astmas zâles grûtniecîbas laikâ

Aizsāka Ivita 

astmas zâles grûtniecîbas laikâ
27.09.2005 17:26
Svaikas!Gribçju jums pajautât:ja esmu grûtniecîbas pirmajos mçnðos un man ir astma,lietoju zâles SALBUTAMOL.Vai tieðâm tas nekaitçs mazulim,ja inhalçðu tikai tad,kad uznâks lçkme?Esmu dzirdçjusi,ka lietojot SALBUTAMOL daþi mazuïi piedzimstot ar kroplîbâm, piemçram:vilka rîkle,bez austiòâm un ar smadzeòu darbîbas traucçjumiem.Ja kâda var man palîdzçt lûdzu atrakstiet,jo pie ârsta tikðu tikai ceturtdien.Liels paldies jau iepriekð.



ivita
elpas truukums mazulim ar neko labu nedos.
Un- ko saka instrukcija?
puciite3
Re: astmas zâles grûtniecîbas laikâ
28.09.2005 15:10
Man arii ljoti interesee tas.
Lietojot regulaari (apmeram 1.5 gadu) astmas preparaatus (Singulair, Ventolin un Seretide), vai kaut kaa var ietekmeet grutnieciibas iestaashanos un berna veseliibu?
Gruutnieciibas laikaa astma jaakontrolee seviski ruupiigi, un arii medikamenti jaalieto stingri peec aarsta noraadiijumiem. Ja Juus lietojat Salbutamolu peec vajadziibas, un vajadziiba rodas retaak kaa 2 x ned, tad Ok, ja klepus vai elpas truukums ir biezaak, tad klaat vajadziigi arii pretiekaisuma inhalatori, jo salbutamols neaarstee iekaisumu, tikai paplashina bronhus.
Ja astmas simptomi netiek pienaakosi kontroleeti, tas noziimee to, ka beerninam arii truuks skaabeklis, kas ir daudz kaaitiigaaak par shiim zaaleem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 24?
Ziņa: