lûdzu palîdziet kâds ârsts

Aizsāka zane 

Arî problçmas ar kungji un zarnâm un diagnosticçðanu. Endoskopiju uztaisiija-kungja augðdaïâ apsârtums esot un divpadsmitpirkstu zarna satûkusi un arî laikam apsârtusi. Agrâk bija erozija un gastroduodenîds. Vai erozija un gastroduodenîds var tâ pazust? Tagad pçdçjâ laikâ pie vçdera izejas konstatçju asinis ðad tad. Tas mani ir pamatîgi pârbaidîjis. Nelabumi moka vairumâ, bet ârsts saka, ka no tik maza kungja iekaisuma tik traki nevar bût. Taisîja kolonoskopiju, bet lîdz galam neizdevâs uztaisît, jo diezgan stipras sâpes procedûras laikâ bija-pârtrauca, un tâ nu nezinu, kas notiek tur tâlâk. Apskatîja tikai lîdz kreisajai fleksûrai, noòçma biopsiju no sâkumdaïas. Kïûstu arvien vârgâka katru dienu, nespçks, gjîbonji nâk bieþi. Tikko triis dienas pavadîju slimnîcâ, jo ïoti vârgi bija, rentgenâ atklâja, ka resnâ zarna ir izteikti zemâk nekâ jâbût, ar asu lîkumu un varbût tâpçc arî sâp sâni un kreisajâ pusç zem ribâm un þòaudz tur. Çdiens pârstrâdâjas slikti. Nelabi, atraugas. Man, lûdzu ir jautâjums, vai ir arî tâda iespçjamîba, ka dçï tâ resnâs zarnas nepareizâ novietojuma var bût tikai kaut kads çdienu sastrçgums bieþi tur un atiecîgi kâds zarnu iekaisums vienkârði, bet ïaundabîgs tomçr nç, kaut gan asinis ðad un tad, kad ir izteiktâkas sâpes, parâdâs? Vai ir arî tâda cerîba? Esmu ïoti nobijusies. Vakaros, kad parasti sliktâk ir, nâk jau bailes un panika virsû. Vai no smagas depresijas var tâ bût?
Pa TV râdija, ka ARSâ ir kaut kâda jauta tehnika- datortomogrâfs, ar kura palîdzîbu var arî zarnas apskatît. Varbût ir jâpainteresçjas par ðo procedûru.
Re: lûdzu palîdziet kâds ârsts
26.10.2005 12:04
Ja nebûtu svara zudums - teiktu ka Tev ir kaut kâds mistrojums no dispepsijas un kairinâtas zarnas. Gadiòu ta cik?
Paldies par informâciju! Tagad 34. Bet problçmas bijuðas sâkot jau no kâdiem 20 gadiem. Tikai tad pietika, ja atturçjâs no çðanas 1-2 dienas, tad saudzîgâks uzturs un tomçr salîdzinoði âtri pârgâja un situâcija uzlabojâs 2-4 nedçïu laikâ. Pat pârgâja. Gan ar noteikumu, ja neçda to no kâ vienmçr bijis slikti vai vemðana. Piem.: kâpostu çdieni, taukaina gaïa un çdiens, stiprs pikants çdiens (ketèups piem.) , nelaimîgie nçìîði- no kuriem vçmu tik drausmîgi, ka âtrie jâsauc bija. Pirms ðitâ stiprâ sliktuma jau arî, iepriekð atïâvos pupiòu zupu atkal paòammât, atkal vienu nçìîti,-tad nu viss sâkâs ritîgi . Bet vai tâ kairinâtâ zarna un dispepsija var tik mokoðas izpausmes veidot? Vai nevar bût arî tâ, ka nepilnvçrtîgie procesi iekðâ tâ kâ indç organismu un iedzîvojas arî pamatîgâ depresijâ un otrâdi?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 8?
Ziņa: