labs speciâlists vairodziedzera jautâjumos!!!!??????

Aizsāka arisa 

lûdzu padomu....ïoti vajag LABU UN ZINOÐU endokrinologu. Zinu, ka ir ïoti labs speciâlists Stradiòos, bet netieku nekâdi uz turieni, jo ir darbs. Varbût varat ieteikt centrâ kaut kur....???? Ir problçmas ar VAIROGDZIEDZERI un vajadzçtu konsultâciju ðajâ jautâjumâ. Paldie
Airisa , varu pateikt ka viens specialists ir kliinikaa linezers , prof. Helds , dikti gudrs dakters , konsultaacija maksaa 10.00Ls , varu iedot registratuuras telefonu, 7040285- tur ir jaaprasa kaa vinjsh pienem , un vienkaarshi ar visaam analiizeem un izmekleejumiem jaaiet uz konsultaaciju !:)))
Vai ja arii nav nekaadu izmekleejumu tad vinjsh jau nu protams noziimees , bet laiks iet un naaksies veel reiz iet uz konsultaaciju ar analiizeem ,.... ja kaut ko veel luudzu uzdodiet jautaajumu , ko vareeshu to meeginaashu atbildeet , jo pati pie vinja biju , un ne tikai es .
nu ir tâ, ka viens endokrinologs man pateica, ka manas sûdzîbas jau nu nekâdi nevarot saistît ar vairogdziedzeri, taèu USG uzrâdîja, ka ir palielinâts tas dziedzeris un otrreiz uzrâdîja kaut kâdas izmaiòas. Kakls arî liekas piepampis, elpas trûkums pie minimâlas fiziskas slodzes, mûþîga ðûpojoða sajûta, vienmçr salst kâjas, citreiz trîc rokas un viss pârçjais utt, utt. Pus gadu atpakaï man sagrûda a-depresantus un trankvilizatorus, bet tos nometu, jo paliku tikai miegaina un simptomi jau nepârgâja. ìimenes ârsts taisîja analîzes uz vairogdziedzera hormoniem un pateica, ka viss ok un lai staigâju. Cits ârsts teica, ka analîzes ir sliktas un ka vajag vçl izmeklçjumus. tâ nu es staigâju kâ apdzçrusies vârda tieðâkajâ nozîmç un mçìinu pati saprast - vai man ir distonija, ko man pieðuva, jo it kâ neko citu neatrada, vai arî v-dziedzeris tieðâm ne tâ strâdâ.
Katrs ârsts man saka savu, bet kam ticçt, nezinu.
Ja, sulit miiljaa , ko es tev vareetu liidzeet, ir jautaajums , ir jaabuut arii atbildei !!!!
Gribu pateikt tikai vienu , nemot veeraa ka pati esmu staigaajusi pa dazhaadiem aarstiem un bija kaut kas liidziigs , kaa ir ar tevi , un sho to zinu , tad viennoziimiigi ir jaaiet uz konsultaaciju pie veel viena aarsta , bet zinu arii to , ka ir vajadziigi svaigi izmekleeshanas rezultaati , un tas ir :
gan ultraskanja, gan asins biokiimiskaa analiize, bet varu ieteikt arii veel vienu variantu , kad aiziesi pie profesora uz konsultaaciju , taa arii pasaki , ka vairs nezini ko dariit , luudzu paliidziet , lai vinsh tevi izprashnaa un tad vinjsh tav noziimees analiizes un izmekleejumus , bet ar to noziimeejumu jaaiet pie sava gimenes arsta un jaaluudz lai vinjsh tev noziimee , un tad kad buus viss gatavs eij atpakalj pie profesora Helda .
Bet a-deperesantus noziimeet ir viss vieglaakais celjsh, to jau maak katris dakters , vieglaak iedot kaadu tamliidziigu tableti , un tad norakstiit cilveeku pie nepieskaitaamiem simulantiem , vai nee?:)))


visaadaa zinjaa turies , un raksti , cilveeki var jau kautko labu arii izdariit tavaa labaa....!!!!
vai ir vçl kâdi varianti???
Re: labs speciâlists vairodziedzera jautâjumos!!!!??????
24.10.2005 12:51
Arisa, vai tu galvas asinsvadus pârbaudîji?
Iisteniibaa mees jau vareetu Airisa tevi padaktereet , un bez izmekleejumiem , bet tapeec ir tie un citi aarsti , mees tikai varam ieteeikt ,

ja aiziesi liidz profesoram , noteikti uzraksti kaa tev gaaja :)))

vieniigi ja velc ar konsultaaciju , tad jau nafff tik slikti :))))


Ar cienju Tatjana
esmu pârbaudîjusi VISU IESPÇJAMO (arî asinsvadus), izòemot to vairogdziedzeri. Tas ir vienîgais, kas uzrâdîja novirzes no normas. To man pateica pat tad, kad pârbaudîja asninsvadus, jo taisot USG, ieraudzîja izmaiòas un ieteica griezties pie endokrinologa
...un slikti ir pietiekoði, tâpçc jautâju, vai var ieteikt labu speciâlistu centrâ, jo darba dçï netieku ne pie viena speciâlista vai profesora slimnîcâs utt.
Re: labs speciâlists vairodziedzera jautâjumos!!!!??????
24.10.2005 15:05
A tu gadîjumâ lîdz ðim neesi dzçrusi Orâlos kontraceptîvus? Man ir tâ'da pati kaite, bet viss sâkâs, kad atmetu OK, kurus biju dzçrusi 1,5 gadus.
nç un es taèu zinu, ko man tagad vajag un nevajag 100 jautâjumus ;D visus citus ârstus esmu izgajusi un par visu izrunâjusi.....paldies
Man patîk Purmale klînikâ "Via Una" (Katrînas dambis) - vizîte 10 Ls. Pieraksties un otrâ dienâ ej. Tajâ paðâ poliklînikâ var sataisît arî USG un asisns analîzes.
Mani ði daktere ïoti rûpîgi izmeklçja, visu paskaidroja par to manu kaiti. Sâkumâ gan ir ðoks no tâ terminu daudzuma ko viòa lieto.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 10?
Ziņa: