Lûdzu, lûdzu palîdziet

Aizsāka Bçdîgâ 

Bçdîgâ
Lûdzu, lûdzu palîdziet
07.10.2005 11:41
Ir veiktas miljoniem analîzes un visu orgânu pârbaudes, bet nevar noteikt vainu, ârstiem nav izskaidrojumu. Slimniekam ïoti, ïoti sâp visas locîtavas, ir sapmapuði ceïgali, analîzçs grimðana uzrâda 90, kas skaitâs jau kritiski zema. Kur vçl lai vçrðas pçc palîdzîbas, padoma?? Neapstiprinâjâs ne aizdomas par þurku mçri, ne hepatîtiem, ne vairogdziedzeri utt. Laiks iet uz priekðu, slimniekam kïûst ar katru dienu sliktâk, kur lai meklç palîdzîbu?
Pie reimatologa bijât?
Alise
Re: Lûdzu, lûdzu palîdziet
07.10.2005 12:00
magnetisko rezonansi uztaisiet (Gaiïezerâ pâris dienu laikâ - Ap simtss lat
Dîvaina situâcija.... ko saka ârsts?
Bçdîgâ
Re: Lûdzu, lûdzu palîdziet
07.10.2005 12:17
Paldies par ieteikumiem. Ârsti rausta plecus, bija variants arî par Laima slimîbu, bet tâ arî neapstiprinâjâs. Katrs nosûta uz analîzçm, bet laiks taèu iet uz priekðu, sâpes ir necieðamas un cik var rît spçcîgas pretsâpju tabletes. Organisms ir novâjinâts, jo sâkuma katrs speciâlists izrakstîja antibiotikas pçc saviem ieskatiem. Kas ir magnçtiskâ rezonanse? Vai tâ ko dos, ja visi iespçjamie orgâni un vietas jau pârbaudîtas. Tagad tiek veikta pârbaude uz svinu, varbût pie vainas nedaudz kaitîgie darba apstâkïi...
Precizç lûdzu- kâdi ir tie kaitîgie darba apstâkïi?
jana
Re: Lûdzu, lûdzu palîdziet
07.10.2005 12:24
es nesapratu par to grimshanu - vai tad 90 ir kritiski zema?
Bçdîgâ
Re: Lûdzu, lûdzu palîdziet
07.10.2005 12:37
Kaitîgie apstâkïi ir zobu tehniía darbs, putekïi un íîmiskas vielas. Vakar ârste apstiprinâja, ka grimðana ir vçl zemâka un vajadzçs likt pie sistçmas, bet tâ arî nepielika. Bet varbût tas ir artrîts?
Artrîts tas ir. Jâmeklç iemesls. Ceru, ka slimnieks stacionçts.
qwerty
Re: Lûdzu, lûdzu palîdziet
07.10.2005 13:14
Aizejiet pie laba reimatologa. Pçc savas pieredzes varu ieteikt dakteri Mikaþâni Linezerâ, viòa arî nosûtîs uz scintigrâfiju, nozîmçs kaudzi analîþu un, cerams, tiksiet pie skaidrîbas. Viòa patieðâm ir ïoti labs speciâlists.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 15?
Ziņa: