Vederu mokos

Aizsāka cloned 

Vederu mokos
03.10.2005 08:19
Mana probleema ir shaada, parsvaraa katru dienu ir miiksta veedera izeja pa vairaakaam reizeem, bet taa nav cureja, ta biezhi gadaas tikkpo esi paeedis, bet neeedu es iipashi neko asu, man shii probleema jau ri kaadus 2 gadus, sajuuta vareetu buut dazhreiz kad izstarojaas no labaa saana apendiksa rajonaa bet saapju nav tikai ka uzspiezh tad ir juutamas saapees no taa kad veeders sapuuties ljoti, dazhreiz arii sajuuta kad nepaarstraadaajas taa kaa naakas eediens!! Sajuuta ir kad ar kunjgji viss ir ok, bet tieshi zarnas streiko, esmu meegjinaajis dzert viskaut ko, nezinu kas paliidzeet var!!!

Re: Vederu mokos
03.10.2005 14:39
Parbaudies uz celiakiju.
Re: Vederu mokos
03.10.2005 14:42
Diagnostikas: Margaritaangel@inbox.lv

Re: Vederu mokos
04.10.2005 17:09
Es te pirms laika jau vienâ tçmâ tieði par to rakstîju, ka man arî pie samçrâ lîdzîgiem simptomiem tika atklâta celiakija, bet pirms tam biju aizgâjusi uz kompjûterdiagnostiku to paðu, kuru Inâra pçdçjâ laikâ pastiprinâti ðeit visiem iesaka, un tur man uzstâdîja vairâkas pilnîgi aplamas diagnozes, kuru vidû celiakijas nebija. Inâra, vai jûs, lûdzu, nevarçtu pakomentçt ðo situâciju. Uz brîdi pieòemsim, ka ðim cilvçkam, kuru jûs sûtat uz netradicionâlo diagnostiku, tieðâm ir celiakija, viòð jums notic, viòam tiek uzstâdîtas nepareizas diagnozes un nozîmçts vesels kilograms koraïïu kluba lîdzekïu, kurus viòð cîtîgi lieto, pie kam PILNÎGI VELTÎGI, jo caur bojâtajâm zarnâm tâpat nekas neuzsûcas, un tâ tas iet tikmçr, kamçr viòð saprot, ka jûsu lîdzekïi arî nepalîdz, bet pa to laiku viòam jau ir attîstîjusies ostioporoze un citas celiakijas izraisîtas kaites. Man par tâdu bezatbildîbu pilnîgi vârdu trûkst. Es atzîstu, ka visas ðîs alternatîvâs metodes ir ïoti interesantas, bet tâs ir nepilnîgas, un tâs sludinot, jûs varat cilvçkiem radît nopietnas problçmas.
Vispâr, kad bûs vairâk laika, gribu ielikt atseviðíu tçmu par ðo diagnostiku, noteikti arî citi cilvçki, tâpat kâ es, ir ðîs diagnozes pârbaudîjuði tradicionâlâ veidâ, interesanti, kâda citiem pieredze.
ghm
Re: Vederu mokos
04.10.2005 17:36
man ir tieshi taapat kaa raxta autorei. reti, kad ir normaala veedera izeja. ir ljoti neregulaara un miixta, bet nav gluzji caureja. un tas pats, ka labajaa saanaa briizjam juutams
br
Re: Vederu mokos
04.10.2005 23:30
kas ir shii celiakija??
vilma
Re: Vederu mokos
05.10.2005 03:12
Vçl jau var bût laktozes nepanesamîba.
He
Re: Vederu mokos
13.10.2005 01:23
A man visu laiku likâs, ka es vienîgâ ar ðâdu kaiti, jo visi dakteri pie kuriem lîdz ðim esmu bijusi, râdîja lielas acis un nezinâja pie kâ mani sûtît...
Paðlaik man jâiet rît kobru. Vai tâdâ veidâ var konstatçt celiakiju? Un vai tad celiakija nav iedzimta slimîba? man nevienam ìimenç nav bijusi, kâ tad man tâda varçtu piemesties, no kâ????
daèuks
Re: Vederu mokos
13.10.2005 08:39
Varbût C hepatîts vispâr pârbaudi asinis...
Re: Vederu mokos
13.10.2005 11:06
He
Celiakija bieþi parâdâs (aktivizçjas) arî pieauguðiem. Vairums tieðâm uzskata, ka viòa ir iedzimta, lai gan îstas skaidrîbas nav.
Par kobru - nezinu gan, man liekas, ka ne. Cik man zinâms, parastâkais ir zarnu biopsija, lai gan diagnostikas veidi ir ïoti daþâdi.
Pirmâ lieta, ko var darît, ir uztaisît asinsanalîzi (Gulbja laboratorijâ kâdi 8Ls).
Bet vispâr jau viòa nav tik ïoti izplatîta, lai domâtu, ka jebkuras zarnu problçmas ir saistîtas ar celiakiju. Vçl jau ir slavenais kairinâto zarnu sindroms, kad vispâr cçloni nevar atrast.
Bet asinsanalîzi uz celiakiju noteikti der uztaisît, esmu dzirdçjusi, ka daþâs valstîs to profilaktiski dara daudz plaðâkos apmçros.
Þçl, ka Inâra vairs ðai tçmâ neielûkojâs, ïoti bûtu gribçjies dzirdçt viòus komentârus par manu pieredzi ar kompjûterdiagnostiku.
aciga
Re: Vederu mokos
13.10.2005 11:07
Biedz, Metaxa, Tev tak ir advancçtâs lamblijas!
Re: Vederu mokos
13.10.2005 11:10
Un ar to nebeidzu lepoties.
mammîte
Re: Vederu mokos
13.10.2005 12:42
ar to celiakiju, ja ir bçrnam var dzîvot visu mûþu vai tas ir kaut kas ïaundabîgs kur lîdz vecumam nevar nodzîvot? Cik bieþi tâ tiek konstatçta. Ja sâp vçders ik pa laikam tas uzreiz nozîmç, ka ir celiakija?
audra
Re: Vederu mokos
13.10.2005 12:50
Ar celiakiju slims cilvçks var dzîvot ilgu un veselîgu mûþu. Stingri ievçrojot diçtu, par celiakiju var pilnîbâ aizmirst- tâ nekâdâ veidâ netraucçs.
Neievçrojot diçtu, tiek bojâtas zarnas, organisms nesaòem vajadzîgâs barîbas vielas un tâdçï var rasties daþâdas problçmas - ar kauliem, acîm, utt.
Protams, ka vçdersâpes uzreiz nenozîmç celiakiju:))
mammîte
Re: Vederu mokos
13.10.2005 12:55
man bçrnam ( 4 g.v. ) iesâpas vçdrs, bet sâp ne ilgi. Viòa staigâ un kâdu brîti pieliek rociòu pie vçdera un saka, ka sâp vçderiòð, tad pâriet un viss ok. Tas nav katru dienu, bet gadâs ka pa dienu daþas reizes. sprieþot pçc visa sâpes nav ïoti stipras, jo viòa tajâ laikâ neraud. bçrns ir þiperîgs, jautrs, temperatûras nav. Bijâm uz ultrosonogrâfiju - viss ok, pilna asins analîze laba. Tas ir kaut kas nopietns vai neizskatâs? Tas varçtu bût no cçrmçm, jo bija padzçrâm zâles, bet vçderiòð iesâpas vienalga. apetîte kâ i bçrnam kad laba, kad mazâk pâçd. svars normâ, augums, attîstîba. urîna analîzes - ok, nieres, urînpûslis ok. òçma no vçnas kaut kâdas analîzes un aknas pârbaudîja - ok.

Man jâuztraucas par celiakiju?
I
Re: Vederu mokos
13.10.2005 12:57
Metaxa, vai Tu, ludzu, nepastastitu, kadas analizes tika nozimetas, lai diagnozticetu celiakiju? Man ir veiktas anti transglutaminazes IGA, bet cipars bija nieka 0.8.

Jau ilgaku laiku man nedienas ar gremoshanas sistemu, un, par spiti visadam parbaudem, joprojam diagnoze nav noteikta. Doks ieteica vermox kursu - ja nu gadijumaa tarpi pie vainas... Negribas dzert shamo, tapec saaku ar kjiploku eshanu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 11?
Ziņa: