Šķība kāja

Aizsāka Kroplis 

Kroplis
Šķība kāja
13.09.2018 21:39
Labdien! Situācija man ir sekojoša - pirms 2 gadiem bija apakšstilba lūzums. Ielika man dzelzs naglu. Kāja uzreiz pēc operācijas bija nedaudz šķība. Ķirurgs teica ka lūzums esot smags, un tas ir labākais, kas bija iespējams. Pēc tam pēc 3 mēnešiem man izņēma skrūves un lika kāju slogot... Un tad kāja kļuva īsāka((( Tagad lūzums ir saaudzis, bet kāja ir īsa un šķība. Biju pie dažādiem traumatologiem, bet vai nu šaubos par viņu kompetenci, vai nu banāli cilvēkus interesē tikai nauda (kā vienu "lielo" profesoru).
Ko ieteiksiet? Pie kura daktera man griezties, kas tiešām šo lietu saprot?
Paldies!
Re: Šķība kāja
14.09.2018 18:31
Kāju garuma starpību (ja citu problēmu nav) var novērst ar spec. zolītēm. Jādodas pie tehniskā ortopēda, piemēram, dr. Rusovs, Unihaus.
Kaimiņš
Re: Šķība kāja
16.09.2018 16:07
Uzvārdu nepateikšu, bet zinu ka Gaiļezerā strādā dakteris, kas patreiz manam kaimiņam ar speciālajiem dzelzs riņķiem audzina apakšstilbu. Kaimiņam draudēja vispār amputācija, viņš tur esot vienīgais, kas ar to nodarbojas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 15?
Ziņa: