taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede

Aizsāka luluu 

Lieta taada,ka mana pazinja jau apmeram pusgadu mokaas ar lociitavu saapeem.Guleeja Linezera,tika izmekleeta un prof.Mikazhane uzstadija diagnozi - sarkanaa vilkeede.Lieto prednizolonu jau paaris meenshus,neko daudz labaak nepaliek.
Shodien vinju satikeu un cilveeks shokaa,jo bijusi pie bioenergetikjes,kas pateikusi,ka vinjai esot taukaudu audzeejs visaa kjermenii liidz galvai un esot tulit pat japartrauc dzert prednizolons.

Biju shokaa,lai neteiktu vairaak.Man gan pashai shkjiet absurdi klausit kaut kadai bioenergetikjei un nevis profesorei Mikazhanei,kas nozimejusi pacientei rupigu izmekleshanu (Magnetisko rezonansi plaukstam,skeleta scintigrafiju,biopsiju,veselu gredu asins analizhu) un paska,ka diagnoze ir vilkeede.
Paciente pec bioenergetikjes apmekleshanas ir galigi sabrukusi,nervi pagalam.


Ko domaat juus,iipashi jau medikji???Vai vispaar ir iespejama tada diagnoze (ka uzskata bioenergetikje) un vai tas tomer nav neprats neticet medicinas profesoram,bet ticet kaut kadai Annai (vinjai it ka ari esot augstaka med.izglitiba),kas sevi deve par bioenergetikji???

Paldies!
Nu ludzu,luudzu pasakiet kaut ko!!!
Tas ir ticîbas jautâjums un paða brîva izvçle, pacientam ir tiesîbas izvçlçties diagnostikas un ârstniecîbas metodi.
A kas tas par taukaudu audzeeju? Liposarkoma (ljooti reta)? Kuraa vietaa? Visur - tad taas jau ir metastaazes - vai vismaz 1 limfmezgls ir palielinaats (paduse, kakls, cirksnis)?

A vilkeede - ja ir tad ir, tur neko nevar dariit. Prednizolons ne vienmeer paliidz - dazkaart jaalieto daudz stipaaki preperaati.

Par ekstrasensiem - ja gribat ticat, taas diagnostikas ko vinji veic ir ljooti nepreciizas, ja neesat drosha - aizvediet radinieku veelreiz pie Mikazaanes - izstaastiet kas par lietu, lai apskataas bildes utt.
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
02.09.2004 22:02
otto,kuram variantam tu ticeetu???Un kas vispaar ir bioenergetikjis???Vai tas nav pesteljotaajs???Vai neizklausas divaini - neticet medicinai,bet pesteljoshanai??
Bet tâs ir katra paða tiesîbas griezties pçc palîdzîbas pie tâ kam tic, ðeit nav runa par to, kam es ticu.
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
02.09.2004 22:07
rix,ja jau taas ir metastazes,tad pedeja stadija?!Bet Mikazhane tachu ir PROFESORE un ljoti gudra arste un vinja nebutu pamanijusi sho diagnozi???Cik redzu,tad ir veikta rupiga izmekleshana!!!
Bioenergetikjis - kas tas vispaar par specialistu???Vai nevar sanakt taa,ka taa ir dziedniece,kas veelas nopelniit?
Vilkeede man domat ir nearstejama,vinju var tikai megjinat apstadinat,bet ne izarstet,cik zinu,tad boja iekshejos organus
Murgs ar tiem pesteïotâjiem.Beigâs vçl pateiks,ka ârsti tik tâlu slimnieku noveduði,ka pat viòi vairs neko nevar palîdzçt.
Paldies par atbildeem.
Vinja ir gulejusi Linezera un ari tagad arstejas ambulatori pie prof.Mikazhanes.Ir veikti arstes nozimeti izmeklejumi - analizes,magnetrezonanse,datortomografs,njemta biopsija 2 reizes no locitavam - audzeeja neesot.Daktere saka,ka ir vilkede,bet iekshejie organi nav bojaati.
Locitavas ir sapampushas un saap.Prednizolonu lieto jau apm. 2 meneshus,bet butisku uzlabojumu nav,ir ta ka nedaudz labak,bet labi nav gan.
Otto,ludzu pasaki sakarigu padomu - ko cilvekam darit???Vai tada pesteljotaja vispar ir spejiga kaut ko noteikt???
rix,ko dariitu tu???Vai var vispar Mikazhanei teikt kaut ko taadu,ka ir bijusi pie pesteljotajas???Vinja tachu domas,ka cilveks ir jucis!
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
02.09.2004 22:32
Ave,ko tu domaa par sho teemu???Ko iesaki cilvekam dariit???
Es vçlreiz saku - katram cilvçkam ir tiesîbas arstçties, kâ viòð uzskata par pareizu.
Mçs paði esam ATBILDÎGI par savu veselîbu, un paði izvçlamies ko un kâ darît.
Ja tava rainiece grib ârstçties pie bioenerìçtiíes, lai viòa to dara, ne man, ne tev nav nekâdu tiesîbu viòu turçt pie rokas un vest pie prof. MIkoþânes vai pie cita ârta,
Viòa taèu ir pilngadîga, rîcîbas spçjîga un pie skaidra prâta?
Es vairs nenodarbojos ar cilvçku pârliecinâðanu, pierunâðanu, audzinâðanu u.t.t., es viòam sniedzu informâciju un viòð pats izvçlas ko darît.
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
02.09.2004 22:45
Ja,par veselibu esam katrs atbildigi,bet padomus prasaam aarstiem,jo tikai vinji ir tiesigi uzstadit diagnozi un nozimet arsteshanu un nevis kaut kadi,piedodiet,pesteljotaji,kas cilvekus noved lidz klinkjim un tad tiesham ir baigaa shaize,ka pat arsti noplata rokas!
Ðajâ valstî nevienam nav aizliegts dot padomu un izteikt savas domas - ir dziednieku asociâcija ir sertifikâts , droði vien viòiem ir apakðnodaïa - pesteïotâji, bioenergçtiíi, lâstu noòçmçji, dzintnieki u.t.t.
Izbeigsim uzvelt vainu citiem, paði esam atbildîgi par to ko daram, ja kâds izvçlas ârstçties pie dzintnieka tad arî pats uzòemas atbildîbu, ja ðis dzintnieks bûtu izlicis ðilti pie durvîm "reimatologs", tad viòð nodarbotos ar krâpðanu un bûtu saucams pie atbildîbas, bet ðajâ gadîjumâ ...
Nezinu gan - es pastaastiitu Mikazaanei gan visu sho jezgu - protams buus jaasanem dzeeliigas pieziimes, bet vismaz vairaak aprunaasies par visu sho shaizi un nomierinaas pacientu. Tas liekas ka ir visssvariigaakais pashlaik.
Kaapeec pacients vispaaar iet pie ekstrasensa - taapeec ka tic briinumiem, es arii - bet tam nav nekaada sakara ar moderno mediciinu. Lupus nav psihiska kaite un ap pashiedvesmu muus krietni pa iisu.
Nevar teikt, ka neticu ekstrasensiem (nu, kaadam 1% no visiem, bet kaa lai izsijaa), bet difuuzs taukaudu audzeejs-TAADA NAV. Ir cita veida audzeeju paveidi, ko vareetu saukt oar difuuziem, bet taukaudu noteikti ne. Kaut kas buus nojucis tai energjeetikjei. un vispaar- kaa taa driikst teikt cilveekam, pat ja taada lieta buutu. kaadu tad jamaa aarsteeshanu piedaavaaja? un kaadas garantijas?
Raimonds ap
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
02.09.2004 23:29
Atkartoti piedavaju medikiem likt aiz nika vai nu mazo m burtu, vai specialitates saisinajumu. Tad cilveki vares labak atskirt padomus no murgiem un uzreiz izlaist "Babusku pasakas" (vot man, vot manai meitai u.t.t, jo cilveki jau jauta seit tiesi medikie, ne viss cittu amatu parstavjiem ))) )
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
03.09.2004 00:01
Ineshuk,paldies par viedokli!Man gan nav saprashanas ko noziimee difuuzs???Bet arsteshanu nepiedavaja,cik sapratu tikai pateica,ka momenta jabeidz lietot prednizolons!
Taa tante,kas sevi deve par bioenergetikji pienjem Jelgavas rajona Valgundee.Ineshuk,iespejams,ka esi dzirdejusi par vinjas esamibu,cik saprotu ari Tev ir sakars ar Jelgavu.


Raimond,ko tu vari pateikt ka medikjis par sho gadienu??
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
03.09.2004 00:07
Rix,limfmezgli nav palielinati,tikai tur kur paduses tas bedrites,esot tas vietas it ka pilnas,bet bumbulji nav.Domajams,ka tie nemaz nav limfmezgli,tikai uzpampums no prednizolona,jo ari seja ir manami piepampusi.
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
03.09.2004 00:10
Rix,kas ir lupus???
latînu valodâ (vai grieíu?) - vilks
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
03.09.2004 09:04
Lupus - tatad ir vilkeede?!
Difuuzs tieshi to arii aptuveni noziimeetu, kaa- pa visu kjermeni.

Bioenergjeetikjes Jelgavaa nezinu gan :-)

P.S. Pat dazha laba audzeeja aarsteeshanas sheemaa ir prednizolons, ja kas.
Audzeeja preziizu diagnozi var noteikt tikai ar histologiju, domaaju ka ekstsrasesns buus ko sajaucis. No prednezolona pampst -tas tiesa - aiztur shkidrumu organsmaa..

Lupus - tas taads saiisinaajums no sarkanaas vilkeedes, starpcitu atas arii meedz buut dazaads - lokaals(aadas) -nav iipashi kaitiigs un difuuzs - tas nu gan ir jaaarstee aktiivi, jo ja nieres aizies ciet - buus trubaa...
Pat Elejas Veronika sûta ar vçzi pie ârstiem.

Man ar viena ekstrasense pateica, lai neejot pie ârstiem, jo mân pateikðot, ka uz lûpas vçzis uzmenties. Patiesîbâ biju piekodusi lûpu un bija izveidojusies citsa.

Esmu pamanîjusi, ka tie ekstrasensi baigi mçtâjas ar ðitâm frâzçm par vçzi, tâdâ veidâ cilvçku pievilinot sev. dakteris redziet ir nokompetents un izmeklçðanas metodes ar nekam neder, bet redziet tie ekstarsensi ir visu zinoði.

Saki, lai draudzne unzticas savai ârstçjoðai dakterei un saòemâs, cilvçka iekðçjais spçks ir svarîgâkais atveseïoðanâs nosacîjums.
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
03.09.2004 16:10
shodien painteresejos sikak par bioenergetikji,dazhs labs ari tur ir bijis.Un uzzinaju,ka ta daama vismaz 90% cilveku saka,ka ir veezis un visus tik smere ar Evijas ziedi,ko razhojis Rinkjis.Ari manas draudzenes viram esot pateikusi,ka ir kas nelabs ,bet viirietis dziivo svilpodams un nekadu vezha pazimju nav vel lidz shai dienai,kaut pagajushi jau 3 gadi.

Taapat vienai manai attalai radiniecei shi pati bioenergetikje esot pateikusi,ka vinjai varogdziedzeri ir vezis un lai neoperejot,jo vinja palikshot uz galda.
Cilveks jau pec shis vinjas uzstaditas diagnozes (vairogdziedzera vezis) dzivo gadus 6.Tas tomer liek domat,ka shi bioenergetikje tiesham nav spejiga un izskatas,ka cilveks iespejams pat nav garigi isti vesels.
pasuudzieties netradicionalaas mediciinas asociaacija (ja vinja tur regjistreejusies). A mosh vienkaarshi cilveekam shirmis ciet, i liekas sev pati varena.

P.S. savaadi par shaadiem darbonjiem nekad nesuudzas. kaapeec?
Man jauna ideja - mees arii vareetu ta - uzstaaada veselam cilveekam diagnozi veezis - tad dod puuverus un tad teikt ka esam to izaarsteejushi... Zaal ka honoraaru par to nedod - bet ko lai zin?

A veel saka ka tauta mums gudra...
Re: taukaudu audzejs vai sarkana vilkeede
03.09.2004 18:07
Jaa,cilveeki ir dazhaadi,bet mums viegli runaat - kaa mees pashi justos,ja kaut ko tadu mumsim pateiktu..:-((

Cilveeks ir diivains radiijums - laiku pa laikam ari pasaule sadomaajas,ka driizuma gals gaidaams..2000. gadaa gaidiijaam, tad 2002. gadaa, arii mediji par to spriedeleeja.Nu ko lai saka - pasaule ir tada kada taa ir.
Katraa zinjaa visiem no sirds velu labu veselibu un no pesteljotaajaam pa gabalu.

Bet protams,ka ne jau visi ies pie pesteljotaajiem,tas nu fakts.Kaut gan cilveeks, ja ir izmisumaa un redz,ka tradicionala medicina nekadus redzamus panakumus nav devusi,tad meklee citu celju,kas shaja gadijuma noveda vel lielaka izmisumaa.

Ineshuk,man domaat,ka tas cilveecinjsh ir gariigi sims un vinjam tiesham liekas,ka tiem visiem ir veezis un vinjai ir javeic noteikta misija,tb., ar Evijas ziedi jaadziedina slimie un tie,kas netiek izdziedinaati,droshi vien nav klausijushi un nav smeereejushies kaa bija rekomendeejusi speejiigaa bioenergetikje.

Paciente brauks pie profesores Mikazhanes un luugs veel papildus izmekleejumus.
Pastaastiet, luudzu, kas ir bijis pie Elejas Veronikas, kaa jums gaaja. Es vakar biju otro reizi, vina mani otro reizi peec kaartas pazemoja un man vakaraa un no riita ir ljoti slikti, ka gandriiz vai paiet nevaru. Speeka vispaar nav. Taada sajuuta man radaas, ka vina vienus arstee, bet otriem veseliibu atnem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 2?
Ziņa: