zobu balinâðana/baltinâðana!?

Aizsāka guru 

guru
zobu balinâðana/baltinâðana!?
09.08.2005 10:20
Kâda ir atðíirîba ðîm divâm metodçm??? Kâdas metodes jûs ieteiktu, lai zobi pasiktu baltâki?
nav proceduura "baltinaashana". uz zobu pastaam raksta "baltinosha" bet tas tikai noziimee ka taa ir raupjaaka un noberzh no zobiem teeju, smeekjeeshanas aplikumu, bet nebalina. balinaashana ir kad uz zoba uzklaaj balinoshu vielu kas izbalina zobu dziljaakos slaanjos, ne tikai virsmu. var veikt balinaashanu maajaas (~2as nedeeljas) vai zobaarstnieciibas kabinetaa (~1a stunda). Es ieteiktu to dariit maajaas.
Ar ko lai tos mâjâs balina?
jaaiziet pie zobaarsta, tas izgatavos speciaalu balinaashanas kapi un iedos balinaahsanas vielu.... neiesaku pirkt kautko veikalos un meegjinat pagatavot kapi pasham - rezultaati var buut beediiigi - uzpampushas smaganas, sabojaata zoba emalja, saapes, utt.
balinât zobârsta kabinetâ ir forðâk!

dakters paòem lielâkas koncentrâcijas gçlu, un 1-1,5 stundas laikâ izbalina.
pçc nedçïas var atkârtot.

a mâjâs - ar zemâku koncentrâciju - ilgi un pretîgi (vismaz man paðai nepatika).
A kaa ;eetaak? Nu vai vispaar izmaksas tam pasaakumam? :-)
zobaarsta kabinetaa jaaeezh atvertu muti veselu stundu :( tas gan nav tas trakaakais, bet rezultaati nekad nav prognozeejami. ja zobi ir dzeltenaaki vai persona vecaaka, parasti veelamais rezultaats nav panaakams jo 1a stunda nav pietiekoshi lai pat koncentreetaaks gels tiktu dziljaakos zoba slaanjos !!!

Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 20?
Ziņa: