DUSMAI JAUTÂJUMS

Aizsāka Jelena 

DUSMAI JAUTÂJUMS
23.10.2005 21:14
Dusma! es te esmu izstudçjusi visu forumu, meklçjot lîdzîgus simptomus. Atradu, ka tev bija tâdi paði simptomi, kâ man. Es jau mokos tr;is mçneðus ar tiem nepârejoðiem reiboòiem. Bet tu nekur tâ arî nepateici, kas tev galu galâ izrâdîjâs par slimîbu, pie kâdiem ârstiem tu izârstçjusies. LÛDZU PALÎDZI!!!
Re: DUSMAI JAUTÂJUMS
23.10.2005 21:25
Luudzu, atbildi uz manu jautâjumu.
Dusma no cita PC
Re: DUSMAI JAUTÂJUMS
23.10.2005 21:34
Oficiâlâ slimnîcas diagnoze - somatoforma veìetoneiroze = tâ pati distonija.
Tikai man atðíirîbâ no klasiska distoniía nebija nekâdas panikas, trauksmes, bailes. Protams, kad galva grieþâs tâ, kâ polðs bûtu ribâs un IR jâpârvietojâs, tad protams ir stress.
Tradicionâlâ medicîna neko citu kâ antidepresantus nepiedâvâ un tas man ir pilnîgi garâm, pievçrsos netradicionâlajai medicînai.
Man tika konstatçti asinsrites traucçjumi galvâ, kurus arî ârstçju un esmu stabili vesela.
Lielais paldies man ir jâsaka galveno kârt dçlçm, adatu terapijai, biorezonansei un homeopâtijai => tik bija atkarîgs no ârsta, pârçjais no manis paðas => staigâðana pa svaigu gaisu, peldçðana, riteòbraukðana, veselîgs dzîvesveids un pietiekams miegs.
Varu ieteikt iesâkumâ adatu terapiju - 2 adatas pie galvas kausa pamatnes, katru savâ pusç + 1x2nedçïâs 1 dçle aiz auss.
Bet jebkurâ gadîjumâ lai ârsti Tevi izmeklç no galvas lîdz kâjâm, jo kas der vienam, var citam nederçt!
Vçlu veiksmi&veselîbu!
Re: DUSMAI JAUTÂJUMS
23.10.2005 21:38
Liels paldies par atsaucîbu. Man ir pçc dupleks skançðanas venozas atteces paleninâjums, bet visas citas analîzes - OK. (tomogrâfija galvai, asins analîzes). Pie kâda ârsta tu gâji?
Dusma no cita PC
Re: DUSMAI JAUTÂJUMS
23.10.2005 21:48
Jâ, man arî doplers konstatçja venozâs atteces traucçjumus!
Vienkârðâ valodâ runâjot - galvâ ir vairâk asiòu nekâ vajag un lîdz ar to arî tâ reibðana!
Dçles paðíidrina asinis un atdambç kapilârus + uzlabo apasiòoðanu kopumâ.
Ârsta vârdu es nekad neesmu minçjusi un arî nepubliskoðu, bet Rîgâ nemaz nav daudz ârstu, kas darbojâs ar dçlçm un adatu terapiju, izvçlies sev tîkamâko.
Vajag tikai profesionâlu ârstu ar pieredzi tradicionâlajâ medicînâ, nevis ðarlatânu, kas kulinâru kursus bezdarbniekos beidzis!:)
iki
Re: DUSMAI JAUTÂJUMS
23.10.2005 22:19
vai anìeoveìetodistonija (ceru, ka pareizi uzrakstîju) ir kaut kas lîdzîgs? Man arî pçc doplera ðito brînumu uzrâdîja, venozâs atteces trauceejumi, kas tur vçl un aòìeo vai anìioveìetodistoniju..brr..
Man izrakstîja kaut kâdus pilienus kastaòu un vçl kâdu brîdi lietoju miolastanu vai kaut kâ tâ..
Re: DUSMAI JAUTÂJUMS
24.10.2005 09:18
Iki, bet tev arî bija ðî briesmîgâ ðûpojoðâ sajûta visu laiku?
iki
Re: DUSMAI JAUTÂJUMS
24.10.2005 11:25
Nu man paretam meedz gadiities, ka ir slikti un galva reibst, bet es jau it kaa to vairaak saistu ar asinspiedienu, man taa liekas..jo tas man paaugstinaats. NU gadaas, ka neddeelju slikta duusha un shuupo, bet es nez vai distonijas deelj...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 23?
Ziņa: