kontracepcija

Aizsāka Evucis 

Evucis
kontracepcija
01.10.2005 12:16
Miljaas forumietes, luudzu dalaties pieredzee! Pagaidaam dzeru pretapaugloshanaas tabletes, bet es gribeetu paatraukt uz laiku taas lietot,lai tieshaam paarliecinaatos,ka manas drausmiigaas garastaavoklja svaarstiibas un bezpamata raudaashana (kaads ne taa kaut ko pateica, izdariija utt.) ir zaalju vaina,jo pirms tam,kad neko nelietoju nekas taads nebija.
It kaa mana ginekologiite teica,ka taa pat ir ideaali,ka palieto kontracepciju,tad paatrauc uz kaadiem 3 meneshiem,tad atkal lieto. Ko teica juuseejaas?
Gribu to "atpuutas periodu",bet saprotu,ka kaut kaa jau jaaizsargaajas ir. Doma ir peecaak lietot Nuva ring,jo vinjam ir 3x mazaaka hormonu deva kaa manaam "Jaenine" zaaleem,ko tagad lietoju.
Bet nu jautaajums: kaada jums pieredze ar tiem paatraukumiem (zaales tagad lietoju 3 meeneshus)???Vai ir labi taads "atpuutas periods" ?Vai peec tam tas hormonu trieciens nebuus veel stipraaks,kad atkal saakshu kaut kaadu aizsargaashanaas metodi lietot?Un vispaar vairs nespeeshu kontroleet savu garastaavokli:)?
Miljsh paldies!

...
Re: kontracepcija
01.10.2005 13:58
Ginekologu viedokïi dalâs- daïa uzskata, ka vajag pârtraukumu (ilgumu atkal iesaka daþâdu), daïa saka, ka tie pârtraukumi lieks stress organismam, kad atkal un atkal jâpiemçrojas jauniem apastâkïiem
ek
Re: kontracepcija
01.10.2005 19:25
netaisi ne kadu partraukumu, bet gan samaini tabletes. man jeanine ari nedereja, ari bija garastavokla svarstibas und pienemos svara. ar diane35 nekads tads man nav.
cik es zinu, partraukums ir lieks stress organizmam. ja nu tikai ja tas partraukums ir ilgaks par 6 menesiem. tadu (6-12 men.) partraukumu pat iesaka, ja tabletes tika lietotas 5-7 gadus, lai parliecinatos ka organisms vel spej pats razot hormonus und tikt patstavigi ar visu gala.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 15?
Ziņa: