bçrna imûnsistçma

Aizsāka zane 

zane
bçrna imûnsistçma
19.10.2005 12:36
kâ var uzlabot bçrna imûnsistçmu ja ir ïoti novârdzinâta?
...
Re: bçrna imûnsistçma
19.10.2005 13:11
Jâiet pie imunologa- tas viòa lauciòð.
Inta
Re: bçrna imûnsistçma
19.10.2005 13:42
Pameegini Vobenziimu,bet ilgstoshi,vismaz 3 meeneshus.Tas ir ferments.
...
Re: bçrna imûnsistçma
19.10.2005 14:06
Un dârgi maksâ. Noteikti ir lçtâkas alternatîvas- kaut tâ pati ehinâceja.
Inta
Re: bçrna imûnsistçma
19.10.2005 14:59
No ehinaacijas nav nekaada labuma !!! Paarbaudiita metode,gan viens,gan otrs.Peec 2 gadu slimoshanas un antibiotiku dzershanas mans aarsts ieteica tieshi sho liidzekli imunitaatei.Jo pirms tam bija dazhaadi veidi un liidzekli pielietoti,tai skaitaa ehinaacija,bet nekaada labuma.Es domaaju,ka Zane arii to jau meeginaaja.
Imunitâte tie ir mûsu leikocîti. Leikocîtam tâpat kâ citâm ðûnâm, lai tas bûtu stiprs - tas ir jâpadzirda un jâpabaro. Padzirdît - pieradinât bçrnu ikdienâ lietot labu nevârîtu un negâzçtu ûdeni ( izslçgt iespçju robeþâs visus krâsainos un gâzçtos dzçrienus, kas spçcîgi nosçdina imunitâti ). Pabarot leikocîtus - pçc iespçjas dabîgâka un daudzveidîgâka pârtika, kas satur pietiekoði aminoskâbes, vitamînus, mikroelementus un taukskâbes. Ja imunitâte ïoti novâjinâta, papildus pârtikai ieteicams lietot uztura bagâtinâtâjus - labi bçrniem ir Spirulîna ( satur daudz B grupas vitamînu un 17 aminoskâbes ), Lucerna ( bagâta ar mikroelementiem un aminoskâbçm, Pirmpiens kapsulâs ( labs preperâts imunitâtes stiprinâðanai ).
Imunitâti nevar pacelt ar íîmiskiem preperâtiem.

Veiksmi !
Klâra
Re: bçrna imûnsistçma
19.10.2005 20:41
Wobenzîmu tik nedrîkst koþïât, jânorij vesels.
jole
Re: bçrna imûnsistçma
19.10.2005 21:03
Spirulînu lieto notievçðanai...:))
Manam bçrnam imunitâti paaugstinât palîdzçja Vision bçrnu vitamîni! Palietojâm gan vismaz 2x gadâ!
anu
Re: bçrna imûnsistçma
19.10.2005 22:25
tikai ne vobenzimu!!!
tas ir manas domas. ieteiktu pameklet, ko te ik pa laikam raksta par vobenzimu.
Re: bçrna imûnsistçma
19.10.2005 22:37
Cik bçrnam gadu? Vai apmeklç dârziòu? Es to jautâju tâpçc, ka, bieþi vien, slimoðana ir kâ atbildes reakcija nepatikai pret dârziòu / skolu. Tas var bût arî signâls, ka bçrns izjût lielâku vajadzîbu pçc rûpçm un mîlestîbas nekâ viòam tiek dots. Nepârproti, es nemçìinu kâdu nosodît, jo labi zinu, ka iespçjas veltît bçrnam laiku ir tik, cik viòas ir. Tomçr nevar izslçgt iespçju, ka bçrnam viss ir kârtîbâ ar leikocîtiem, bet vinkârði pietrûkst mîlestîbas. Tad nekâdi vitamîni un u/b nepalîdzçs.
Ehinaceju bçrniem lîdz 12 gadiem vispâr nav ieteicams dot, tikai izòçmuma kârtâ un pâris dienas, toties pieauguðiem- ideâli (ir daþas problçmas, kad nevar), bet ne ilgâk kâ 3 nedçïas. Bçrnam ïoti labs ir UB First Food (Jaunpiens), kas ir imunmodulators+ augstâkminçtâ Spirulîna kâ ideâls ðunu uzturs. Vairâk informâcijas: Margaritaangel@inbox.lv

zane
Re: bçrna imûnsistçma
21.10.2005 11:20
paldies jums visiem,bet pie tâdas îstas skaidrîbas netiku,ko lai dara.tiko dabûju darbu un negribâs to zaudçt.viòam ir 3 gadi un iet b/d.tâpçc noteikti slimo,bet nesaprotui cik ilgi var kâ mazâkais vçjiòð uzpûða cauri klepus klât.
sieviete
Re: bçrna imûnsistçma
21.10.2005 14:42
Dzirdçju runas ka bçrnudârzi kâ tâdi ir padomjlaika eksperiments ar bçrniem. Neizdevies eksperiments bet tomçr to turpina lietot. Bçrnam dabîga vide esot ìimene; maziòam raksturîgi ka viòam vçl turpinâs pieíerðanâs mammai un ir traumçjõði viòam to atòemt. Bçrnudârzâ uz veselu baru mazuïu ir laikam 1- 2 "mammas" (audzin.vai auklîtes).

Dabîgi bûtu, ja bçrns paaugas un atbilstoði vecumam pamazâm atdalâs no mammas,kad pienâk laiks (piem.sâk iet skolâ)

Maziòam varbût derçtu aukle , - lai netiek ar varu izrauts no droðâs ìimenes vides.
Enja
Re: bçrna imûnsistçma
22.10.2005 12:25
Bieþâk,ja, iespçjams pastaigas svaigâ gaisâ(bez "tuntuïoðanas"biezâs drçbçs),veselîgs uzturs(neamerikâniskie çdieni-èipsas,kolas,burgeri,kellogi untml.).Ehinâciju noteikti-bet homeopâtisko,graudiòus tik,cik bçrnam gadu 2-3 reizes dienâ,pirms çðanas, zem mçlîtes.Tas maksâ 0.75 santîmus!(ECHINACEA D3,Homeopâtiskâ aptieka Skolas 14,Rîga). Gripas aktivitâtes periodâ-pievieno Aflubin. Arî man bija tâda situâcija, ïoti palîdzçja!
Klâra
Re: bçrna imûnsistçma
23.10.2005 18:12
Aha, ja bçrns no labiem apstâkïiem mâjâs aiziet uz bçrnu dârzu, tad slimo bezgalîgi. Ja no sliktiem mâjas apstâkïiem, tad b/d ir labs variants:(

Un mana bçrnu daktere vienreiz pat izmeta secinâjumu par apzinâtu kaitniecîbu bçrnudârzos-bçrni tiek speciâli saslimdinâti. Diemþçl, tâda lielâkoties ir tâ realitâte.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 4?
Ziņa: