Hipnoze

Aizsāka Tanija 

Tanija
Hipnoze
25.10.2005 18:24
Mna ir jautaajums, kaads ir hipnozes defineejums? No filmaam paliek iespaids, ka cilveeku ieved ljoti dziljaa hipnozes staavoklii un tad vinjsh var atbildeet uz jautaajumiem kas skar dzilju pagaatni un pat beerniibu - taa sakot saruna ar pacienta zemapzinju. Pamostoties cilveeks neko no sevis teiktaa neatceras. No prakses zinu pavisam cita veidu hipnozi, kad dakteris staasta taadu kaa pasaku un tev tas viss ir jaaiedomaajas un peecaak par to visu (sajuutaam, ko un kaadu iedomaajaa) kopaa ar dakteri apspriezj.
Luudzu apgaismojiet mani, jo pie antidepresantiem atgriezties neveelo, bet pati nekaadi ar sevi netieku galaa, varbuut hipnoze var kaut kaa paliidzeet?
Nu
Re: Hipnoze
25.10.2005 18:39
mekleetaajs.
alko
Re: Hipnoze
26.10.2005 13:27
Varbût - suìestija?

Man bija kâdus gadus atpakaï vçlçðanâs meklçt atveseïoðanos hipnozç. Jo bija sajûta ka kaut kas neþçlîgs ar mani noticis ïoti sen, ko neatceros. Taèu kaut kâ lîdz hipnozei netiku (pat nezinu kas un kur to dara); palîdzçja psihoterapija; psihodrâmas arî ïoti. Ar to palîdzîbu atradu, kas ar mani noticis.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 25?
Ziņa: