Hepatîts????

Aizsāka Lii 

Lii
Hepatîts????
27.10.2005 17:10
Vai tas varetu but raditajs par iespejamu virushepatita esamibu organismaa? Asins analizes : ALAT 69.00 V/L ASAT 49.00 V/L
Gimenes arsts lika nodot atkartoti analizes uz visruhepatitu...Man sakas panika..Vai sie raditaji var liecinat par slimiibu?
Vai tas var but kadas citas problemas raditajs?

Ludzu atbildiet,jo esmu patiesam satraukusies...man tikai 23 gadi...
do
Re: Hepatîts????
27.10.2005 17:21
Hepatits... Ir jau arii A un B, ne tikai C. Arii pie diviem pirmajiem skata aknu raadiitaajus:) C - tikai droshiibai. Ja neesi riska grupaa, iespeeja maza, ka buus.
Var sanaakt liela breeka, maza vilna.
Lii
Re: Hepatîts????
27.10.2005 17:29
Riska grupa...es nezinu vai piederu pie riksa grupas...Sodien jau paspeju parcilat galva visas situacijas,kur tadu butu varejusi nokert...
Tatoo,pirsingu - nav. Asinis man nav lietas ieksaa. Bet mans dzeks (nu jau menesi kaa ex)..mani krapa un es to uzzinaju velaak...bet zinu,ka vins prezervativu nelietoja ne ar mani,ne ar taam ar ko mani kraapa... Taa ka bail...
Re: Hepatîts????
27.10.2005 21:15
Tâ riska grupa ir ïoti nosacîts jçdziens :)))
Savulaik, kad tikko sâkâs tas bums ar hepatîtiem, man bija nozîmçta vizîte pie infektologa-hepatologa LIC, imunologs nosûtîja.
Nu un Dr. uzreiz saka, ka esmu riska grupâ saistîbâ ar C hep., jo man 2 nopietnas operâcijas tika veiktas padomju laikâ. tas tika apsniegts tâ, ka 50/50 man ir C hepatîts :)

Izrâdîjâs, ka nav gan :), bet... manam vîram tas ir! Paldies Dievam, tikai neaktîvâ formâ, lîdz ar to tas ir jânovçro. Tâ kâ sex ceïâ C hep. nav nemaz tik viegli dabût, ja tas Tevi mierina :) To var dabût pamatâ tad, ja partnerim vîruss ir akûtâ formâ, sex ir asiòains (piemçram mr laikâ) vai ir noberzumi u.t.t. Vçl kâ izrâdîjâs vîrs bija pârslimojis arî B hepatîtu, paðam nemaz nezinot (?), tas gan notiekot reti, bet notiek.

Cik man daþi Dr. ir teikuði, tad aknu râdîtâji var bût paaugstinâti arî tad, ja teiksim kaut kad agrâk ir slimots ar A vai B hepatîtu. Varbût ka tâ ir bijis arî Tavâ situâcijâ?!
Neíer kreòíi pirms laika, nodod analîzes un tad jau redzçs, bet bûs labi, tici tam un tâ tas arî bûs! :)



:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 10?
Ziņa: