Vîrs ir netîrulis

Aizsāka Jelena 

Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:06
Lûdzu padomu. Mans vîrs nemazgâ katru dienu íermeni duðâ, viòð uzskata, ka tik tâ ir normâli un ka viòð nesvîst. Bet man tas nav pieòemami. Man kauns viòam par to pateikt. Man nepatîkami ar viòu nodarboties ar sexu. Kâ man viòam par to pateikt, lai neaizskartu viòu?
?
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:11
uzgaaz vinjam spaini uudens!
Kas tas par cuukcepuri, ka shitaa dara..ja maneejais taa saaktu izraadiities, toch gultaa nelaistu!
Nafig tu negribi aizvainot vinju? labaak, lai vinjsh aizvaino tevi ar shaadu attieksmi?
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:16
Es to arî saprotu, bet ðeit ir tâda lieta, ka viòu mamma bçrnîbâ nav iemâcîjusi vispâr elementârâm higiçnas normâm. Viòð domâ, ka es baigi daudz no viòa gribu un ka es esmu baigâ pedante, jo ir pârliecinâts, ka visi vîrieði tâ dara. Viòð kopð bçrnîbas neko citu nav redzçjis, jo viòam vecâki arî ir tadi paði netîruïi. Toties es viòu mîlu un cilvçks viòð ir tieðâm labs.
?
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:20
maneejo arii vecaaki nebija pieradinaajushi, bet es pieprasiiju, lai mazgaajas katru dienu. Vinjam pat nebija tik daudz apenju, lai katru dienu taas vareetu nomainiit! Mani arii izbriiniijia, kaa cilveeki var buut taadi cuukas!
Kad es esmu prom, es domaaju, ka vinjsh arii nemazgaajas, bet taas jau ir vinja probleemas.
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:20
Ejiet kopâ duðâ! Tiesa gan, katru dienu bûs ïoti laikietilpîgi...
Bet, ja Tu ar vîru nevari aprunâties par bûtiskâm lietâm, tad gan skumîgi...
Vispâr vîrieði ir biezâdaini un negrib saprast/kaut ko mainît. Tas pats ir ar smirdoðâm kâjam. Ja smird, tad smirdçs, dari ar to veci, ok gribi... :(
makonis
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:22
Nu katru dienu varbuut arii par daudz prieksh AADAS!!!!!!!
It sevishkji viirieshi losjonus peec dushas NELIETO (diemzheel)
Vasaraa piekriitu!!! var kartu dienu! Pat 2 x, bet tagad pilniigi pietiek 1x nedeeljaa.
Es protams nerunaaju par riita/vakara proceduuraam (zobi, ausis, loceklis, peecpuse ;))
Ja nav kraaveejs, vai straadaa citu fizisku darbu, vai sporto un traki sviist, tad nemoki vinju ar taadaam lietinjaam!
Ja vinjsh sveetdien bij dushaa, tad otrdien jau smird? Ja Tu nezini bij vinjsh dishaa vai nee, vari atshkjirt peec smarzhas? vai taas ir tikai tavas iedomas un psihologjiska probleema?
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:23
Ar apeneem toè ir smiekli. Mans bijuðais iznâca no duðas un... uzvilka netîrâs apenes. Tas tâ bija normâli nedçïu valkât vienas. Es tâs apenes vienmçr pievâcu un noliku tîras vietâ. Sâkumâ burkðíçja, tad pierada, bet, ja tîras nav pa rokai noliktas un netîrâs aizvâktas, tad mierîgi uzvilka netîrâs. Laikam tâdi nav ârstçjami
?
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:24
nu ar kaajaam ir sarezhgjiitaak, jo daudziem sinteetisko apavu un zekju deelj radusies seeniite, taa kaa tur var mazgaat 10x dienaa, bet smirdees, bet paduses un draudzinju jau var nomazgaat...turklaat tagad tachu ir pretsviedru dezhi, no riita nomazgaajaas, iesmeeree un visu dienu iipashi nesviist...bet tas nenoziimee, ka vakaraa var nemazgaaties;)
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:26
> makonis

Nu, es arî nelietoju losjonus pçc duðas, un normâla âda. Jo vairâk lieto íîmiju, jo vairâk noèakarç âdas dabisko lîdzsvaru.
Bet paduses Tu nemazgâ? :((( Tur jau nav jâbût krâvçjam, lai pret vakaru bûtu iesvîdis. Un otrâ dienâ tas vairs nav sviedru aromâts, bet gan jau sviedru smaka.
Ja kas, man ir ïoti laba oþa, kas arî traucç pieciest netîreïus.
?
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:31
es vispaar nesaprotu, kaa viirieshi var buut taadi cuukas! kaapeec vinji uzdriikstas taa necieniit savas sievietes??? laikam jau tikai taapeec, ka sievietes to pieljauj..
Ljena, zini, ko izdari, piektdien, siestdien nemazgaajies, nemaini apenes un sveetdienas vakaraa piedaavaa shi romantisku vakaru, bet pirms tam neej dushaa....lai pagarsho sviedrainu un ...sievieti, redzeesi, vai vinjam daleks kaa tu juuties vai nee....
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:33
> ?

Nabaga Jelena! Viòai tâs bûs mocîbas, bat vîram droði vien patiks!!!
eredisfunks
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 11:47
iemâci ðim paostît savas apenes, ja smarþa nepatîk, lai met veïaskastç, velk virsû jaunas.
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 12:25
Par apeneem: manam arii tada probleema. Ja es viòam neatgâdinâðu, tad nedçïu valkâs vienas apenes, pat pçc tam, kad nomazgâjâs, velk tas paðas. Bet ar tîrâm apençm ir pilns skapis. Pasakiet, kâ ar tâdu cilvçku var nodarboties ar oralo sexu?
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 12:46
> eredisfunks

Bez problçmâm - paosta un pabrînâs: a kas? normâli!...
Tas par nedçïu valkâtâm apençm, kam "brûnâ svîtra aizmugurç, dzeltenais plankums priekðâ".
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 12:48
Tâ arî tiek pateikts - ja neesi nomazgâjies, orâlâ seksa nebûs. Vispirms apvainojas, bet, kad sagribas ïoti, tad sâk atcerçties, ka kaut kas jâdara. Tikai nelaime, ka nomazgâ tikai galu, bet spalvas un olas smird tik un tâ. Un tad apvainojas vçl vairâk - es taèu nomazgâju!!! (lasi - parâdîju ûdenskrânu).
Ðitâdi laikam nav ârstçjami.
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 12:51
Un kâpçc bûtu jâiet duðâ katru dienu? Saprotu ka sviedri utt, paduses, pçdas, kaunumu -jâ, bet visu íermeni pârlieku mazgâjot ar ziepçm - âda kïûst sausa un zaudç savas aizsargspçjas.
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 12:57
To Rix:
Saprotu ka sviedri utt, paduses, pçdas, kaunumu -jâ.
Bet ja tu katru dienu neiesi duðâ, no sviedriem neatbrîvosies!

To Trix:
Mûsu vîrieði laikam ir auguði kopâ: visu ko tu raksti var 100% attiecinât arî uz mançjo. Galvenais, ka viòð paosta un saka: Nesmird. Un pamçìini viòam pierâdît, ka toties smird gan.
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:00
Nu sievietçm ir citâda uztvere par higiçnu. Viòas piedzimst ar apziòu ka bûs mâtes un jaundzimuðais jâuztur tîrâ vidç. Vîrieðiem tas ir sekundâri. Jâ stimuls - gribi seksu - esi tîrs - ir gana labs.
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:02
To Jelena:

Tur jau tâ nelaime, ka viòam ir pilnîgi cita oþas izjûta...
Ar apençm var cînîties, regulâri pievâcot netîrâs, no veïas kastes ârâ jau vairs nevelk. Ar mazgâðanos neizdevâs - es padevos un pasûtîju puisi 3 mâjas tâlâk. Ar tekstiem par dzîves uzskatu nesaderîbu utt., pateicu, ka es gribu ìimeni un bçrnus, bet bçrnus viòð briesmîgi negribçja.
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:07
To Rix

Ðtrunts par higiçnu, man paðai drçbju tîrîbas râdîtâjs ir: 1) traipi nav, 2) apkakle nav netîra 3) neoþ. Ja nav traipu un neoþ, varu valkât arî nedçïu vienas bikses vai dþemperi.
Gadâs arî vîrieði, kam ar tîrîbas izjûtu viss ir OK. Nav jau tâ, ka visi ir cûkas.
Interesanta paralçle ar mâtes izstinktu...
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:11
To Trix:
bet mçs esam precçti 4 gadus un mums ir bçrns (3gadi). Un visu ðo laiku es ar viòu cînos. Es arî bieþi esmu teikusi, ka nedoðu sexu, ja nenomazgâsies, bet pçc tam man viòu paliek þçl un es padodos. Man liekas, ka par problçmâm ar pastâvîgu iekaisumu sievieðu orgânos esmu pateicîga tikai viòam.
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:13
Vienîgo super tîro dzeku saktiko dzîvojot kojâs - tad arî uzzinâju ko nozîmç narcisms un kâ vîrietis 1/2 stundu var pavadît pie spoguïa.
Vîrieða psihe ir daudz vienkârðâka - tâda lieta kâ tîrîba un higiçna - ir mazsvarîga. Redz ar to mazgâðanos ir tâ - sievietes pçc tâs jût labsajûtu, bet ja nu nekâdas baudas no tâ procesa nav - vîrietis labâk ðo laiku ziedo TV skatîðani :)
eredisfunks
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:22
pie duðas viegli pieradinâties, tik sieviete ðai laikâ ir traucçjoðs apstâklis. No rîta, kad pamostas, ðim ir piecçlies, tad nu kâ reiz griboðam jâiet duðâ mazgâties un iekðçji attîrîties no gaiðajâm duïíçm, kas pa nakti ir iekrâjuðâs :)
Tâ var daþu mçneðu laikâ attîstît noturîgu paradumu mazgâties, kas arî sievietes klâtbûtnç nepazûd :)
Tas tâ, joks :)
Signîte
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:26
Visi tieðâm nav cûkas!!! Ar manu vîru ir tieði otrâdi,-katru rîtu vajag tîras zeíes un kreklu,apenes pa 2 dienâm...Kâdreiz, ja bijis slinkums izmazgât,mçìinu iesmçrçt tâs paðas vecâs zeíes,bet viòð lieliski jût,ka nav tîras...Bet ar manu tçti toties ir tâ, kâ te raksta Jelena,-mammai visu mûþu jâcînâs,lai uzvelk tîrâs drçbes,un ja nenovâc netîrâs,tad velk tâs paðas...Mûþîgie kaðíi un strîdi viòu starpâ dçï tâs lietas,bet visâdi citâdi tçtis ir jauks cilvçks!Tâ kâ saprotu Jelenu,ka tas ir briesmîgi,jo redzu,-kâ mana mamma ar to cînâs,bet ko ieteikt tieðâm nezinu...Tçtis jau vecs,bet tâ arî nav mainîjis ðo ieradumu...
dina
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:26
Es laikam esmu to "reto" starpa, kur virietis iet dusa ik ritu.... pat nebiju aizdomajusies lidz sai lietai, ka varetu but citadi.... :0)))) Reizem mani pat tracina, ka vins tulin stundu nemsies pa dusu un kavesimies, jo vins visu dara pedeja bridi. Un tad stavu es pie spogula, vins ar turpat pa kajam maisas pliks un slapjss... , bet nesudzos! :)))
Tur jau ta lieta, ka saviem berniem vajadzetu likt iet mazgaties ik vakaru... ja ar sakuma neko kartigi vini neizdaris, pieradis pie tas ikvakara rutinas.
dina
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:32
Manam skapi ir "apenu" kolekcija, kura neizbeigtos menesa laika, katru dienu mainot!!! Man pasai ir daudz daudz mazak... :)) Reizem pavelku pat vinu uz zoba par daudzajam drebem. Tas noteikti tika sapirktas, lai nebutu janemas tik biezi ar mazgasanu, jo maina vins visu ik dienu!
Katrs tak esam savadaks!!
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:40
Jelenai

Mjâ, ar sîci nav tik vienkârði.
Bet, redz, kâ Tu pati raksti, "bet pçc tam man viòu paliek þçl un es padodos." Un tâ viòð saprot, ka suòi rej, bet karavâna iet tâlâk.
Starp citu, iekaisumi ir gana nopietna lieta, ar ko paskaidrot, ka tâ tâ lieta neies. Kâpçc Tev viòa slinkuma dçï jâbojâ sava veselîba?

Rix:
"Redz ar to mazgâðanos ir tâ - sievietes pçc tâs jût labsajûtu, bet ja nu nekâdas baudas no tâ procesa nav - vîrietis labâk ðo laiku ziedo TV skatîðani :)."
Kâ gribçtos tev TV pulti regulâri piesmçrçt ar puòíiem, kakâm un çdiena atliekâm! Turklât pults podziòas Tev vajadzçt spaidît ar mçli! :)))
Varbût tad Tev rastos sapratne, kâ jûtas sieviete, kad viòai nemazgâjies vecis ar pavirði noslaucîtu dibenu, savu instrumentu mçìina mutç iebâzt. Skarbi izklausâs? Bet ir gadîjies arî tâ.
Trix
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:40
Laimîgâ Dina! Tev ir veicies! Vismaz ðajâ ziòâ... ;)
Moljers
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:46
Forði jums tie vîri.
Vismaz Jums nav jâuztraucas , ka viòiem ir mîïâkâs, jo diez vai nemazgâjoties katru dienu un nemainot veïu to var noslçpt.
Nav sliktuma bez labuma.
?
Re: Vîrs ir netîrulis
21.10.2005 13:53
un tomeer taa irnecienjas izraadiishana. Vinja, negribedama aizvainot savu viiru, gatava laiziit smirdigo peni un peec tam mociities ar iekaisumu, bet vinjsh vinjas deelj pat nav gatavs nomazgaaties...FUJ! nafig taadu viirieti, ka tevis deelj nav gatavs izdariit tik maz....
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 23?
Ziņa: