pârdegðanas sindroms

Aizsāka serenade 

serenade
pârdegðanas sindroms
09.08.2005 21:34
Droði vien esat dzirdçjuði vai varbût izjutuði kaut ko lîdzîgu tam, ko sauc par "pârdegðanas sindromu". Piem., stipru emocionâlu pârdzîvojumu (ðíirðanâs), stresu dçï iestâjas labâkajâ gadîjumâ tâda kâ vienaldzîba, apâtija, sliktâkajâ - cinisms. Manâ gadîjumâ - satiekos ar vîrieti, kas jau piecus gadus ir ðâdâ stâvoklî ðíirðanâs dçï un nemitîgâ sevis vainoðanâ ðo izjukuðu attiecîbu dçï. Noprotu, ka iepriekð viòð ticis visâdâ ziòâ nosodîts (domâju, ka pamatoti), viòa îpatnçjâs attieksmes pret sievieti dçï (piem., ir kâdreiz sitis sievai). Arî mani ir provocçjis visâdâ ziòâ tâ, ka pats brînâs, kâpçc es viòu nepametu. Tomçr regulâri zvana, satiekamies, bieþi dalâs ïoti intîmos pârdzîvojumos, bet apgalvo, ka mîlestîba jau ir bijusi, esot sadedzis, neko negribot. Pirmais, kas nâk prâtâ, neesmu îstâ, bet ðo piecu gadu laikâ kopð satiekamies, citas "tik patstâvîgas :)" nav bijuðas. Varbût neanalizçjiet mani, jo saprotu, ka ðîs attiecîbas balstîtas uz maniem neatrisinâtiem kompleksiem, bet tomçr, ja ir viedoklis, padalieties- laiks dziedç ... vai tomçr ... "naivums manâ vecumâ"
serenade
09.08.2005 22:32
Varbût neanalizçjiet mani, jo saprotu, ka ðîs attiecîbas balstîtas uz maniem neatrisinâtiem kompleksiem, bet tomçr, ja ir viedoklis, padalieties- laiks dziedç ... vai tomçr ... "naivums manâ vecumâ"

Cik tad Tu veca/jauna esi? ;)
bazuka
Re: pârdegðanas sindroms
10.08.2005 12:24
Viòam ir neatrisinâti kompleksi, tas nu 100%. Izdegðanas sindroms, cik zinu, ir no citas operas.
veerotaaja
Re: pârdegðanas sindroms
10.08.2005 20:25
peec manas nelaagaas pieredzes, vispaar taada sevis passsaustiishana un jauno attieciibu nopietniibas noliegshana var vilkties patieshaam gadiem. Un vainagoties arii ar panaakumiem - peec shiem gadiem - ar noteikymu, ka Tu joprojaam esi emocionaali neievainota no shiim attiecibaam.
Bet vispaar Tevi nebuut neapskauzzu. Ir jaabuut diezgan lielam altruistan, lai aadas attieciibas uznjemtos. Protams, tam cilvim jau arii, kameer vinsh dziivs, ir vajadziigs kaads draugs,taccu attieciibu naakotni prognoxzeet ir gruuti.
Uz kaadu briidi emocionaali iztuksots jau vinsh iisteniibaa arii ir. Un varbuut uz ilgaaku laiku.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 21?
Ziņa: