sporta apavi

Aizsāka rita 

rita
sporta apavi
09.08.2005 10:27
Sporta klubâ visu laiku apmeklçju tikai kalançtiku un pilates, tur var vingrot ar zeíîtçm. Tagad gribçtu pamçìinât kâdu jaunu sporta veidu piem. body toning vai latino aerobika, gribçtu uzzinât vai tur ir nepiecieðami sporta apavi vai arî var iet ar zeíîtçm? Un vispâr kur var nopirkt nedârgus sporta apavus?
Paldies visiem!:)
go
Re: sporta apavi
09.08.2005 11:11
Sporta apavi ir nepiecieðami! lçtus ðíiet var nopirkt jebkurâ sporta veikalâ izpârdoðanas laikâ, iespçjams tirgû.. mana trenere iegâdâjas humpalâs (kâdâs nepateikðu). Protams, aizrâdîðu tikai manas treneres teikto- sporta apaviem jâbût labiem. Vârdu sakot, viòa saka - treneri izvçlas REEBOK. :)
Re: sporta apavi
09.08.2005 14:03
Lçtâki iekðtelpu apavi bûs firmâm, kuras nav tik populâras kâ adidas, nike un tas pats reebok. Ja tajâs nodarbîbâs nav jâtaisa strauji finti uz sâniem, tad var pameklçt asics, hummel. Kâ jau te minçja, izpârdoðanu laikâ ðâdas firmas apavus var iegâdâties par diezgan pieklâjîgu naudiòu.
Sporta apavus pirkt humpalâ un tirgû neieteiktu, jo manuprât to kalpoðanas mûþs pie intensîvas lietoðanas bûs krietni îsâks
Re: sporta apavi
09.08.2005 22:57
Treneri izveelas Reebok??? Laba reklaama. Vispaar jau es esmu izmeegjinaajis gan Reebok, gan Nike, gan Adidas, gan NewBalance, gan Asics... un ja godiigi Reebok MAN galiigi nepatika un nezinu nevienu no saveejiem, kas tos izmantotu. Tas viss ir ljoti individuaali.

Humpalaa pirkt ir reaali stulbi, jo apavi ir ieneesaati citai kaajai un tas sporta apaviem nu galiigi neder. Tirguu... nu ok, tad jau labaak humpalaa, bet labaak aiziet uz Sportland kautvai un uz lielaam skidkaam nopirkt labus apavus. Es nopirku Nike ACG krosenes pa 40Ls, pirms tam taas maksaaja 60Ls. Jo daargaaki apavi jo lielaaka ekonomija. Uz Nike Shokx ieekonomeeju 40Ls.

Ja grib ko leetaaku, NewBalance. Ja skrieshanai tad ideaali. Aerobikai gan labaakie buus Nike un Reebok, jo te zole savaadaaka vaidziiga.
kâpçcîte
Re: sporta apavi
10.08.2005 00:26
... kurâ vietâ Latvijâ ir nopçrkami tieðâm îstie brendi, nevis íînâ raþoti vismaz treðâs klases viltojumi...?
go
Re: sporta apavi
10.08.2005 09:24
Mateus, vai tu apmeklç arî stepa nodarbîbas?
Pieïauju, ka nç. Nu tad, lûk, reebok, jo tâm ir paaugstinâta augðdaïa, ka nepiecieðama, lai saturçtu potîti. Es tik tieðâm nezinu visas tâs fiðkas, paðai arî ir bijuðas daþâdu firmu krosenes, bet es dalos pieredzç, ko iegûstu no, manuprât, superprofesionâlas treneres. Vispâr jau ir skumji, ja cilvçks tomçr izvçlas ne labâko, bet lçtâko, un tâpçc patiesîbâm ðo firmu uzskaitîjumiem vispâr nav nozîmes.
Pîpçtâjs
Re: sporta apavi
10.08.2005 10:49
Paaugstinâtu augðdaïu tu atradîsi ne tikai reebok brenda apaviem, bet arî citiem. Kâda izskatiisies tâ asporta kurpe ir atkariigs no pielietojuma. Veins izvçlas adidas (man personîgi patiik vislabâk), cits nike. Cik cilvju tik domu.

To kâpçcîte - vari mçìinât pasûtît kâdâ firmas veikalâ pçc kataloga, tikai rçíinies arî ar atbilstoðu cenu:)
gh
Re: sporta apavi
10.08.2005 11:16
miiljaas sievietes,
1. ja juus sporta apavus izmantojat tikai sporta zaalee un ja juusu peeda vairs neaug, tad reaali (spriezhot no savas pieredzes) tos vajag mainiit tikai reizi 4-5 gados.
2. speciaali sievieteem, piemeeram nike, razho fitnesam domaatas sievieshu sporta apavu liinijas.
3. ja apavi jaamaina reizi 4 gados, tad neriskeejiet un nepeerkiet humpalu preces, bet atljaujieties samaksaat eles 50 par savu labsajuutu un droshiibu.
4. izveele LR nav milziiga, bet normaalus apavus tomeer var atrast. katrs sevi cienoshs veikals vismaz reizi gadaa palaizh atlaides, attieciigi apavus var nopirkt leetaak.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 1?
Ziņa: