Vçdera spazmas

Aizsāka Krûms 

Krûms
Vçdera spazmas
09.05.2005 13:17
Sakiet, vai neiroveìetatîvai distonijas ir raksturîgas arî vçdera spazmas un vçdera pûðanâs? Un çstgriba arî zudusi :(
Sanny
Re: Vçdera spazmas
09.05.2005 13:42
Jââââââââââ!!!!!!!!!!!!!!! Ar to mokos/cînos jau vairâkus mçneðus! Vienîgais pagaidu (es ceru) risinâjums ir kaudze 'tabletîðu', tai skaitâ antidepresantu... :( Vai palîdz? Ne îpaði, vienîgi ir citâdâka sajûta. Esmu jau visu iespçjamo pârbaudîjusi. Bet, ja esi jauns un analîzes kârtîbâ, tâtâd esi vesels, lai arî katru dienu vadi, zobus sakodis. Zaudçju svaru, lai gan çdu puslîdz normâli. Pagaidâm vçl neviens man nav ieteicis, kâ ðo problçmu atrisinât, taèu paðsajûta, teikðu atklâti, ir nekâda, bet jâdzîvo un jâstrâdâ taèu ir! Nu nevaru nenervozçt, jo nedzîvoju taèu stikla kastç!!!
Es arî labprât dzirdçtu kâdu iedarbîgu risinâjumu.
Lilina
Re: Vçdera spazmas
09.05.2005 13:53
Njaa, no pieredzes - var buut!!! Viss var buut! Piemeeram, man daþkârt uznaak smakshanas leekmes, sirdsklauves, paarsitieni, temperatûra & vispaar taads triiceklis iekshaa. Baigi diivaini, jo, piemeeram, esot citaa videe - laukos, paarsitieni mani nenomoca a darbaa.... klaat kaa likts.
Man arii gribeetos uzzinaat, ko dariit? Ko es darbu pati? hmm, shad tad padzeru kaut ko nomierinosho iz dabas liidzekljiem, shad tad meegjinu pasportot, eju uz bazniicu & censhos par to nedomaat!
G.
Re: Vçdera spazmas
09.05.2005 13:58
Liliana, Jums izklausâs pçc panikas nevis distonijas.
Lilina
Re: Vçdera spazmas
09.05.2005 14:14
G. , ja es izstaastiitu visu, kas ir bijis...jaasaak laikam buutu ar to, ka esmu fobiíe un hipohondriíe laikam jau arii :)
Vispaar veseliibas probleemas saakaas peec lieliem paardziivojumiem. Paraadiijaas t & nekritaas pusgadu. Visu ko paarbaudiiju. Tagad t ir paargaajusi...tikai pa retam uzlec, bet tad driiz vien nokriitaas, bet es pat to nejuuutu.
Tad saakaas tahikardija, pulss neizkaidrojamu iemeslu deelj bija stipri paatrinaats visu laiku (pat no pasha riita). Tas paargaaja. Saakaas paarsitieni...veelaak sajuuta, ka nevaru paelpot (a taa elposhanas fiièa ir no laika, kad biju slimniicaa ar pneimotorax). Laikam bailes un toreizeejaa paardziivojuma sekas + veel citi paardziivojumi. Vispaar ieprieksh biju ljoti vesela. Saauksteejos labi ja 1 reizi gadaa. A taa viss ok. Bet te peekðòi ðitaa...ðaize.
Nez, visi aarsti beigu beigaas pasaka vienu un to pashu...veìetatiivaas nervu sistçemas disfunkcija.
Aa, veel var piebilst, ka atliek man vienkaarshi dzirdeet par kaadu kaiti, ka taa kaite man piemetas :)))
Kkad paarbaudiijos & neko nevareeja atrast, tad nepaartraukti vaina tika uzlikta kaadam orgaanam, kas veel nebija paarbaudiits & tad visi tie orgaani man peec kaartas saapeeja. Piem., ja saakumaa man teica, ka varbuut no plaushaam, tad man saapeeja plaushas (bet saapeeja reaali), tad no kuòìa, ok, saaka saapeet kuòìis, tad no niereem - saapeeja tur, kur nieres un taadaa garaa taalaak. Vaaks!!! Pati saprotu, cik stulbi tas ir!
A panika man parasti saakas tad, ja paliek slikti...tad uztraucos un apliek veel sliktaak...lai gan tagad gruuti izðíirt...
Krûms
Re: Vçdera spazmas
09.05.2005 14:44
Jâ, svaru esmu zaudçjis ~ 5 kg. Pirms kâda laika arî man bija (it kâ)problçmas ar sirdi, bet pârgâja. Jâsecina, ka ðai slimibai ir svarîgi, lai cilvçki varçtu pastâstît viens otram par to, tad paliek vieglâk.
Lilina
Re: Vçdera spazmas
09.05.2005 14:48
Nezinu, domaaju, ka no taa vieglaak nepaliek...sanaak tik taada paèîkstçðana. Ja nu vieniigi secinaajums taads, ka hipohondrikji un distonikji (kaa teica, ja nemaldos, Alstere) dziivo ilgi, bet slikti & fiziski ir vieni no veselaakajiem :) tas, labi, protams, bet.... labaak buut nedistonikjim un nehipohondrikjim :)
Sanny
Re: Vçdera spazmas
09.05.2005 18:00
Manuprât, trakâkais ir tas, ka nevienam ðo sajûtu nevar izstâstît! Tur spieþ, ne sâp, tad velk un tamlîdzîgi. Ârstam un ìimenei tas neko daudz neizsaka :(. Es esmu zaudçjusi 4 kg, tagad vçl mçìinâðu aiziet uz vçdera dobuma USG, bet jau tagad varu paredzçt, ka viss kâ jau parasti bûs 'vislabâkajâ kârtîbâ'... Tracina, ka katru dienu jûtos slikti, kâ tad lai smaida?
es
Re: Vçdera spazmas
10.05.2005 11:01
Iesaku aiziet Stradiòos pie dakteres Raitas (neiropatalogs)!
Mary
Re: Vçdera spazmas
10.05.2005 12:57
Kas ir dr. Raita? Kaapeec vina ir tik laba? Vai daudz ko saprot par vedera spazmaam? Man, piemeeram veeders ljoti biezi uzpuses. Vai ari tas varetu but "no nerviem"?
bazuka
Re: Vçdera spazmas
10.05.2005 15:32
Vçders uz pusçm? Nervi !
Re: Vçdera spazmas
10.05.2005 16:37
Iesaku palietot No-spa un paveerot kas notiek. Taa vispaar ir laba zaale un ar vinju var ieguut negaidiiti labus rezultaatus.
Esmu 26 gadus jauna metene.Mans augums ir 1.62 un sveru 50 kg,zinu ka tas ir normaals svars bet ,nejau kg ir probleema .Vçlos samazinât sava kjermenja apjomu vismaz uz 15 cm no viduklja un no kaajam un rokaam kaadus 5 cm.ko lai daru!!Savus ieteikumus raxtiet luudzu uz kykolka16@inbox.lv.Esmu izmisusi,gribu skaistu dziivi,es daudz maacos un nav laika pashai sev.=(
Re: Vçdera spazmas
29.09.2005 16:39
Tvainojos man ir 16.
Re: Vçdera spazmas
29.09.2005 18:47
Prichom tas oftopiks te? A.M.???
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 9?
Ziņa: