Ar ko sâkt sportoðanu?

Aizsāka smilga 

smilga
Ar ko sâkt sportoðanu?
04.10.2005 21:16
Visi man iesaka nodarboties ar sportu, tas atrisinâðot manas nervu problçmas. Es nekad neesmu bijusi sportotâja un ir arî hipertonija.
Atradu sporta zâli, tur ir visâdi trenaþieri un tuvu arî pie mâjâm. Esmu gatava aiziet ,bet ar ko sâkt, lai nenodaru sev pâri. Esmu galîgi duma ðajâ jautâjumâ. Ka nedabûju sirdstrieku jau pirmajâ reizç!
med med
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
04.10.2005 21:27
Pavingro maajaas. Pastaigaa pa parku, Palielinot aplu skaitu un itensitaati. Sportam jaabuut ar pozitiivo pieskanu. Baseins loti nomierina nervu sisteemu.Pastaigas pie juuras,meza. Nav jau obligaati sporta zaale. Atrodi domu biedrus vai biedrenes.Iespeeju ir tik daudz. Veiksmi.
ich
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
05.10.2005 09:00
saac ar iesildiishanos!

trenazhieru zaalees parasti ir treneri, kuri sniedz konsultaacijas. iespeejams, ka ir arii izlikta pie sienas info, ko kaa dariit. kluba maajas lapaa ar vareetu buut.
gh
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
05.10.2005 10:37
tieðâm duma...
zuze
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
05.10.2005 15:11
gh
Tu domâ,ka visiem jâbût profesionâïiem ðajâ jomâ?
Tanija
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
05.10.2005 16:25
Es neieteiktu uzreiz saakt ar druumu slodzi trenazjieru zaalee. Saac ar baseinu, aatru staigaashanu vismaz 20 minuutes, maajaas vingroshanu un tikai peec kaada laika vari doties u zsporta zaali. Saku peec savas pieredzes.
gh
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
05.10.2005 17:08
zuze

nee,

es domaaju: ja cilveekam nav ponjas pat ar ko saakt, tad labaak, lai vinjsh netusee visaados forumos (un nesaklausaas visaadas gudriibas), bet aiziet pie trenera un saka: es esmu kaa balta lapa, Tev ir iespeeja buut pirmajam, kursh to apraksta.

preteejaa gadiijumaa peec meenesha forumaa vareetu paraadiities shaada tipa jautaajums: esmu sabeigusi muguru, celjus, utt, ko man tagad dariit...
zuze
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
05.10.2005 19:59
gh
Nu jâ,taisnîba jau tev ir, bet diemþçl te jau ir pilns forums ar beigtâm mugurâm un ceïiem kâ tu saki:)
boleks
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
06.10.2005 08:45
-> gh
gudrs cilveks, ja vins par kaut ko neka nezin, uzdod sevi interesejoso jautajumu vairakiem cilvekiem (pazinam, draugiem, foruma, ...) tad izverte un pienem lemumu ko un ka darit.
dums cilveks tikai paklausa uzreiz, vienalga vai tas butu forums vai pirmais satiktais treneris trenazieru zale...
loti iespejams es kludos, bet nevienmer treneris trenazieru zale varetu but tas labakais padomdevejs...
gh: Tu esi tieshaam dumsh!
Taapat kaa man nav jaazin kaa remonteet auto, nesportistiem NAV jaazin viss par sportu, bet visaa visumaa: smilga, ja interesee varu paliidzeet ar konsultaaciju, raxti uz mailu
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
06.10.2005 09:19
Labrît, lasu un skaitu cik reizes jûs te viens otru nosauciet par dumiem. Labrît vçlreiz dumiíîði.



madara
gh
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
06.10.2005 10:24
zuze,

briinishkjiigi, tad taa arii turpinaat...
Re: Ar ko sâkt sportoðanu?
06.10.2005 11:05
Starp citu, treneru attieksme sporta klubos bieþi vien ir ïoti vienaldzîga, tiek piedâvâtas pavirði sastâdîtas "individuâlâs programmas", ar kurâm tik pat labi var sabeigt veselîbu kâ vadoties pçc foruma padomiem. Vislabâk bûtu, ja te atrastos kâds, kas pats ir sâcis no nulles, bijis sliktâ fiziskâ un psihiskâ formâ, bet ar sporta palîdzîbu atguvis fizisko un garîgo lîdzsvaru, kas varçtu cilvçkam pastâstît, kâ un ar ko sâcis, kâdas grûtîbas, utt. Es arî pirms kâdiem 4 gadiem sâku pilnîgi no nulles, bet pirmkârt, man bija cita situâcija, es biju agrâk daudz slimojusi, faktiski sâku kâ tâds invalîds, bet Smilga droði vien ir normâlâ formâ, tikai agrâk nav neko darîjusi, otrkârt es sâku nodarbojos ar skrieðanu un tas ne visiem der.
Smilga, varu tev tikai teikt, ka tu esi uz pareizâ ceïa, tas ir tâ vçrts! Tikai neceri uz vieglu sâkumu un âtriem rezultâtiem. Reti kuram iesâcçjam sports dod prieku uzreiz, paiet labs laiciòð, kamçr sâk "izdalîties adrenalîns" un tu kïûsti labâ nozîmç atkarîgs, bet pienâk brîdis, kad tas tomçr notiek, un tad tâs sâkuma mokas un cieðanas atmaksâjas 100kârtîgi. Neviens psihoterapeits vai zâles tev nedos to, ko var dot sports. Lai veicas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 4?
Ziņa: