Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.

Aizsāka Susuriòð 

Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.
09.10.2005 22:27
Diezgan ilgu laiku cenðos tik pie bçrniòa, gan ar arstu palîdzîbu, gan ar daþadâm tautas metodçm, bet nekâ. Varbût kadai ir bîjis lîdzîgs gadîjums un ir paveicies. Pastâstiet piekâkiem ârstiem vçl var griesties, vai varbû kâdu metodi.
Re: Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.
09.10.2005 22:31
Kaadreiz dzirdeeju staastu par vienu paari, ja nemaldos no vaacijas kas arii ilgi nevareeja tikt pie beerninja kameer nejaushi atklaajaas ka vinji nepareizo cauruminju izmanto:(
Re: Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.
09.10.2005 22:57
Susuriò:

Jautâjums sekojoðs, kâdas pârbaudes Jûs veicât?
1. Vajadzçtu veikt diagnostisko laparaskopiju. Ar to var ïoti precîzi noteikt diagnozi tieði sievietei, jo ïoti bieþi mçdz bût saaugumi olvados, bârkstiòas nestrâdâ utml., ko diemþçl ar USG noteikt nevar.
2. Vîram spermogrammas analîzi un ja vakag, tad arî spermas DNS.

Ku:

Tu kâ vienmçr esi trâpîgs :)))



:)
Re: Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.
10.10.2005 09:50
Man viena pazîstama svieviete (abi ar vîru izmeklçjuðies-veseli) 5 gadus gaidîja, kamçr tika pie mazuïa. Tâ kâ visâdi dzîvç gadâs.
Dzirdçju stâstu par sievieti,kas arî nekâdîgi netika pie bçrniòa - gadiem. Beidzot,kad jau bija ap 40, viòi adoptçja mazuli. Un drîz paði dzemdçja ari savçjo.
Var tâdu gadîjumu daþâdi interpretçt, bet varbût tâ bija dieva griba - lai tas bârenis tiktu pie labiem vecâkiem.
Mums arî tâ bija,2gadus nekas nesanâca.Tad viena daktere ieteica ïoti labu metodi. 1.Sekss ne bieþâk kâ 1x3dienâs ,lai spermotozîdi paspçtu nobriest.

2.Abiem ilgstoði lietot kapsulas ar A+E vitamînu.

Pçc meneða jau paliku stâvoklî un nu jau mums ir divi bçrniòi.
man ari ta ir bijis...pec vairakam izmeklesanam konstateja, ka man nenotiek ovulaacija, tad ar zaalitem to stimuleeja, lidz 3 menesi tomer paliku stavokli, bet svarigi ir tiesam sakuma virietim ari parbaudities, ka ari olvadu caurlaidiibu. Ekstiste ari psihologiskais faktors, kad esi loti ieciklejies uz to domu, un tadel nekadi nesanak
Re: Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.
10.10.2005 21:16
Paldies par atsaucîbu. Man ir taisîta laparaskopija un vîrs arî ir pârbaudîts. Daktere pat veselu gadu shematiski noteica lietot daþâdas zâles to starpâ arî hormonus, bet bez rezultâtiem. Varbût Kate30 Jums taisnîba: Es pârâk daudz par to domâju.
Susuriò.
Domât par bçrniòu vajag vienmçr.Ir ïoti laba metode kâ tikt pie bçrniòa:1.vajag aiziet pie ârsta un pârbaudîties uz parazîtu esamîbu organismâ Jums un vîram. 2.ir ïoti laba pretparazitârâ programma pçc kuras lietoðanas es zinu ìimenes kurâs parâdîjâs mazulis , ja bûs vajadzîga informâcija tad uzraksti man mohovik@inbox.lv Ceru ka Jums vis izdosies.

es 8 meeneeshu nevareeju tikt pie beerninja, bet nu jau esmu 2 meenesii!
jo biezaak meginaasiet, jo vairaak nekas nesanaaka! nomierinies, nedomaa par to:) lai buutu lielaaka iespeeja apauglot olshuunu, jaabuut 1 ml spermas 20 milj spermatozoidu. tatad ar seksu tada gadijuma nodarboties retak, lai sakrajas:), nevis 3reiz dienaa un nav briinums, ka nekaa nesanaak!
p.s. ta vismaz mums staastiija lekcija...:)
padominnss
Re: Susuriòð
11.10.2005 19:30
Esi skaitîjusi savas auglîgâs dienas? Pçc mîlçðanos, vajag apt. 30 min. paturçt kâjas gaisâ un zem dibena palikt spilvenu, tad sperma labâk var sasniegt savu mçríi:)
Tâ, tâ, kas te domâts ar pretparazitâro programmu?
Re: Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.
12.10.2005 08:46
uzmini nu:)
protams, kârtçjie UB...
puce
G.
Nu un kaadas tad ir UB kontrindikaacijas???
G.
Vienkârði vajag savest sevî kârtîbu. Netîra organisma tikai baktçrijas ïoti labi vairojâs.

Re: Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.
12.10.2005 22:02
Stasis:

cerams, ka jau esi "savedis sevî kârtîbu" :)
iespeejams juus paaraak koncentreejaties uz so [probleemu, take easy un buus ok
Ðis gaidîðanas laiks ir ïoti skaists. Jâ, arî ðis laiks - kad tikai domâjam vai jau gatavojamies un mçìinam realizçt ðo sapni par bçrniòa ieòemðanu, kâ Tu. Es par to pagaidâm tikai vçl domâju, noskaòojos emocionâli, dzîvoju veselîgi un gaidu piemçrotâko brîdi ðim nozîmîgajam brîdim savâ un ìimenes dzîvç... - piemçrotâko mirkli... Tomçr zinu, ka jebkuru no mums var skart ðâda situâcija, ka domâjam - nu tagad tasm IR jânotiek, tomçr zinu, ka bçrniòð bûs tad, kad viòð bûs izlçmis nâkt, tas notiks tad, kad tam jânotiek. Tas mazais eòìelîtis jau tagad sçþ uz mâkoòa maliòas, skatâs un viòð jau zinâs, kad tas îstais brîdis ir pienâcis. Tad tas arî notiks. Kad bûs pienâcis ðî mazâ cilvçciòa laiks.
Dzîvosim veselîgi un, gaidot viòa ieraðanos, sakârtosim vidi, kurâ viòam bûs jâdzîvo :)
Palasi www.calis.lv diskusijas Gatavojamies gruutnieciibai jeb www.probirka.ru receptes- zaales ko iesaka pie neaugliibas.
Vai pie dr.Vasaraudzes esi bijusi? Zinu, ka vinja ir gudra aarste un tieshi shajaa jautaajuma specs!
To:Susuriòð
Re: Gribu bçrniòu, bet nekas nesanâk.
17.10.2005 14:58
www.embrions.lv
no sirds iesaku!!!!!! jo paðai palîdzçja! bçrniòam ir 1g.8mçneði!
Ja nu citâdi nesanâk, tad reâla iespçja palikt stâvoklî ir pçc hormonâlâs kontracepcijas pârtraukðanas( tas jau gan nav laikam tas labâkais variants, bet efektîgs). Bet visâ visumâ galvenais tieðâm ir nekoncentrçt domas uz to.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 7?
Ziņa: