Izskaidrojiet man

Aizsāka kopija 

kopija
Izskaidrojiet man
24.09.2005 19:13
nu kâ lai saprot vîrieðus??? iepazinos ar vienu cilvi. Vîrietis interesants, bet aizòemts.... Nevienai netaisos viòu atòemt un neko vairâk par sava veida draudzîbu tâpçc arî negribu, bet man tomçr sagribçjâs mazliet izklaides pçc ar viòu paflirtçt utt.

Nu un ðim laikam kïuva interesanti, sâka spçlçt lîdzi. tâ nu tas vilkâs, lîdz viòð sâka jau dot mâjienus, ka gribçtu ko vairâk -nu droði vien ar sexu un tikai pietiktu (neiet runa par nopietnu attiecîbu veidoðanu).

BET, tâ îsti viòð neko nedara tâs lietas labâ. Ja es nezvanîtu, tad laikam nekad netiktos. Kad ir izdevîba satikties, îpaði nesteidzas un var pat tikðanos atlikt utt. Nesaprotu, vai tieðâm vîrietis tikai pa tukðo runâ???? Bet kad satiekamies, viòa acis pilnîgi staro, visu laiku dod mâjienus, ka gribçtu ar mani pabût divatâ kâdâ klusâ, jaukâ vietiòâ utt,

bet viòð ir tik uzmanîgs un pieklâjîgs, ka pat tâ sacît pieskarties atïâvâs tikai kâdâ simtajâ tikðanâs reizç.....
Nu kâ lai to saprot? vai tieðâm tikai tukði muld???????
Tâ, sajaucis laikam man galvu galîgi... lûdzu kâdu komentu!
Vienkârðs puisis
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 19:44
nu ja aiznjemt tad ko trinies? mekle citu! pashai buus tikai vieglaak dziivot
sauljuks
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 19:51
Izskataas, kad vinjam nav ko dariit, tad Tev pieveersh uzmaniibu, citaadi Tu vinju neinteresee... a viiireshi uz visaam skataas iekaarojami, ja sieviete kaut nedaudz simpatizee. Viiireshi vairaak vai mazaak skataas uz sievieteem, kaa uz seksa objektiem.
Vienkârðs puisis
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 19:58
nez kaa sievietes uz viirieshiem skataas?
zane
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 20:17
Man, piemçram, ir vajadzîga droðîbas sajûta un stiprs plecs.
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 20:25
Man tâda sajûta, ka meitene nez ko sadomâjusies. Vîrietis vienkârði negrib aizvainot, tâpçc izvçlâs beziniciatîvas uzvedîbas taktiku. Meitene viòa izturçðanos tulko pçc sava prâta: acis pilnîgi staro, visu laiku dod mâjienus. Tas ir ïoti nekonkrçti. Var bût Tu viòu vienkârði pârproti, tulko sev patîkamâ un pieòemamâ veidâ. Ja bûtu patiesa interese, tad nevis mâjienus dotu, bet gan konkrçti un kodolîgi izteiktos. A tâ, nu kuram nepatîk, ja viòam pakaï skraida? Var savu ego paspodrinât.
punktiòð
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 20:44
To plants:

Kadçl sieviete nevarçtu uzòemties iniciatîvu ? Vai tikai vîrietim ir tâdas priekðrocîbas. Besî laukâ iesîkstçjuðie aizspriedumi, ka vîrietim ir jâbût tam, kas iemîl, mîl, iekaro. Nu kas tas ir ?! Ja ir otrâdi, tad attiecîbam nav nâkotnes, sieviete ir muïíe utml.
anta
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 20:50
KOPIJAM tu esi maita îsta
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 21:21
to punktiòð
Kas Tev liedz uzòemties to iniciatîvu? Uzòemies, bet tad nesûdzies, ka Tevi neviens neaplido, ka Tavs vecis ir stumjams un bîdams, ka beigu galâ visi pienâkumi ir Tavi, bet Tavam vîrietim viss vienalga. Ja Tev nepatîk, ka Tev dâvina ziedus, izbaudît sievietes sieviðíîgo varu par vîrieti, tad uz priekðu.
punktiòð
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 21:38
to plants:

Ne viens jau nesûdzas.
Izlasi savu komentu 20:25 , Tu raksti, ka meitene ir sadomâjusies.....
Man ir smagas aizdomas, ja to bûtu rakstîjis vîrietis, tad Tu to neuzskatîtu par sadomâðanos, bet par normâlu situâciju un, iespçjams, bûtu uzmundrinâjis turpinât iekaroðanas taktiku.
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 21:57
to puntiòð
Es Tevi sapratu.
Laikam esam stipri atðíirîgâs vecuma kategorijâs, tâpçc arî uzskati par attiecîbu veidoðanu ir stipri daþâdi. Es sen jau netçrçju savu laiku bezperspektîvâm lietâm. Pçc manâm domâm laiks , kas patçrçts, lai nodibinâtu attiecîbas ar "nebrîvu cilvçku", ir veltîgi izniekots, emocijas, kas raduðas ðajâ sakarâ neko labu nedos. Jo cilvçks, kas pievîlis vienreiz un vienu, to izdarîs arî otrreiz, pie tam daudz vienkârðâk nekâ pirmajâ tûrç. Tagad padomâ no tâ precçtâ cilvçka redzespunkta, kâ tas izskatâs: ar viòu koíetç, viòam zvana, viòu gaida un aicina - nu patîkami, interesanti, var arî pakacinât, redzçs, kas bûs. Bet nekâdu Nepârprotamu vârdu un solîjumu, jo viòam ir sava dzîve, kurâ ðai meitenei nav stabilas vietas. Tâpçc arî saku, ka bçrns ir sadomâjies. Nevis dzird, ko viòai saka, bet izskaidro katru teikumu, kâ paðai gribâs. Ilûzijas.
punktiòð
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 22:13
to plant:

Dzîvç nav viss tikai balts un melns, kâ zebrai. Ir arî citas krâsas, citâdas situâcijas, citâdas vçlmes.
Dusma no cita pc
Re: Izskaidrojiet man
24.09.2005 22:57
Nu mîlîði, ja vîrietis iekarst uz kâdu sievieti, tad to nu nevar nedz nepamanît, nedz arî pârprast! Bet augstâk minçtais laulenis visdrîzâk atbilst Planta aprakstam, jo izturâs drîzâk kâ viegli uzpasterizçts mironis, nevis romantisks mîlnieks, kas tagad zvaigznes Rimi maisiòos stieps no debesîm!:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 2?
Ziņa: