Viena kruuts palikusi mazaaka- ko darît??

Aizsāka Mari 

Probleema taada, ka man kreisaa kruuts ir palikusi mazaaka (esmu 24 gadus veca). Pirms tam viss bija kaartiibaa- abas bija praktiski vienaadas (ja ari bija kada atshkjiriiba, tad es to nemaniiju). Bet pirms paaris dienaam pati sanjeemu savas kruutis plaukstaas un jutu atshkjiriibu. Skatoties spogulii to arii var redzeet, ja ieskataas.
Viirs arii bija pamaniijis, bet neko nebija teicis, liidz briidim, kad pati par to iemineejos. Viiram tas netraucee, un man jau arii it kaa nee, bet tomeer gribeetu zinaat.

Jautaajums- kas var buut par iemeslu, ka viena kruuts ir palikusi mazaaka, ja pirms tam bija kaartiibaa??
Un ko var dariit lietas labaa, neskaitot kjirurgiskas iejaukshanaas, jo neveelos taadas veikt?

Jau ieprieksh liels paldies par atbildi!

zinu, ka viens no krûts vçþa simptomiem ir krûts formas izmaiòas. dodies vien pie ginekologa, lai skatâs, ko var lîdzçt.

nu un kâ tad tas tavam vîram var traucçt? sievietes, izdabâjot vîrietim , pavisam sviestâ sagâjuðas.
24 gados krûts vçzis ir ïoti liels retums, tâ kâ nesatraucies, varbût kâdas hormonâlas izmaiòas. bet pie ârsta gan jâiet
Tâ jau nav problçma ja ar veselîbu viss kârtîbâ, tomer varçtu bût hormonâlas izmaiòas, piemçram lietojot hormonâlâs pretapaugïoðanâs tabletes. Bet varbût krûts palika nevis mazâka bet lielâka, tas jau ir kâda iekaisuma vai audzçja pazîmes, bet jebkurâ gadîjumâ var aiziet pie ârsta un uztaisît Mammogrâfiju.
Hormonâlâs tabletes nelietoju. Un pçc krûstura var pateikt, ka palikusi mazâka nevis lielâka.
Vienmeer esmu gâjusi pie ginekologa, kurð man ir iztaustîjis krûtis. Lîdz ðim viss ir bijis ok. Bet tâda mammogrâfija man gan vav bijusi.
Cik noprotu, tad jâiet man pie tâ paða ginekologa?.
Vai paðai nav svara izmaiòas? Mainoties apjomiem kâ tâdiem, var kïût redzama iepriekð nepamanîta atðíirîba. Krûtis mçdz bût drusku nevienâdas ïoti daudzâm sievietçm.
(Ârstam tomçr pajautâ).
Galvenais, ka vîram netraucç!?

Un svars arî visu laiku stâv uz vietas.

Shobriid tieðâm nedomâju, vai vîram tas traucç vai nç, jo ar to vçzi mani sabaidîja.
Tad jau rît ej pie ìinekologa un lûdz nosûtîjumus un pârbaudies, jo tas pats vçzis ïoti agrînâs stadijâs ir ârstçjams. Man visu laiku viena krûts ir mazâka
Ja ta bûtu bijis vienmçr, bet tikai nesen. Un mani nesatrauc vizuâlais skats (jo to var redzçt tikai ieskatoties), bet gan veselîba.

Jenkurâ gadîjumâ- paldies visiem par atbildçm. Pierakstîjos jau pie ginekologa.
Visaam kruutis ir kaut nedaudz atshkjiriigas, jo cilveeks vispaar nav simetrisks. Varbuut vienkaarshi liidz shim nepieveersi taadu uzmaniibu?
ja esi sabijusies,aizej uz mamogrâfiju un tad jau redzçsi.
Re: Viena kruuts palikusi mazaaka- ko darît??
23.09.2004 23:37
Lielakajai daljai sievieshu viena kruts ir lielaka otra mazaka.Nesatraucies pirms laika!Bet mammografiju un usg krutim uztaisi gan OBLIGAATI!
Man kâ reiz ap 26 gadiem viena palika stipri lielâka, nu ko lai dara?
Neko, sadzîvoju i viss.
Bet starpîba vairâk pamanâma pçc mçneðreizçm, jo pirms nedaudz piebriest..
man arii viena ir lielaak, otra mazaaka - visiem jau taa gandriiz :)
Man krûtîs ir silikona implanti! uztaisot to mommiografiju vai usg var redzeet krûts vçzi???
;DDD peedeejais coments ...fenomens... nu suudiigi redz, ja ir implanti, bet redz, bet galvenais jau, lai pupi smuki, shtrunts par veezi ;DDDDDDDDDD
Izmekleeshana peec implantaacijas ir apgruutinaata.
huanita. neviens jau veel nav teici ka ir veezis:))) Es tik jautaaju kaa tas ir ar to izmekleeshanu ja ir implanti!!!! jaaa... pupi smuki..., pat ïoti:))) un juutos ïoti labi!!!!:))))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 24?
Ziņa: