jautajums kungja specialistam/-tiem

Aizsāka siev., 26 g. 

siev., 26 g.
jautajums kungja specialistam/-tiem
07.10.2005 10:10
Sakaraa ar pagaidaam nenosakaamas izcelsmes kaiti (kuras sekas izpauzas ginekologiskajaa jomaa, kaa arii kaa nemitiigas veedersaapes) un aarsta centieniem pielaagot iistaas zaales (respektiivi, notiek dazaadu zaalu mainja un skataas organisma reakciju), peedeejaa laikaa regulaari dzeru pretsaapju tabletes (irfeenu), no kaa man sobriid jau saak regulaari saapeet kungjis.

Veeleetos dziredeet kaada speciaalista viedokli par kungim nekaitiigaam (vai nekaitiigaakam) presaapju zaaleem, kaa arii par tiem produktiem, kurus uzturaa vjadzeetu samazinaat un kuri, savukaart, ir kungjim draudziigaaki - gan dzeerieni, gan eedieni.

loti ceru uz juusu ieteikumiem, jo pie aarsta es iet pagaidaam negrasos, jo liidzsineejaas aarsteesanas deel (regulaaras viziites pie aarsta, katru reizi n-taas analiizes, ultrasonograafijas utt) manas finanses vienkaarsi vairs nelauj paarbaudiit pie aarsta katru blakusefektu, kas rodas aarsteejot esosaas kaites simptomus.

jaa teic ka visplasaak izmantotaa nesteroiido pretiekaisuma liidzeklu lietosana ( taadi kaa irfens, diklofenaks, olfens, aspiriins utml) ir viens no kunjga cuulas attiistiibas riska faktoriem, patiesiibaa no savas pieredzes zinu ka parasti taa arii pacienti 100% ieguust savas cuulas, saliidzinosi nekaitiigs nu vismaz ar nepieraadiitu ietekmi uz kunjga glotaadu ir nimesil, bet tas savukaars jaadzer saudziigi jo iespeejama, bet atkal ne pieraadiita ietekme uz niereem.....izeja buutu maksimaali reduceet pretsaapju liidzeklu lietosanu un piesegt to ar omeprazolu, ko buutu jaalieto katru dienu kameer iek lietoti NSPL, vai arii kursu veidaa......, vareetu papildus palietot kunjga saudzeejosaas dieetas, nu ne ko asu, nepiipeet un atteikties no riita kafijas un nekad zaales nedzert tuksaa duusaa.
siev., 26 g.
Re: jautajums kungja specialistam/-tiem
07.10.2005 11:37
Paldies par ieteikumiem, òemðu vçrâ.
Dusma no cita pc
Re: jautajums kungja specialistam/-tiem
07.10.2005 21:38
Vai tikai tas nebûs saistits ar visâdâm placebo sâpçm?
Nezinu vai Latvijâ ir, bet ir ârstniecîbas nozares, kas ârstç nenosakâmas izcelsmes sâpes. Daþiem ir tâ, ka pirmdien sâp galva, otrdien kâjas, treðdien zarnas un ceturtdien mati.... un tieðâm nopietni sâp, bet galu galâ izrâdâs, ka íobî kaut kas ir sagâjis ar nervu impulsiem dçlî!
Es ïoti gribçtu dzirdçt ârstu komentârus, kas ko vairâk zin!
Kamdeelj man liekas ka no irfen (ibuprofeens ja nemaldos) var saakties viss iespeejamais-arii aknu probleemas?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 16?
Ziņa: