apmatojums

Aizsāka sauïuks 

sauïuks
apmatojums
21.10.2005 13:37
man ir ïoti liels apmatojums kâjâm .gandrîz katru otro nedçïu veicu epilâciju.ïoti sâpîgi(ar epilâtoru)ko es varçtu darît lai sâpes bûtu maz\âkas îpaði uz augðstilbiem?un kâ to apmatojumu var mazinât?
Trix
Re: apmatojums
21.10.2005 13:48
Varçtu bût vairogdziedzera problçmas. Ieèeko pie ârsta!
Re: apmatojums
21.10.2005 14:03
mazâk sâp vaksâcija 2-3 mm gariem matiòiem. to piedâvâ ganrîz visi kosmçtiskie saloni. katram cilvçkam ir savs sâpju slieksnis vai ritms - vienam vairâk sâp vakaros, vienam no rîta. izpçti sevi, un tad centies iekârtot vaksâcijas piemçrotâ laikâ. lçnâk, bet ne mazâk ataug, ja novaksç vecâ mçnesî. turies!
Re: apmatojums
21.10.2005 15:09
Nju principaa ir taa - jo biezhaak un regulaaraak rausi matinjus ar sakniiteem aaraa, jo aatraak tie paliks trauslaaki, gaishaaki un mazaak trauceejoshaaki...Bet tas protams ir pacietiibas un laika jautaajums. saapes vari mazinaat pirms epilaacijas maajinjaas uzliekot kaut ko aukstu uz epileejamaas vietas ( ir speciaali maisinji, kuri satur saturu, kursh ieliekot ledusskapii 2-3 stundu laikaa paliek ledaini auksts, bet nesacietee )....
Dzimzim
Re: apmatojums
21.10.2005 15:36
bum_bum

Klau, kâpçc tâ torija par to, ka matiòi ataug plânâki un trauslâki, uz mani nedarbojas? :) Vienreiz noplûcu no kâjâm, tagad aug griezdamies, plûc cik bieþi gribi, ne plânâki kïûst, ne mazâk paliek... :)))
Par aukstumu - varbût man slikti epilâcijas plâksteri gadîjâs, bet es ar ledu dzesçju, sausâm spalvâm uzlîmçju... un noplçsu pliku papîru vai kas tas tur bija - viss vasks pie spalvâm palika! Un ne jau pirmo reizi to darîju...
Laikam man vienkârði neiet? :)
sauïuks
Re: apmatojums
22.10.2005 20:46
man arî dzim-dzim neit epilçju kâjas jau savus 6gadus un plânâki kâ nepaliek tâ nepaliek.besî ârâ brîþiem jûtos kâ mçrkaímamma.man nosûtîjums jâptasa savam ìim.ârstam vai varu bez tâ tikt pie ârsta ppar tiem vairog dziedzeriem un pie kâda man vajag vai kâds to ir darîjis un palîdzçjis?lûdzu dodiet vçl kâdu padomu!
Re: apmatojums
22.10.2005 21:56
man arii ir ta, ka traki saap - pati noepileet vai novakseet vienkaarshi nevaru - nevaru tachu sev (miiljajai) tadas saapes nodariit!
taapeec eju uz salonu vakseeties, vismaz zinu, ka tai kosmetologjei tachu nespershu un nesitiishu ;))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 16?
Ziņa: