IMAGO vai tml vispareja veselibas parbaude

Aizsāka anna3 

man ilgus gadus ir regularas galvas sapes, esmu izstaigajusi daznedazadus arstus homeopatus, neirologus, osteopatus, neruanjot par gimenes arsta regulariem apmeklejumiem.
Lidz sim vel stavoklis nav uzlabojies. Ari galvas magn.rezonanse neko neuzradija ljaunu.

Tapec velos jautat, ka citadi var parbaudit veselibas stavokli kopuma, jo acimredzot, vaina slepjas kur dziljak.

Par to IMAGO esmu dzirdejusi,ka ta ir naudas izskieshana, vai tiehsam nevienam ta reali nav palidzejusi noteikt slimibu?

Ko varat ieteikt?
gaidishu labus padomus! paldies jau tagad!
kas tas par zveeru? IMAGO,es domaaju....
anna3 iejaucas
Re: IMAGO vai tml vispareja veselibas parbaude
07.10.2005 10:46
kaut kada parbaude shunu limeni (Baznicas vai Skolas ielas rajona ir ta iestade, kur veic shada veida parbaudes), kas diagnostice slimibu - gan esoshu, gan pirms vel ta izpaudusies laikam - kaut ka ta...
taa kjipa, kur austinjas uzliek un ar datoru izmeklee?apmeeram 1.5h?
Ja taa ir taa, tad viena pazinja tur ir bijusi, ir apmierinaata, vinjai pat zarnaas paraziitus noteica. Zaales gan baigi daargaas vinjai izraxtiija, bet ieteica arii leetaakus aizstaajeejus....man arii taada doma aiziet, kaut gan iisti neesmu paarliecinaata vai 25Ls veerts izgruust par shaadu pasaakumu. IIsteniibaa vari tachu pameegjinaat iridodiagnostiku, taa arii nav slikta.man diezgan preciizi noteica visas zinaamaas un veel nezinaamaas kaites;)
Kur var iziet to iridodiagnostiku? un kas tas ir - ka notiek izmekleshana?
Riigaa laikam vairaakaas vietaas vareeja, man taisiija daktere Keisha, tas gan bija pirms 2gadiem, ieraksti Googlaa Keishas prakse, vai iridodiagnostika,, kaut ko jau tev paraadiis. Taa ir izmekleeshana peec aciim. Ja kaadreiz redzi tev ir paarbaudiijushi ar aparaatu, kuraa bildiite jaaskataas, tad nekas jauns nebuus. Tur arii bija jaaskataas un vinja peec aciim visu vareeja noteikt. maksaa laikam ap 10Ls, kaut gan tagad taas cenas mainaas tik aatri, ka neviens taam nespeej izsekot;)
anna3
Cik ilgi jau tu mocies ar galvas sâpçm un kâdas ir tâs sâpes? Arî mani nomoka galvassâpes jau gandrîz 2 gadus. Sâp gan piere, gan deniòi. Ârsti izstaigâti, zâles kaudzçm izdzertas, bet nekas nepalîdz. Pierakstîjos uz magnçtisko rezonansi,redzçs ko tur teiks. Pçdçjo variantu esmu atstâjusi,ka ieðu pie dziednieka. Vienkârði gribu aprunâties kâ tev ir? Tu esi pârbaudîjusi kakla un muguras skriemeïus? Daþiem paziòâm ir palîdzçjuðas dçles,bet es uz ko tâdu nevaru parakstîties.Brr...
man nebija probleemas ar galvassaapeem, man bija kjipa sirds, kurai peec visiem izmekleejumiem, taapat kaa tavai galvai, nekas nekaiteeja...iridodiagnostikaa pateica, ka tur kaut kaads vaarstuli "njifurichit", taapeec rodas taas saapes, bet principaa sirds vesela.
Par galvu man pateica, ka sashaurinaati asinsvadi deninju apviduu, taapeec var rasties reibonji, kas arii iisteniibaa reizeem notiek. taa kaa, tev vareetu ko liidziigu atklaat, asinsvadu sashaurinaajumu vai veel ko liidziigu. Bet varbuut vispaar vaina nav galvaa....es ieteiktu aiziet, par ljaunu tas nenaaks...
Re: IMAGO vai tml vispareja veselibas parbaude
07.10.2005 11:26
Anna, es te jau pirms laika vienâ tçmâ aprakstîju, kâ man gâja. Man bija problçmas ar zarnâm un kompjûterdiagnostikâ noteica daþâdas kaites, ko pçc tam tradicionâlâs analîzes neapstiprinâja (jo es gandrîz uzreiz pçc tam tradicionâlâ veidâ pârbaudîjos uz visâm tâm konstatçtajâm kaitçm), bet galveno kaiti (celiakiju), kas pçc tam atklâjâs, kompjûterdiagnostika nenoteica. Tâ kâ...
Tajâ pat laikâ man ðî metode liekas interesanta un pat pçc tâdas neveiksmîgas pieredzes es viòu pilnîbâ nenoliedzu. Pie kam daþas kaites, kuras man patieðâm ir un par kurâm es jau iepriekð zinâju, viòa tieðâm uzrâdîja. Tas briesmîgais ir tas, ka ðeit cilvçki tiek musinâti akli uzticçties ðai metodei kâ izcili precîzai- tas jau nu gan var novest pie traìiskiem rezultâtiem, kad kâdas akûtas kaites vai nu netiek laikus konstatçtas vai tiek "âsrtçtas" ar UB.
Bet ja to dara ar racionâli kritisku attieksmi, tad tas ir samçrâ interesanti. Piem, Tavâ gadîjumâ, kad kaut kas kaið un ârsti nespçj neko atrast, es domâju aiziet nekaitçtu, ja vien nav problçmas ar finansçm. Jo lçti tas nav, es arî maksâju 25 Ls. Un pârâk daudz cerîbu uz to es neliktu...
...
Ja kas, man arî "atklâja" parazîtus.... Tikai pçc tam analîzçs gan neviens parazîts neatklâjâs. Var jau bût, ka ðie prot labi maskçties pret tradicionâlâs medicînas metodçm:)))
bebe
man ir regularas galvassapes kadus gadus 3 vai pat 4 :( Skriemelji ir ok, vienigi tas sedosais darbs varbut - nepareiza poza, jo muskulji vienmer saspringti kakla daljaa. Bet nu shitik ilgus gadus, ka nevaru atbrivoties no tam sapem, ej vai neej uz aerobikam un masazham, neko dizhu nelidz, tapec spriezhu, ka vaina ir vel kaut kur citur...

deeles :))))) neeeee, nu man skiet es sevi parak miilu, lai sev to nodaritu, he he. es izmeginahsu vispirms visus iespejamos citus variantus...

patiesham, esmu gatava samaksat tos 10 vai 25 latus, lai tikai dabutu zinat, kas iespejams kaish. galu gala par zalem vien cik neaiziet, kaut vai ar visadiem aspiriniem un ibuprofeniem :( un ta kimija jau ari nepaliek bez sekam, cik tad tadus var dzert!
Metaxa
par to kompjuterdiagnostiku - vai tas ir tas pats IMAGO???
je ne, tad, kura vieta tu gaji uz to kompjuterdiagnostiku?
anna3
Nu 3-4 gadi ir ilgs laiks. Lai tev izdodas atrast îsto iemeslu ar to kompjûterdiagnostikas palîdzîbu:) Vçl viens jautâjums tev.Ko osteopâts pârbauda?
Re: IMAGO vai tml vispareja veselibas parbaude
07.10.2005 12:45
Anna, es nezinu, vai tas ir tas pats IMAGO, bet tas ir laikam viens no "ejoðâkajiem" veidiem, kur uzliec tâdas austiòas un tad, tipa, kompjûters "skenç" smadzenes un uzrâda visu orgânu stâvokli. Varbût kâds te var pateikt, vai tas ir tas vai ne.
Es gâju kaut kur centrâ - neatceros îsti, uz Blaumaòa ielas varbût? Es mçìinâðu sameklçt tâs dakteres koordinâtes un tad nosûtîðu tev uz meilu, jo man liekas, ka man ir tikai mobilais telefons un to itkâ negribas bez saskaòoðanas tik plaði publiskot.
bebe
paldies....
osteopats dakteree organismu kopuma, bet koncentrejas uz, piemeram, limfas uc organisma skidrumu harmonizaciju, sava veida masazha, bet noteiktos punktos un kermenja bedritees :) tad vel stiepj locitavas, kaut ko tur darbojas ap tevi, bet efekts pie noteikta veida slimibam patiesham esot labs. es lasiju pagajsvasar viena no sievieshu zurnaliem, ka izdaktereti iekaisumi pa sievieshu liniju, kur nekas cits nav lidzejis uc lietas. tad nu aizgaju, vienigi tur jaiet laikam ilgstoshi, tapat ka pie homeopata. tomer padargi - 15ls pa reizi.
tuvak apsties interneta. ir vel tada osteopatu asociacija. parasti praktizejoshie arsti sho osteopatiju piemacas klat un apvieno savu specialitati ar osteop.
super, paldies, Metaxa
Paldies anna3 par info! Ja magnçtiskâ r neko neuzrâdîs,meklçðu, tâpat kâ tu, daþâdus variantus:)
nu taa, piezvaniju uz Keishas praksi, teica, ka vairs vini nesniedz sho pakalpojumu, jo trukstot zinoshu specialistu. Iridodiagnostikas specialistu Latvija vispar nevarot nevienu ieteikt .... :(
Re: par dçlçm
07.10.2005 15:20
Nu jocîgâs meitenes, ka jûs ðkurinaties no dçlçm. Tas ir pats labâkais, ko esmu sev atklâjusi. Laikam jau jums tomçr nav TIK slikti.... Esmu pârbaudîjusi, un dodu 100% dçïu iedarbîbas pozitîvu rezultâtu, arî attiecîbâ uz galvas sâpçm. Es arî nekad nebju domâjusi, ka skarðos klât kaut kam tâdam.... Bet tagad vedu pati no daktereas dçles un profilaktiski regulâri lieku tur, kur vajag. Ja man bûtu medicîniskâ izglîtîba, tad es tieði nodarbotots ar ðo terapiju. Nu, bet pçc konstanta zâïu rîðanas perioda jûs sapratîsiet, ka ripas vairâk kaitç, nekâ lîdz.....
Mîïâs dâmas !
Galvas sâpes ir vairâku iemeslu dçï:
1.Piesâròots organisms (tabletes,barîba ar E piedavâm)
2.Nepietiekami daudz tiek dzerts ðíidrums (kafija,tçja,kompots,zupa,gâzçts ûdens un t.t tur neietilpst)
Vajag dzert vairâk tîra ûdens,vismaz 1L dienâ.
IMAGO diagnostika ir diagnostika ðûnu lîmenî un es Jums ieteiktu uz turieni doties neskatot uz 25 Ls jo galu galâ ta ir Jûsu veselîba un dzîve arî.
Ja vajadzçs sîkâku informâciju es labprât Jums to sniegðu.

Taisnîbas labad derçtu piebilst, ka E tâ nav inde, tas nozîmç eatable, t.i., çdams. ARîparastajai sâlij, etiíim utt ir savs E kods, kuru reri kurð no mums zin. Un tad ir tik çrti biedçt ar ðiem E kâ lielâko nelaimi uz pasaules.
Re: IMAGO vai tml vispareja veselibas parbaude
07.10.2005 22:59
Galva sâp, jo smadzençm nepietiek skâbeklis. Skâbekli piegâdâ asinis. Asins sastâv no 90% ûdens. Tâtad dzeriet vairâk ûdeni! :)) ~1,5 l dienâ, neskaitot kafijas, tçjas, sulas.
Vçl viens variants var bût, ka ir kâds nervs iespiests starp muguras skriemeïiem.
Piesâròots organisms.
Ilgas stundas pie datora.
Variantu ir pietiekoði...
Pamçìiniet glâzi ûdens ar citronu un medu!

IMAGO- AURUM diagnostikâ to var noskaidrot. Atrodas Raiòa bulvârî. Varu nosûtît uz e-pastu informâciju.

Piebildîðu, ka meitai regulâri pçc skolas sâpçja galva, bija viegli uzbudinâma, reizçm "uzvilkâs" bez iemesla. Pirms tam lietoja "ðíidrumu", tagad arî ûdeni, un problçma atrisinâta! Nu, pusaudþu niíiem gan tas nepalîdz...

"..." par E gan tâ nesaki, ja bûtu Jums vairâk informâcijas, tad gan sâktu domât... E239! E-621! Iesaku izvairîties!
Tikpat man ir informâcija ka koraïïu kalcijs esot kancerogçns akurât tâdçï, ka no jûras, kur'aindes un kas vçl ne. Ko nu, visi fanâti to nelietos? ticu, ka tas ar tik konkurentu mârketinga triks.
Tâpat par tiem E, peï tie, kas nelieto.
Re: IMAGO vai tml vispareja veselibas parbaude
08.10.2005 22:22
"..." nevaru saprast kâds sakars te koraïïu kalcijam ar E piedevâm?
No E piedevâm mums praktiski nav iespçju izvairîties, jo tâs pievienotas 99% pârtikas produktiem. It kâ jau PVD noteicis,ka tos (E) nedrîokst pievienot pienam un tâ produktiem, bet praksç ir pavisam savâdâk... :(
Tapçc arî iesaku mazliet pavçrot maríçjumu un izvairîties no daþâm piedevâm. Ïoti laba grâmata ir Mihaila Jefremova "Вредные продукты" .
Tas ir tâpat kâ ar zâlçm- pirms lietojat - izlasiet pamâcîbu, jeb etiíeti, tikai par zâlçm es saku- pirms pçrkat- izlasiet kâdas blaknes tâs rada!
"..."ja tev ir vçlçðanâs iegût kâdu informâciju par koraïïu ûdeni, tad laipni aicinâts(a) uz tikðanos, izstâstîðu, jo kâ manu, tad Jums tâs trûkst, pie tam lielâ vairumâ. Vismaz nepaslinko un pameklç netâ par Sango koralli...
Tas kur liek tâs austinas man liekas nav IMAGO, bet OBERONS man arî par to stâstîja,it kâ esot vçl precîzâks nekâ IMAGO.
A sakars tâds, ka Uldis saka, ka E kaitîgi, a man te saka ka koraïïu kalcijs kancerogçns. Saka ârsti, kas bîda citu produkciju. vai man uzreiz visam jâtic?
Veìetârieði saka, ka gaïu nevar çst. Tâ varçtu turpinât.
Dusma no cita PC
Re: IMAGO vai tml vispareja veselibas parbaude
09.10.2005 12:09
"E" piedevas visas nemaz nav sliktas, jo viens no "E" ir arî citronskâbe!
http://www.neways.lv/neways.htm par to diagnostiku
Izgâju iridodiagnostiku Stabu 47, "Vaselibas Akadçmijâ", telefons-7314773. bet tas bija 2gadus atpakaï, tagad varbût mainîjies.
Esmu bijusi uz so IMAGO diagnostiku. Gaju ari ar neticibu un saubam, tomer sobrid ,mana pieredze tikai vispozitivaka. Ari nekadas dargas zales man neviens neuzspieda, tas viss paliek jau pasa izvele. Ja interese kas vairak, raksti uz meilu. Pastastisu tuvak un sikak, kur to veicu.
paldies visiem, kas atbildeja!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 5?
Ziņa: