...
Dþonsa
Re: Biseptols
23.09.2005 17:02
veel paturpinot teemu - vai 480 Biseptols pa divaam tableteem dienaa skaitaas liela deva?
Re: Biseptols
23.09.2005 17:07
Bet ir taèu dabîgas antibiotikas, jeb pareizâk bûtu teikt-lîdzekïi ar pretiekaisuma, antibakteriâlu un pretvîrusu iedarbîbu, kas nerada blaknes, neindç organismu un nebojâ orgânus!!! Var lietot visi, gan pieauguðie, gan bçrni- zîdaiòi, gan tie, kam alerìijas no zâlçm.Kur problçma?
Margaritaangel@inbox.lv

Dþonsa
Re: Biseptols
23.09.2005 17:15
Inâra, problçma ir tâ, ka tieði ar tâdiem lîdzekïiem ârstçjot klepu es tiku pie astmatiskâ bronhîta pagâjuðajâ rudenî un nomocîjos visu ziemu ar neskaitâmiem atkârtotiem brinhîtiem. Tâ ka tici man - ðogad man nav vçlmes eksperimentçt cik tâlu atkal tas vair aiziet. Pie kam, brîdî, kad parâdâs trokðòi plauðâs, diezgan riskanti païauties uz vâjas iedarbîbas zâlçm. Manupârt tas, ko piedâvâjt jûs der tikai un vienîgi profilaksei, bet ne jau smaga bronhîta ârstçðanai... Mans ârsts nekad neliek man dzert antibiptikas, ja neuzskata to par vajadzîgu, zina, ka nepanesu, zina, ka pçc tam mokos ar sçni, tâpçc vienmçr sâkumâ dod ko vâju, sâku ar NImesil un sîrupiem, taèu parâdîjâs trokðòi... Tâ ka.. vçl òemot vçrâ savu nelabo pieredzi..

Ir doma sapotçties, nezinu vai tas palîdz, bet pieïauju iespçju, ka jâ. Jo, papçtot savu poðu pasu, secinâju, ka skolas laikâ man ir taisîtas potes pret pneimoniju, iedarbîba esot uz 5 gadi, tâ varçtu bût, ka iedarbîba beigusies un tâpçc jau otro gadu mokos ar ðitâdu kaiti.

Daudzi var piekrist Inârai un zuskatît, ka labâk nerît tabletes, es ar tâ agrâk domâju, bet tagad.. jau vairs nezinu, ko domât..
Re: Biseptols
23.09.2005 17:18
Principa ja vien arsts tev nav parakstijsi tas 2 tab pa 480 - labak jau nedzer un varbut tiesi si deva ir pie vainas noverotajiem blakusefektiem un ar to ari izskaidrojams kapec pirms tam tev sis problemas nebija...
Dþonsa
Re: Biseptols
23.09.2005 17:21
Nçnu ârsts parakstîja tâdu devu, jo tas jau ir recepðu medikaments. DOmâju - varbût samazinâtu devu dzert, bet vispâr jau labâk laikam nedzert nemaz. Redzçs ko ârsts nâkoðnedçï teiks.. Tâ sajutâ ir drausmîga, kad vari tikai gulçt un justies kâ karuselî, brr..
Lai gan, ja nemaldos, pagajuðajâ ziemâ man bija ðâda deva, bet neatceros 5 dienu kurss vai 10 dienas.. Iespçjams ka organismam jau gana Biseptola.

Interesanti kâ ir ar ðpricçm? Kâdreiz taèu ðpricçja penicilînu vai ko tamlîdzîgu pie visâdâm saslimðanâm, varbût, ka tas ir labâks nekâ tabletes..
mamma
Re: Biseptols
23.09.2005 17:25
Patiesîbâ es par Biseptolu arî neko labu nevaru teikt - ðîs ir zâles, no kurâm manam bçrnam parâdîjâs nâtrene, pie tam, nevis uzreiz, bet pçc kâdâm 3 dienâm. To es konstatçju tikai pçc kâdas treðâs nâtrenes, jo Biseptols bija vienîgais kopîgais visâs reizçs.
Dzheina
Re: Biseptols
23.09.2005 17:31
Nu ja tu esi alergjiska,tad jau peniciliins ir garaam.Tad jau labaak ir ampiciliins.
Re: Biseptols
23.09.2005 17:33
Dþonsa labak lidz arsta apmeklejumam nelieto vispar vai ju na liekas ka vispar nevari iztikt pusi no 480 tabletes...ir gadijumi,kad organisms kas nav bijis alergisks, peksni tads klust...
Dþonsa
Re: Biseptols
23.09.2005 17:38
Es ðobrîd baidos pat pusei dzert, labâk nedzerðu neko, iztikðu ar ACC..

A par penicilînu, zin, man ir kâdreiz potçts, sen gan, it kâ bija okei, man tieîs no ampecilîna, ja nemaldos, bija slikti. Vienriez deva un tad bija vemshana kaut kâda, bet tas bija vçl 12 gadu vecumâ laikam.

Un es laikam nevienaam zaaleem neesmu redzeejusi tik iespaidiigu blakusefektu saraxtu, apskatoties instrukciju, slikti paliek. Parasti sadalja ar blakusefektiem nemaz nav iipashi lielaaka kaa citas, tachu sheit vareetu teikt, ka instrukcijaa blakusefekti vien ir...

Labi, ka veel naatreni nedabuuju, tad buutu vaaks, taa tachu ir aarpraatiiga nieze, brrr..Ja taa turpianasie,s buus sevi ar iedvesmu vien ajarstee - visas zaales pamazaam kljuust par kaiteekli organismam, lai gan ja padomaa - vienmeer jau taa bijis, izniidee slimiibu, bet sabeidz ko citu
Re: Biseptols
23.09.2005 22:03
Dþonsa

Skaties imunitaates uzlaboshanas virzienaa jo man piemeeram no taadiem trokshnjiem plaushaas ne silts ne auksts un taapeec vin nesaaktu lietot antibiotokas.
...
Re: Biseptols
23.09.2005 22:16
Troksnji plaushaas nav sinoniims bakteriaalai infekcijai.
Re: Biseptols
24.09.2005 03:29
...

Tieshi taa:)
Re: Biseptols
24.09.2005 11:07
Dþeina:

"Nu ja tu esi alergjiska,tad jau peniciliins ir garaam.Tad jau labaak ir ampiciliins".

tavai zinâðanai, ampicilîns ir penicilînu grupas preparâts.
Dþonsa
Re: Biseptols
25.09.2005 12:16
Nu bet paaugstinaata temepratuura un trokshnji plaushaas neliktu aarsteet klepu ar antibiotikaam? Taa jau var plaushu karsoni dabuut...
Nez, man ir jau pieredze kaa neaarsteet ar antibiotikaam, jau raxtiiju - ljoti slikta - astmatiskais bronhiits visas ziemas garumaa.
Vai ir veerts riskeet? Nedomajau vis.. Tas nav no patiiikamaakajiem klepiem...
Es brinos vispaar - tad jau ja cilveeks aiziet pie aarsta ar temperatuuru, pamatiigu klepu un jau probleemama elpot, tad jau aarsteet nevajaga? Tad kaados gadiijumos ir jaarstee ar antibiotikaam? Ja brinhitiu neaarstee, ta dko aarstee?

Juutos apmulsusi...
.
Re: Biseptols
25.09.2005 12:17
...
Re: Biseptols
25.09.2005 16:08
Vari jau dzenaat viirusus ar antibitokaam, tik jeega kaada. latrai zaalei sava sindikacijas un visi bronhiiti ar ab nav jaaaarstee. un tam nekaada sakara ar to, ka peecaak ir ilgas atlieku paraadiibas (tas, ko Tu deevee par astmaatisku bronhiitu). Tur driizaak iiss Salbutamola kurss liidzeetu, ne ab
Dþonsa
Re: Biseptols
25.09.2005 16:17
Nu nez, es uzticos savam aarstam. Un plaushu karsoni negribaas, tik ko tagad dariit, nav ne jausmas. Kaa paartraucu biseptolu, taa temperatuura paaugstinaataa klaat. Redzees ko riit aarsts teiks
...
Re: Biseptols
25.09.2005 16:24
Es jau neteicu, ka nevajag Tava akonkreetaa gadiijumaa. Bet gan, ka ne vienmeer vajag.
Dþonsa
Re: Biseptols
25.09.2005 17:15
Nu tam es piekriitu, ka ne vienmeer vajag. VIenmeer jau arii neizraksta antibiotikas ;)
Varbuut kaads man ko vareetu pateikt par poteem? Pret bronhiitu vai pneimoniju, neatceros pret ko iisti bija. Varbuut tas vareetu liidzeet neslimot turpmaak katru ziemu ar sho kaiti?
...
Re: Biseptols
25.09.2005 17:21
Pneumo 23, pret elpcelju slimiibu izraisiitaajiem.
Arii Bronhomunaals un veel viens (nosaukumu netaceros, vai nebij Ribomunils)- tabletees, veicinot imunitaati.
Dþonsa
Re: Biseptols
25.09.2005 17:34
paldies :)) ir doma peec izaarsteeshanas sapoteeties, lai miers, vismaz ceru, ka buus...
Re: Biseptols
26.09.2005 14:02
Dþonsa!
Tas ko es piedâvâju, protams, der profilaksei, bet tie apsolûti nav vâjas iedarbîbas zâles. Tas ko lietoji Tu, droði vien bija par vâju, un iespçjams, ne pa tçmai. Profilaksei sava deva, ârstniecîbas kurss- pavisam kas cits. Un par tâm potçm- man ir daudz ko pastâstît, seviðíi alerìiskiem un cilvçkiem ar ne tik stipru imunitâti... Bet loìiski, ja imunitâte ir lîmenî- potes nav vajadzîgas. Bet varbût ir jçga pârbaudît dziïâk kas par vainu, ja tik bieþi atkârtojâs?

Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 2?
Ziņa: