ko lai dara

Aizsāka ko lai dara 

ko lai dara
ko lai dara
06.10.2005 16:46
man ir looti neciesama un dziivi trauceejosha problçma- es ljoti biezhi sarkstu, tikliidz mani uzrunaa, vai tiek runaats par mani, taa juutu , ka seja deg un fiziski juutu to savas sejas koðo sarkanumu, it ipasi ja uzrunaa kaads viirietis,bet tas mani tik looti neuztrauc, jo vissvairak uztrauc,kad nosarkstu darba kolektiivaa vai uzstaajoties, nu stulbi , bet ko lai dara, vai ir kaadas zaales vai kaads padoms? luudzu realus padomus, sii probleema dara manu dziivi neciesamu..;(((
luudzu,ludzu palidziet:((
...
Re: ko lai dara
07.10.2005 00:05
Vai nu beidz stresot (grûti, bet ne neiespçjami) vai arî griezies pie psihologa.
Kas ir ïaunâkais, kas ar Tevi var notikt, ja atkal nosarksi? Nav taèu mirstama vaina, ne?
bububu
Re: ko lai dara
07.10.2005 14:31
tas paariet ar laiku, kad tu taadaas sarkshanas situaacijaas 1000 reizes esi bijusi un taas tavus nervus vairs nesasprindzina. a taa - paliidz piemeeram puuderkreems, tam cauri taa neredz, pieradiisi pie domas ka neredz, nesarksi. vispaar paliec bezkauniigaaka.
zusis
Re: ko lai dara
07.10.2005 14:32
zusis
Re: ko lai dara
07.10.2005 14:35
nezinu vai taa tieshaam ir vai nee, bet piemeeram, ja tev jaauzstaajas, citi iesaka stipri sev kniebt rokaas (rokas turi aiz muguras vai zem galda, citaadi nesmuki buus) un asinis saskries tur kur saap, nevis vaigos.
durofeja
Re: ko lai dara
07.10.2005 14:37
man ir paradums knaibiit rokas neeertaas situaacijaas - tas tieshaam paliidz.
Edijs
Re: ko lai dara
07.10.2005 14:44
Pirms uzstâðanâs mçìini atslâbinâties - vecais labais padoms par 10 dziïajâm ieelpâm un izelpâm.

Taèu iemesli var bût arî dziïâki - varbût bçrnîbâ kâds Tevi ir aizskâris, pasakot kâdu sâpîgu piezîmi par to, kâ esi rîkojusies uztâjoties. Tad tas jâmçìina saprast un pârstrâdât.

Sarkst tie, kas mulst, bet mulstam, kad esam neçrtâs situâcijâs, kad nejûtamies droði, kad liekas, ka varam kaut ko zaudçt, izgâsties, izskatîties muïíîgi. A kas tieði tad izskatîsies muïíîgi? Par ko tad îsti smiesies?

A varbût es esmu pârâks/-a par viòiem visiem un manî jau nemaz jau nav par ko smieties? Un ja arî paklupu visu priekðâ, tad ar paceltu galvu eju tâlâk, jo esmu stiprâks/-a par tiem, kas smejas, jo smejas jau par citiem tikai tie, kas paði jûtas vâji (nav runa par komçdiju filmâm u.tml.). Un kas tad ir tâ "izgâðanâs", no kuras tâ bçgam?

Tâs taèu ir mûsu domas, ka citi var ieraudzît mûs ne tâdus, kâ mçs iedomâjamies sevi redzam ar citu acîm? Taèu uzvar tas, kas iet ar savu pârliecîbu, nevis visu laiku domâ, ko par mani padomâs citi. Vai tad mçs dzîvojam tikai priekð citiem vai tomçr un pimâm kârtç priekð sevis?? Tad nu ko - galvu augðâ un uz priekðu!!!

Vçl vari mçìinât iztçloties, ka esi kâdas pâris galvas tiesas garâka par apkârtçjiem.
durofeja
Re: ko lai dara
07.10.2005 15:54
uzstaajoties veel iesaka paskatoties uz klausiitaajiem kaadu iedomaaties ar zakja ausiim, kaadu ar shnjukurinju, kaadu vienkaarshi kviecam, kaadu viirieti - kaa vinjsh buutu ar bizeem, un tad kaa ar bizeem izskatiitos naakoshais.. tad visi skatiisies, klausiisies un domaas re cik simpaatiski lektore smaida... protams ja vien taa fantaazija nenoved pie smieshanaas, tas vareetu trauceet runaat un buutu nepareizs efekts.
paradîzes âbolîði
Re: ko lai dara
07.10.2005 16:05
Beidz sarkt !!!
Re: ko lai dara
08.10.2005 17:18
sarksana ir viscilveeciskaaka no cilveeka iipasiibaam:)
aries
Re: ko lai dara
08.10.2005 22:04
Ai nu ko tur, man tâ pati vaina, deguns seviðíi. Kad zinu, ka bûs jârunâ sapulcç vai ballîtç jâdzer, smçrçju pûderkrçmu, un pûderis man vienmçr somiòâ! Citu neko, galvenais, maskçjies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 20?
Ziņa: