Lūdzu izskaidrojiet un ko darīt?;(

Aizsāka Mazule 

Labdien! Lūdzu izskaidrojiet CT atbildi. Mans neirologs teica tikai,ka vajadzīga fizioterapija,bet es ļoti vēlētos saprat cik nopietni traucējumi man ir ar muguru,jo ļoti sāp kāja no muguras.

Mugurkaula fizioloģiskā lordoze saglabāta.
Neliels skoliotisks izliekums pa labi L4/L5 līmenī.

L1-L3 līmenī starpskriemeļu disku augsums saglabāts.Starpskriemeļu disku būtisku dorsālu velvēšanos spinālā kanālā,starpskriemeļu atverēs nevizualizē. Starpskriemeļu atveres neizmainītas.

L3-L5 līmenī starpskriemeļu disku augstums saglabāts. Starpskriemeļu disku dorsālās velvēšanās spinālā kanālā līdz 2,5mm, ar minimālu iespiedumu durālā maisā, iniciāli labās puses starpskriemeļu atverēs, bez ietekmes uz nervu saknītēm.
L3/L4 līmenī skriemeļu kermeņu noslēdzošajās virsmās nelieli,ventrāli margināli spondilofiti.

L5/S1 līmenī starpskriemeļu diska augstums saglabāts.
L5 neliela anterolistēze par 2mm.
Starpskriemeļu diska neliela dorsāla pseidoprotūzija ar velvēšanos spinālā kanālā līdz 2,5mm, ar mērenu iespiedumudurālā maisā, ar diska mērenu velvēšanos abpusēji starpskriemeļu atverēs. Skriemeļu ķermeņu noslēdzošajās virsmās pataloģiskas pārmaiņas nevizualizē. Abpusēja starpskriemeļu atveru iniciāla stenoze , bez nervu saknīšu kompresijas.
Re: Lūdzu izskaidrojiet un ko darīt?;(
31.08.2018 11:07
Pie fiziotetapeita.
Re: Lūdzu izskaidrojiet un ko darīt?;(
04.09.2018 16:41
Pie fizioterapeita. Sargār muguri no caurvēja un apsaldēšanās. Pārbaudīt calcija un D vitamīna daudzumu organisma. Vai lietot to profilaktiskās devās.
Tā kā man nav citu ziņu- vecums,svars,augums, dzimums.Sporta aktuvitātes, tad no tālākiem komentāriem atturēšos.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 5?
Ziņa: