Gribu lai mans tinīts beidzas.

Aizsāka Melkis15 

Labdien,esmu 15 gadus vecs. Es neilgu laiku pec ziemassvetkiem saku dzirdet ausī džinkstešanu, biju parbijies. Tas turpinajas apmeram menesi, šaja laika izlasiju par tinītu. Domaju ka bušu dabujis šo kaiti, bet māte man neticēja.Viņa kaut kur bija izlasijusi, ka vajadzeja likt ausi medu.Tas pat padarija visu sliktaku. Braucām pie arsta,bet tas ari nepalidzeja. Taja laika vel slimoju ar iesnam. Mocijos ar lielaku depresiju neka paristi, lidz izlasiju rakstu ka tinīts var but saistits ar iesnām. Pec kada laika ta ari bija iesnas aizgaja un tinīts ari prom.Viss likas labi, līdz es nosvineju Jāņus. Es pavadiju dienu normali lidz vakaram kad uznaca miegs. Taisijos iet gulet lidz dzirdeju taja pašā ausi džinkstešanu. Es parbijies gaju pie mātes, kad visu paskaidroju viņa man patteica, ka man tada tinītusa nav un tas visticamak tapec ka viņa izmantoja to medu un man tagad kaut kas ausī ir aizgajis ciet. Es tagad baidos ka mans tinītus nekad neaizgaja prom, vienkarši pie ta pieradu kā daudzi cilveki un ka mātes deļ esmu pazaudejis savu iespeju to jebkad izarstet vai vismaz to pataisīt klusāku. Es gribu saprast vai tas ir kā mana māte saka vai man bus jauztracas ka es pavadišu savu atlikušo dzīvi šādi?
Anna_T
Re: Gribu lai mans tinīts beidzas.
26.06.2017 18:04
Nezinu, ko ieteikt principā bērnam. Laikam bērni šādā vecumā paši var vērsties pie ārsta. Jūs ne Rīgā dzīvojat, ja braucāt pie ārsta? Vajadzētu griezties pie sakarīga ģimenes ārsta vai pie LORa. Esmu krietni vecāka (reizes 3) , man 2 mēnešus atpakaļ parādījās troksnis ausīs, pabiju Stradiņos, pilināja sistēmas, pēc tam veicu magnētisko rezonansi galvai, dupleksu asinsvadiem - nekas slikts nav atrasts. Vēlreiz griezos pie LORa un pateica, ka ar to jāsadzīvo un jāpacenšas par to nedomāt.
Ausīs gan neko no tautas līdzekļiem nevajag pilināt. Vajadzētu uztaisīt tik jaunam cilvēkam asins analīzes, un mazāk stresot.
Re: Gribu lai mans tinīts beidzas.
28.06.2017 14:29
Uz Stradiņiem pie LOR speciālistiem.
Džinkstēšana jaunajiem var sākties pēc ļoti skaļas mūzikas klausīšanās.Diemžēl daudzi to sāk saprast par vēlu.
Lai veselība un veiksme.
Re: Gribu lai mans tinīts beidzas.
03.07.2017 20:39
Pievienojos Mazdaktera1 ieteikumam, bet pirms tam precizējiet, vai Stradiņu poliklīnikas LORi konsultē cilvēkus līdz 18 g.v.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 14?
Ziņa: