Ludzu atbildi kadam ginekologam

Aizsāka damite ap 35 

damite ap 35
Ludzu atbildi kadam ginekologam
04.10.2005 15:45
... ja vien te tadi apgrozaas...


esmu lietojusi Nuvaring 3 rinkjus, bet ar patraukumu vidu, jo antibiotiku lietoshana bija.

ar treso rinkji bija smereshanaas, ko vairaak nosauktu par riktigiem izdalijumiem. Mana daktere teica, ka taas esot "vecas asinis".

Daktere nomainija nuvarung uz Marvelon tableteem, ar domu, ka taam vajadzetu to lielo smereshanos aptureet. Tad kaadu laiku pieradinat organismu pie sim tableteem un pec tam atkal pameginaat pariet atpakal uz Nuvaring.

Nomaina tika veikta vakar - rinkis laukaa un pirmaa tablete iedzerta.

Sodien skatos, ka izdalijumu kraasa vairs nav taa tumshi bruunaa, bet tada sarkanaaka. Tada jau normaala pagaishu asinu kraasa.


Jautajums:
1) vai tas nozimee, ka taas "vecaas" asinis paleenaam pazudiis??

2) cil ilgi var ciesties ar shadiem pastiprinatiem izdalijumiem, pirms atkal skriet pie dakteres?? (vakar tikai biju)

3) ja ir taa, kaa daktere teica, ka Marvelonam vajadzetu aptureet so pastiprinaato smereshanos, cik aatri vareetu sagaidiit kaut kaadu stabilizeshanos un ierastu normaalu staavokli, bez siis kjeepiigaas smereshanaas??

4) ja ir shada pastiprinaata smereshanaas (asiniim lidziga), vai var mileties bez prezervativa??? (nu lai neteiktu, ka patiesibaa jau skats noteikti butu visnotal neestetisks ar visiem tiem smerejumiem, lai vispaar parietu velme uz sexu)


Ak, gribetos jau loti kaadu normaalu atbildi sanemt. Nu nevar tacu katru dienu skriet pie ginekologjes. Bet ar to nezinu un nesaprashanu jau nervu lekme driiz piemetisies...
damite ap 16
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
04.10.2005 17:10
Autors: damite ap 35

Visupirms noskaidro/uzraksti savu patieso vecumu un tad luudz padomu...
-)
Miïâkâ
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
05.10.2005 01:00
Nu manuprât smçrçjas tâdçï, ka organisms nav pieradis pie tâ riòía Un ar vecumu tâ hormonâlâs kontracepciajs lietoðana ir arvien grûtâk panesama + vçl sâk drausmîgs celulîts augt un speíis nevietâ, organisms sâk streikot) - tur taèu skaidri un gaiði pamâcôbâ rakstîts, ka var smçrçties (kâ pie jebkuras hormonâlâs kontracepciajs - 3 mçneðus) Un Marvelons arî ir hormonâlais kontraceptîvs tâ kâ organisms apjûk kad ðitâ viòam tos hormonus un tâ devas maina, tadçï arî smçrçjas. Mîlçties bez papildaizsarglîdzekïiem nav ietecams. Ginekologs neesmu, bet man bija lîdzîgi, man gan par vecâm asinîm neko neteica - teica lai tikai pagaidot 2 mçneðus. pagaidîju - pârgâja.
damite ap 35
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
05.10.2005 11:46
damite ap 16 -

nesapratu tavu pargudro komentaru. Vai tad no nika nav skaidrs???? Jeb man konkreti veel arî dienâs , stundâs un sekundçs savu vecumu vajadzçtu izteikt???? manuprat pateikts ir gana skaidri - ap 35 .. Vai tev tas ko mainiis ja pateiksu, ka man lidz tiem 35 palikusas 1,5 dienas piemeram???


Miïâkâ -

nu jaa, ir jau rakstits, ka var smeereeties. Bet piedodiet atvainojiet, vai tiesham smereshanaas nozimee ari to, ka tas izskataas pec taadaam mazaam menesreizeem???
Vakar bija otraa diena, kad Nuvaring uz Marvelon nomainiju un vakar un sodien jau jaliek tampons, jo ar ikdienas ieliktnishiem jau vairs nepietiek..
Mazgajoties vai pacuraajot, asinis tek. Nu ne jau kaa menesreizhu pirmajaa dienaa, bet gana daudz, lai liktu man paleenaam jukt praataa...

Par mileshanos - mes jau taa ar draugu tiekamies reizi menesii, jo vinsh nedzivo seit. Tagad braucu ciemos un kartejo reizi nevareshu miileeties, jo luuk man problemas ar to sasodito kontracepciju ..

Un vispaar, es beidzot gribetu tikt pie ginekologa, kas maaceetu kartigi visu izskaidrot un palidzet, kad ir problemas, nevis bez lieliem komentariem vienkarsi nomainiit..

Un cereet, ka te kaads ko normaalu vareetu atbildeet, laikam ari ir bezceris .. Es jau saprotu, ka labaak iet pie daktera, bet ja man katra reize izmaksaa Ls 12 un pat tad neko sakarigu nevar ieteikt un palidzeet, tad tieshaam saak paleenaam piegriezties...

sorry, esmu parnervozejusies un pilnigi besijos.. bet jus jau te neesat pie vainas .. sorry velreiz
Anubîne
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
05.10.2005 16:04
Zini,manuprât tâ sm,çrçðanâs tev ir dçï tiem hormoniem. Es pirmo mçnesi lietoju OK un man visu ðo laiku ir smçrçðanâs. Citu dienu vairâk,citu mazâk. Ir dienas,kad neiztieku bez tamponiem :(. Ceru,ka nâkammçnes pâries,bet ja nç,tad vajadzes iet mainît tabletes,jo ir arî citas tâ teikt blakusparâdîbas un tâdas mçdz bût ïoti daudzâm sievietçm :(.
damite ap 35
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
05.10.2005 18:54
Anubîne - kadas veel blakusparadibas?? pastasti ludzu, jo principaa esmu tikai tikko sakusi lietot un gribas zinaat visu iespejamo..
Anubîne
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
06.10.2005 14:51
Man vçl daþas dienas pçc kârtas bija nedaudz slikta dûða un pazeminâts asinsspiediens, galvassâpes :(. Aizvakar pârlasîju instrukciju un tur rakstîts,ka tâdas blakusparâdîbas mçdz novçrot,bet ïoti, ïoti reti - es laikam esmu viena no "laimîgajâm".
damite ap 35
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
06.10.2005 18:58
nu jaa, es jau ari taa "laimîgâ".... arii parlasiju instrukciju, ka var buut smçrçðanâs un asiòoðana kas nav saistita ar MR. taa nu asinoju jau kuri dienu .... nesaprotu, kapec vispaar tadas mocibas vajadzigas .. tiirtais vajpraats .. godiigi, jau taa piegriezies, ka vareetu visus pasuutiit labi taalu ar visu kontracepciju, sexu, berniem, abortiem utt ujo... nu tieshaam shitas jau mani ir davedis..
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
07.10.2005 08:19
iedzer baldirjaani ;P

patiesiibaa par taadu smeereeshanos satraukties nevajadzeetu. man arii bija, turklaat tiiri stipri kaadas 10dienas. un peekshnji vienaa riitaa paargaaja un miers. vienkaarshi viens pierod aatraak, otrs leenaak, bet daktere teica, ka 3 meeneshus nevajadzeetu uztraukties par "visaadiem briinumiem"...
turklaat man arii paveicaas izbaudiit kaartiigas galvassaapes, zemu asinsspiedienu un nelabumu :/

tikai jautaajums - ja ar draugu tiecies 1xmeenesii - nav vieglaak iztikt ar gumijaam, nekaa gandeet sev veseliibu un nervozeet?...
damite ap 35
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
10.10.2005 18:13
pluume, man laikam veel lielaagas galvas saapes sagaadaa milzigaas bailes palikt stavoklii... tad veel tas, ka jau taa esmu nogribeejusies pa to menesi, bet tad ar to gumijas viilksanu vinam veel erekcija pazuud un tad nu pavisam dimbaa... nu neko dariit... gaidiishu kad paaries .. varbut uz to laiku ar draugu saksim kopaa dzivot...
Susurs
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
11.10.2005 12:49
Ja prezervatîvs nosit vîrieða "vçlmi", kas gan ir diezgan dumi, un vecs atmazons!!! Var pamçìinât kâdu no Farmateks, vai tml. lokâlâs kontracepcijas lîdzekïim, tur gan tas droðîbas % nav tik liels, bet visu jau nekad nedabûsi!
Re: Ludzu atbildi kadam ginekologam
12.10.2005 22:58
nu tad jau tieshaam labaak Pharmatex! man labaak patiik taas pastas tuubinjaas...
kaut gan Pharmatexam ir viens liels miinuss - shausmiigi NEGARSHIIGS! :))))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 10?
Ziņa: