kâdam ir zinâms?

Aizsāka jauniòâ 

jauniòâ
kâdam ir zinâms?
03.10.2005 12:44
Sakiet kâ izpauþas vairogdziedzera cista vai mezgls? Kâdi ir simptomi vai veselîbas traucçjumi, kuru dçï jâiet pie ârsta?
Re: kâdam ir zinâms?
03.10.2005 13:12
90% mezgliòu atklâj nejauði, piemçram, asinsvadu skençðanâ. Mazie/vidçjie mezgliòi netraucç (ar lieliem nav pieredzes), bet var traucçt vairogdziedzerim. Tâpçc regulâri veic vairogdziedzera funkciju analîzes. Vismaz man pagadâm arî ar vairogdziedzeri OK.
Par cistâm nezinu.
Re: kâdam ir zinâms?
08.10.2005 14:16
vakar man konstatçja vairogdziedzera cistu.. Biju sabijusies.. Îstenîbâ viss sâkâs ar iekaisuðâm mandelçm, temp. un vispâr totâlu saaukstçðanos.. Ârsts iztaustîja kaklu.. izrakstîja pâris zâles - izprasîjos antibiotikas.. Aizgâju mâjâs un pati sevi iztaustot, konstatçju kunkuli netâlu no âdamâbola... kuram tieði pieskaroties,tas sâpçja.. Jau nâkamâ dienâ atkal gâju pie ârsta (ar visu temp.) .. laikam jau limfmezgls..izteicâs ârsts un labi, ka iedeva nosûtîjumu uz sonogrâfu!!!! Tagad sçþu mâjâs un visu sestdienu, svçtdienu mokos neziòâ.. analîzes?operâcija?...jauniòâ rakstîja:
podzinja
Re: kâdam ir zinâms?
08.10.2005 16:20
Man bija lîdzîgi - vienu dienu sataustîju bumbuli kaklâ, apmçram paðâ vidû, kurð pieskaroties sâpçja... Aizskrçju pie ârsta un ar sonogrâfiju noteica, ka vairogdziedzerî ir vairâki mezgli jeb cistas. Man personîgi, nekâdu izmaiòu sajûtâs nebija, vienîgais parunâjot ar endokrinologu konstatçju, ka laikam paaugstinâta nervozitâte un nedaudz plânâki mati ir redzamâkie vairogdziedzera nepareizâs darbîbas rezultâti.
Uz ðo brîdi jau ir pagâjuði 10 mçneði, kopð man ir izoperçts vairogdziedzeris un jûtos lieliski!! Nopietni nodarbojos ar sportu - vienîgais kâ ði operâcija to ir ietekmçjusi - vienu mçnesi pçc tâs nedrîkstçja trençties. Tâ kâ nekas briesmîgs tas nav!
Bet ar to operçðanu jau katram individuâli - ir ïoti no svara vai tie mezgli ir karsti vai auksti, to daudzums un atraðanâs vieta. Zinu, ka daudzas sievietes ar tiem visu mûþu nodzîvo bez operçðanas un viss ir kârtîbâ.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 24?
Ziņa: