Izklaidei

Aizsāka Alstere 

Izklaidei
13.10.2005 09:38
Neesi mîkstais - iztîri traipu ar Maksikrçmu

Nu, veïas pulveris sapirkts? Maìiskâs baktçriju kultûras no Gifilus Pedius institûta Minhenç rûpçjas par tavu labsajûtu un veselîbu? Labi, zemniek, labi. Bûsi uzmanîgi skatîjies TV. Lai gan televizoru skatos neregulâri, esmu piemetis te daþus mîïâkos izteicienus, kas saklausîti reklâmâs un radîti, ðíiet, Gçbelsa pçcteèu slepenajâs laboratorijâs, lai profesionâli izjâtu mâjsaimnieèu prâtus.

Ðveices vitamînu institûts - ðis man ïoti patika. Iedomâjies, ka radîts vesels institûts Ðveices kalnos, kurâ profesori baltos halâtos diskutç par vitamîniem. Ja vçlies mâcîties, piemçram, fiziku vai íîmiju, tad atvaino, bet nâksies meklçt citu vietu, jo Ðveices vitamînu institûts apmâca tikai vitamînu jautâjumos. Ja nu galîgi nav naudas, tad vari pieteikties Ðveices vitamînu institûtâ par izmçìinâjumu trusîti un iziet B vitamîna terapiju, kâ rezultâtâ staigâsi nomîzies trîs mçneðus no vietas.

StayFresh tehnoloìija - reklâmisti ðinî gadîjumâ mçìinâja tikt cauri ar lçtu triku - iztulkot pçc bûtîbas un viss. Stay Fresh - paliec svaigs. Ârkartîgi oriìinâli. Ðî ir tehnoloìija, kas neeksistç vienâ realitâtç ar mums, tâ eksistç mâjsaimniecies Mairas apziòâ, kura pavada dienas nîgri masturbçjot un lasot par ezotçriku, kamçr viòas bçrnus audzina televizors.

Pampers institûts - Ðveices vitaminologi nobâl ðî zinîbu nama priekðâ. Ðinî institûtâ zinâtnieki vada savas dienas kakâjot uz daþâdiem vatei lîdzîgiem materiâliem un tad krîtot uz dupsîða. Ðeit nokïûst visi, kas nedabûja darbu proktologa profesijâ vai arî bija spiesti aizbraukt no dzimtâ ciema, kad tika pieíerti koprofîlâ aktâ ar piepi.

Absorbio baktçriju kultûru kombinâcija - reâli ðî baktçriju kombinâcija tautâ tiek saukta par "kefîru" vai "jogurtu", bet maìiskais vârds "Absorbio" rada iespaidu, ka tas ir labâks. Pseidopsihologi no tirgus izpçtes nodaïas domâja, ka "Absorbio" saikne ar vârdu "absorbçt" radîs atsauci patçrçtâja apziòâ, ka ðis produkts viòus aizsargâ. Lai dzîvo paranoja! Parastais kefîrs mûs apdraud. Paldies tev, Absorbio baktçriju kultûru kombinâcija, ka pasargâ mûs, absorbçjot parastâ kefîra negatîvo auru.

Augïu mikroeïïas - var jau bût, ka tâdas tieðâm pastâv. Manâ izpratnç tâ ir eïïa, kas ir mazâka par parasto eïïu vai arî tâ ir eïïa no mikroskopiskiem auglîðiem. Îsâk sakot, ðim terminam ir jârada iespaids, ka tas ir kaut kas ahujenna labs, ahujenna maziòð un izdziedinâs visas kaites, jo tas taèu ir "mikro", tâtad tiek iekðâ tur, kur netiek "makro". Up my ass.

Universâlâs Powerpearls - spçka pçrles parasti mitinâs veïas pulveros un izskatâs kâ iekrâsotas granulas. TV ekrânâ tâs parasti tiek attçlotas kâ intelektuâlas apaïas vai cilindriskas daïas, kas velta savu dzîvi, lai iznîcinâtu traipus, kurus uz sava krekla uzleksçjis mâjsaimniecies debilais seðgadîgais dçls, kurð uzskata, ka ar baltâm zeíçm ir jâspçlçjas smiltîs, jâbaksta kakas un jâzîme ievârîjuma glezniòas. Tas visu ðtelli mazliet sadârdzina, bet ir tâ vçrts. Cenu atsver velniðíîgais prieks, kas uzbango mâjsaimnieces prâtâ, kad viòa ieber paciòu Powerpearls veïas maðînâ: "Nu gan, traips, tu dabûsi grudakâ. Man ir spçka pçrles!"

Laimes molekulas - nevarçju noticçt, kad izdzirdçju ðo stulbumu. Kâ kaut kas tâds vispâr tika cauri? Cik nohipnotizçtam ir jâbût TV skatîtâjam, lai uzrautos uz laimes molekulâm? Kas talâk? Prieka neitroni un orgasma protoni?

Neatkarîgais kvalitâtes izpçtes institûts - neatkarîgais tas ir tâpçc, ka no tâ nav atkarîgs nekas nevienâ lietâ. Man patîk visas ðîs organizâcijas, kas tiek radîtas ar vienu vienîgu uzdevumu - izgatavot rekomendçjoðas uzlîmes priekð zobu pastâm, ðampûniem un anâlajiem dvielîðiem. Starp citu, ðo interneta lapu (nemirst.lv) rekomendç Latvijas neatkarîgo bebru mîlçtâju biedrîba un kopð 2003. gada tâ ir iekïauta Neatkarîgâs face-sittinga profesionâlâs apvienîbas iesakâmo resursu katalogâ. Abas organizâcijas, protams, esmu dibinâjis es pats un esmu to vienîgais biedrs.

Turbobirstîte - man ðíita, ka vârds "turbo" ir izgâjis no modes jau 1996. gadâ, kad Latvijâ tika pârdota pçdçjâ Turbo koðïene, kuru papîrîði bija ïoti populâri laikâ, kad mâcîjos pirmajâs pamatskolas klasçs un nekritiski tika uztverts viss, kas nâca no Rietumiem, lai cik drausmîgs sûds tas arî bûtu. Neskatoties uz to, ka nosaukums ir îsts oldskûl, par ðo produktu man sakâms vien: "stulbi, Vasjka, nu vienkârði stulbi un lçti".

Actis regularis baktçriju kultûra - lîdzîgi kâ Absorbio baktçriju kultûras gadîjumâ piemeklçts ðarmants nosaukums: "Actis regularis". Absorbio gadîjumâ veidojâs sasauce ar kâdu vârdu, bet ðis nosaukums savukârt izklausâs esam ïoti medicînisks un smalks, jo velk uz latîòu valodas pçrlçm. Piemçram: "Gallicius Fistus" vai "Fellatio Vulgaris". Pensionâres gatavas atdot pçdçjos 57 santîmus, lai tikai nopirktu ðo brînumlîdzekli, kas viòas sola atbrîvot no gâzçm, kas krâjas zarnâs, spieþ uz sirdi un reizi trijâs dienâs izvirst vâjprâtîgâ pirdienu vulkânâ.

Atlçtiskais Siemens - ðinî gadsimtâ telefoni ir kïuvuði atlçtiski, fotoaparâti distrofiski, mp3 pleijeri nesportiski, veïas maðînas flegmatiskas un virtuves kombaini analîtiski. Tâs tâdas modernâs pasakas. Agrâk brînumainas îpaðîbas piedçvçja lapsâm, eþiem, zaíiem un lâèiem. Pçc gadiem 20 vecâki bçrniem pirms gulçtieðanas stâstîs pasakas par atlçtisko Siemens, drosmîgo Nokia un mazo, bailîgo Fiat. Un tad nobuèos uz pieres.

Aktîvâ skâbeklja tîroðie kristâli - visu sapisto brînumbaktçriju un gudro molekulu esence. Visvieglâk jau dirst par to, ko nevar pârbaudît vai ieraudzît. Ej nu pierâdi, ka tâdi tîroðie kristâli eksistç tikai Powerpoint prezentâcijâ, jo viòus tak ar neapbruòotu aci nevar redzçt. Un vispâr, lai pârbaudîtu, nâksies vien nopirkt.
varvara
Re: Izklaidei
13.10.2005 10:03
Alstere, pieklâjîgi gan bûtu copyright-u ielikt un atsauci ;)

http://www.nemirst.lv/index.php?c=kom&rid=216
Re: Izklaidei
13.10.2005 10:58
Atvaino Varvara, bet es to meilâ saòçmu jau bez atsaucçm.
...
Re: Izklaidei
13.10.2005 11:00
Mani vienmçr tikai "mûsu dabîgais slinkums" ((c) dr. Tupiòð suluspiedes reklâmâ) ir atturçjis no viso ðo izvçrtçðanas institûciju personîbas noskaidroðanas.
Re: Izklaidei
13.10.2005 11:10
ir zinâmi gadîjumi, kad ðâdu "institûtu" patieðâm var sazvanît, eksistç gan tel nr., gan faksa nr. gan arî www lapas. Bet dzîvç tie ir 1-2 cilvçki, kuru rosîðanos apmaksâ attiecîgâ produkta raþotâjs :))
Juris
Re: Izklaidei
13.10.2005 13:56
Nesen iekð TV pavîdçja vçl viena pçrle: "Nokod labu garastâvokli!" (kautkâdu âtrçdamo batoniòu reklâma). Tad nu gadîjumâ, ja kâdam ir labs garîgais - ar zobiem rîklç ðim stâvoklim un gar zemi bûs!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 24?
Ziņa: