Kautkas nestrādā ap vēdera centrālo daļu zem ribām.

Aizsāka NevarSaprast 

Labas dienas. Vīrietis 30 gadi. Bieži izdzerot kafiju ar pienu vai citu šķidrumu kas kairina kiškas vēdera centrā neilgi pēc tam aptuveni var dzirdēt un sajust īslaicīgu skaļu uzvedību kas ir kā bads bet nav bads jo ēst vēl nevajag(taču nav arī pilns vēders - kad pilns tad nav tik traki) un saistīts ar šķidruma kustību(skalošanos ar vai bez gāzu izdali un nepieciešamību iet uz wc) vai reakciju(piem. rūgšanu vai skābšanu) kiškās. Internetā nevar saprast vai iekaisums vai slimība ap to anatomijas reğionu.. Fitesten un Aktīvā ogle itkā palīdz bet tad katru dienu jādzer a tas nozīmē ka kautkas jāārstē. Itkā raksta arī ka kautkāds vēžveidīgais varētu būt bet pagaidām nav simptomi 1:1. Pārāk ikdienā netraucē bet bieži atkārtojas.
Tad pamēģiniet nedzert to kafiju ar pienu. Un vispār kādu nedēļu piena produktus nē. Nekas nenotiks, ja pamēģināsiet, bet vismaz kaut kas taps skaidrāks. Arī bezlaktozes produkti neskaitās – varbūt alerģiska reakcija uz piena produktiem (kuri ietver ne vien laktozi, bet arī piena proteīnus).

Vēžveidīgais – da labi ..:)

Disklaimeris: empīriska pieredze.
Domāju ka kafija stimulē aknu un zarnu darbību, sekojoši ir jāiet uz tualeti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 6?
Ziņa: