gudrîbas zobu - kur?

Aizsāka i 

i
gudrîbas zobu - kur?
04.10.2005 10:54
Tâ, palasîjos tçmas par gudrîbas zobiem. Tâ sacît, iedvesmai :)) Tas nu tâ.

Rît grasos doties òemt beidzot ârâ gudrîbas zobu, kurð moka mani jau 1,5 gadu. Cik zinu, pamatâ visi to dara Stomatoloìijas institûtâ. Bet sazvanîju arî Rîgas Zobârstniecîbu Blaumaòa ielâ, viòi it kâ arî operçjot gudrîbas zobus. Vai kâds var pateikt kâ tur ir un vai tieðâm viòi tiek galâ arî ar smagiem gadîjumiem?
Abâs vietâs, kad vçlçjos pierakstîties, man atbildçja, ka pieraksts nepastâv, esot jâgaida dzîvajâ rindâ. Hmm, dîvaini. Taisît tomçr operâciju bez iepriekðçjâ pieraksta. Vai tâ parasti notiek?
al
Re: gudrîbas zobu - kur?
04.10.2005 13:05
Blaumaòa ielâ ir pieraksts. Varbût Tev atbildçja par ârkârtas palîdzîbu - tâ jau visur ir ar dzîvo rindu. Par kvalitâti - tas laikam atkarîgs no daktera - vismaz man Blaumaòa ielâ nepaveicâs ar attieksmi, vairs uz turieni neieðu.
zeïonka
Re: gudrîbas zobu - kur?
04.10.2005 15:17
Ja vajag operçt, t.i., ir ieaudzis þokïa kaulâ, tad labâk Stomotoloìijas institûtâ, protams, labâk ar pierakstu. Ja vienkârði izraut, tad var arî citur.
Alise
Re: gudrîbas zobu - kur?
05.10.2005 22:58
Vai domâ to zobârstniecîbu "32.zobs"?Vislabâkâs atsauksmes!!!
opaa
Re: gudrîbas zobu - kur?
06.10.2005 19:33
man ar to zobu feini iznaaca
jutu ka saak saapeet,beigaas sapampa un gaaju pie aarsta,
shie maskavas ielaa,kur virs bijuðaa T-marketa man sagraiziija un iztiirija,taa es divas reizes veel pie shiem gaaju ,prasiiju vai varbuut labaak raut aaraa,nee shie saka ka lai tik naak ja kaadas problemas veel,iztiiriis atkal

smiekliigi sanaak,par katru tiiriishanu ap 2 lati, interesanti pelniit maak,par pirmo reizi vispaar nopleesa 17 lashus
taa man joprojaam vinjsh staav un nedaudz struto,a ko man dariit iisti tagad vairs nezinu :( ,vairaak naudu nevaru atljauties izmest velti

zb
Re: gudrîbas zobu - kur?
06.10.2005 21:17
ej un rauj aaraa ja shamais negrib nomierinaaties...
i
Re: gudrîbas zobu - kur?
07.10.2005 08:14
tâ, ziòoju, ka zobs ir ârâ. Tas aizòçma "tikai" 2 stundas un tagad jau 2 dienas noþçloju, ka vispâr kaut ko tâdu uzsâku.
Par tâ skaloðan''am - es arî 2 gadus krîþu brîþos iztiku ar ðricçm un zoba izskaloðanu, bet nu cik var. Ja pamst regulâri un traucç, tad esot jârauj ârâ (tâ teica doks)
zeïonka
Re: gudrîbas zobu - kur?
07.10.2005 15:31
Es pçc operâcijas biju uz slimîbas lapas veselu mçnesi. Divas dienas - tas vçl nekas. Nevarçju muti pat pavçrt. Dzeru tikai ar salmiòu, bet çdu vienîgi jogurtus vai saldçjumu pçc nedçïas badoðanâs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 24?
Ziņa: