Veselibas Akademija SIA

Aizsāka anna3 

Veselibas Akademija SIA
07.10.2005 13:09
http://www.kontakti.lv/lv/infopage.php?code=C553_00398837


Kada pieredze ar sho iestadi - pavisam nejaushi uzgaju netaa - vai tu rir verts iet diagnosticeties, ti, meket slimibas celonjus?
...
Re: Veselibas Akademija SIA
10.10.2005 18:54
Vairâk domât vajaga...
...
Re: Veselibas Akademija SIA
10.10.2005 23:13
Es tâ domâju- slçdzam RSU ciet un turpmâk lai mûs ârstç nutriciologi. Viòi taèu viedi un visu zin. Un dzîvosim 140 gadus.
osâ
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 10:30
Protams , ejiet un meklçjiet ceïu uz savu veselîbu. Mûsu organisms ir dabîgi veidots un pazîst tikai dabîgu ârstçðanu. Íîmiskie preperâti var palîdzçt pie kâdas konkrçtas problçmas un noòemt simptomus, bet tie nevar dot organismam spçku un enerìiju, nevar nostiprinât imunitâti. Cilvçkiem ir jâatgrieþas pie dabas, lai uzlabotu savu veselîbu. Pietiekoði tiekam indçti ar pârtiku, medikamentiem, tâpçc ir pilnîgi dabîgi, ka cilvçki meklç palîdzîbu pie Netradicionâlâs medicînas. Protams mediíi vienmçr turçsies pretî un teiks, ka tikai viòi ir tie îstie, kas vienîgie var palîdzçt.
...
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 12:53
Kâ man patîk ðis patçtisms- "pietiekoði tiekam indçti ar pârtiku" ;-) Grûti laikam dzîvot, ja pârtiku uztver kâ indi, ne? Un tad vçl jâmeklç pretindes.
anna3
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 14:48
shaja tema ne, bet 1 cita gan mineju, ka pie tradicionalajiem arstiem esmu gajusi jau gadus 4-5 attieciba par 1 problemu - galvassapem, kuras ir regularas un neizturamas, ka pat liela aspirina deva tas nevar apturet. migrena redz ta neesot. analizes neskaitamas ir taisitas, izmekleshanas veiktas, zales dzertas.
nezin kapec vel joprojam nekas nav pargajis.

vai tiesham tas ir tik nesaprotami, ka cilveks grib izveseljoties, un ja nepalidz viena lieta, tad jamekle cita ???

latvieshiem tiesham, ka tik kadam uzd... a seja skatoties smaida, ka riebj, pec tam tikai aprunaa :(((

osa, paldies, Tu saprati :)
...
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 14:56
Tevi kâds aiz rokas tur un nelaiþ uz Veselîbas Akadçmiju?
anna3
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 15:03
...
a tevi kads plesh un liek man piesieties?
es tur shobrid ari netaisos iet, ja izradisies, ka ir verts un kantoris cienijams, tad ari aizieshu. neesmu eksperimentetaja, tapec labprat gribu dzirdet atsauksmes. un partrauc kasities. tu ari esi energ.vampirs??? te shodien pilns ar tadiem formuma :(((
...
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 15:06
A kas Tev vajaashanas maanija, ka liekas, ka visu neatslaabstoshaa interese veersta uz Tavu vienreizejo personu?
anna3
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 15:07
ne, es visu balstu tikai uz faktiem nevis emocijam.
peka
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 15:19
Es apmekleeju so iestaadi, domaaaju ka ir o.k., katraa zinnjaaa neko sliktu tur nedara :) Taa ka drosi uz prieksu :)
anna3
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 15:41
:) paldies, peka!
ja nav noslepums, pie kura no dakteriem Tu tur gaji?
peka
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 16:39
Es gaaju pie daktera L.Licisa :) Luudzu, nav par ko :)
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 22:07
"..." piedod, bet kas Tev par naidu pret cilvçkiem? Nav laikam nevienas tçmas ðai forumâ, kur Tu nebûtu kâdu noliegusi(noliedzis), seviðíi tos, kas kaut ar vienu vârdu piemin netradicionâlo medicînu, tautas dziedniekus vai UB...
Un vai pârtikai netiek pievienotas indes? Jâ, mazos daudzumos ir atïautas PP, bet ja to produktu lieto lielos daudzumos un katru dienu? òemam kat krâsvielas limonâdçs, saldçjumâ, èipsos, kûku glazûrâs... Cik no tâm ir dabîgas izcelsmes?
Pasaki, kapçc kaíis çd pastçti,kas vârîta mâjâs, bet neçd no bundþâm...? kapçc suns nedzer pienu no tetrapakâm? Tapçc, ka tie ir dzîvnieki! Un cilvçks ir vienîgâ dzîvâ bûtne uz pasaules kas sevi piesâròo ar toksîniem u.c. draòíiem, un pçc tam meklç mâkslîgi radîtas "zâles" lai sevi "izârstçtu"! :))
P.S. Es nenoliedzu trad. medicînu. Tikai nevaru saprast kam tas ir izdevîgi, ja nevar vairâku gadu garumâ atrast vainu kapçc cilvçkam sâp galva... Naudas dçl?- jo ilgâk staigâs pie dakteriem, jo vairâk ðamçjiem atleks? Bet ja nu kâdu dienu tas cilvçciòð vairs nestaigâs, jo viòu vnk aiznesîs...?
(Anna3> neuztver personîgi, jo zinu, ka Tu atradîsi pareizo risinâjumu! )
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 22:57
Mans kaíis çd visas pastçtes. Suns dzer jebkuru pienu. Tikai es to viòiem nedodu, jo tâ nav dzîvnieku barîba, nav ko piesâròot nabaga lopiòus.
Par kâdu "..." naidu te tiek runâts?! Cilvçkam ir savs viedoklis, kuru viòð tiesîgs paust. Ja tas viedoklis atðíiras no daþâdu izplatîtâju viedokïiem, tad tas gan nav pasaules grçks. Naids ir pârâk spçcîga emocija ðim gadîjumam. Ja ir naids, tad kaut kur jâbût mîlestîbai, no kâ izriet, ka tie, kas dzer UB mîl visu cilvçci? Blakne?
Un par to, ka cilvçks ir vienîgâ bûtne, kas sevi piesâròo, es arî negribçtu piekrist. Piesâròots ûdens, kas satek piesâròotâs upçs, kas ieplûst piesâròotâs jûrâs, kur mît piesâròotâs zivis, kas piesâròoti çd viena otru, un beigu galâ to zivi noíer cilvçks un apçd. Tâpat piesâròotas ir tâs plantâcijas, kur aug augi, kurus, iespçjams, izmanto UB raþoðanai uz mûsu piesâròotâs plançtas. Un iepako plastmasas burciòâs, kas lçnâm izdala nu ïoti indîgus savienojumus. Nekas uz ðîs zemes nevar pastâvçt viens pats, neatkarîgi no visa veseluma.
...
Re: Veselibas Akademija SIA
11.10.2005 23:42
Nekad neesmu noliegusi netradicionâlo medicînu. Bet ja tâ tiek tulkots, tad tâ ir konkrçtâ cilvçka problçma. Man viòam nekas nav jâiesmçrç, tâtad arî glaimot pamata nav.
dita
Re: Veselibas Akademija SIA
12.10.2005 16:43
Esmu tur bijusi, biju uz iridodiagnostikas izmeklçðanu, varu teikt tikai to labâko. Cik man zinâms, tur visus ârstus pieaicina, bet pamatdarbâ viòi ir tradicionâlajâs med.iestâdçs. Te viòi strâdâ privâti brîvajâ laikâ.
sauljuks
Re: Veselibas Akademija SIA
13.10.2005 10:53
Shajaa Veseliibas akadeemijaaa straadaaa viens no gudraakajiem imunologiem Latvijaa - dr. Lauris Liiciitis. Iesaku visiem, kam ir probleemas ar imunitaati, ir alergjijas, griezties pie vinja. Mani vinsjh izvilka no bezdibenja, tieshi ar dabiigaam zaaleem, nevis ar antibiotikaam.
anna3
Re: Veselibas Akademija SIA
13.10.2005 17:36
nju, es aizstaigaju uz to iridodiagnostiku. vispar esmu parsteigta, cik precizi viss tika pateikts :) Veca dakterite,krieviski runajosha, tada laipna un labdabiga visas 40 minutes, kaa saaka, manu aci petot, bert ka no maisa visu pec kartas - pa visiem organiem, kauliem un dziedzeriem, precizi pateica, asins sastava problemas, kuras vietas man bijushas traumas vai palikushas retas, kadas shobrid tam ir sekas, pat rakstura ipashibas precizi trapija un to izpausmes sekas uz nerviem, veselibu utt. protams, neizpalika ari parazitu fakts :) bet tas ir iespejams, jo man majas ir miljsh dzivniecinjs, laikam bus jaiet uz aptieku pec ta Vermoxa :)

vispar ir ok - nav, ko aplikt. jaa, nu sarakstija uz lapas astronomiski dargus tos preparatus, bet absoluti neuzspiedzhot pirkt, galvenais atcereties, kamii ir problema un tad jau var nopirkt homeopatiskaja aptieka vai tml. jo, piemeram, imunitatei ehinaceju pirkt par 15 vai 20 ls butu neprats, ja homeopatiskaja to pardod par dazhiem santimiem (zem lata)

citadi ta diagnostika ir super - dakterite trapija desmitniekaa. ja kads sen nav gajis pie dakteriem un neapjaush, kapec kaut kas vinjam sap, iesaku aiziet uz shito iridodiagnostiku. pie tam tikai 4 ls!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 24?
Ziņa: