par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!

Aizsāka wow 

par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!
23.07.2006 14:15
Lûdzu, lûdzu, mediíi, zinoðie, pastâstiet, kâ îsti ir - kur var mâcîties PSIHOTERAPIJU un kâdi nosacîjumi, kâda izglîtîba vajadzîga. Vai tieðâm tikai tie, kam jau ir medcîniskâ izglîtîba, var iegût psiohoterapeita kvalifikâciju?? Vai cita ceïa nav? Neko vairs nesaprotu. Taisos mâcîties psiholoìiju, kaut gan viens bakalaurs sociâlajâs zinâtnçs man jau ir, bet tâ nav psiholoìija.
Izpçtîju RSU, neatradu tâdu psihosomatiskâs medicînas katedru, kâ man teica, atradu tikai mâkslas terapeitus, bet vispâr psihoterapija kur?? Galîgs apmulsums. Zinu, ka ðogad RSU nokavçts, tas nekas, man jâzina, lai es varçtu izdomât vispâr, kur un kâdâ secîbâ mâcîties.. un RPIVAa vçl ðogad var apspçt psihologos iestâties.
bûðu ïoti pateicîga, ja kâds apskaidros!!
Re: par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!
23.07.2006 14:39
Ir RSU psihosomatiskaas mediciinas katedra, Greecinieku ielaa 34 baazeejas. bet tur par psihodinamiskajiem psihoterapeitiem maaca tikai aarstus. Rezidentuura 4 gadi.
Izmaacoties psihologjiju bakalaura un magjistra programmu (kliinisko psihologjiju laikam jau), var maaciities psihoterapiju dazhaas vietaas, ne RSU.
Re: par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!
23.07.2006 14:48
paldies, ,,,
jâ, nu es atradu, ka RSU psihosomatiskâs medicînas katedra mâca tikai ârstus jeb arî jâmâcâs kopâ 10 gadi, lai kïûtu par psihoterapeitu

Bet, ja ir ðis maìistrs psiholoìijâ, kur var mâcîties psihoterapiju?? kas vçl, ja ne RSU?
Re: par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!
23.07.2006 16:13
Zinu ka kaut kaadaas maajaslapaas esmu redzeejusi piedaavaajumus apguut sho profesiju, bet taa kaa man tas nav aktuaali, tad nepiefikseeju iisti.
paskaties www.cii.lv tur ar kaut kas bija man shkjiet.
Vai gaidi, varbuut kaads zinaas ko vairaak teikt
Re: par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!
24.07.2006 12:32
Ja neesi aarsts, skaties www.psihoterapija.lv, tur ir paaris maaciibu iestaades, viss atkariigs no virziena, kaads Tevi interesee, eksistenciaalo daudzi shejienieshi Lietuvaa maaciijushies, par psihodramatistiem lasi www.psihodrama.lv, psihoorganiskaas analiizes speciaalisti Latvijaa maacaas (vari piezvaniit psihoterapeitam Armandam Brantam, psihoterapija.lv buus taalrunis), gjimenes terapeitu maaciibu info www.dzimtaskoks.lv, psihoanaliitisko psihoterapiju gan laikam tikai aarzemees maacaas. Maaciibas IR ILGAS, taapeec nav baisi lielas noziimes ieprieksheejai izgliitiibai, jo, cik zinaams, maacaas un peec tam veixmiigi straadaa ljaudis ar atshkjiriigu izgliitiibu. Bet preciizak uzzinaasi katra virziena maajaslapaa vai psihoterapija.lv, tur meils arii bija, manupraat. Tad jau Tev tur pateix smalkaak.

Ja es pareizi atceros, tad bija dazhi virzieni, kas prasiija, lai pasha terapija buutu izieta pirms maaciibu saakuma, citi to ir iekljaavushi maaciibu procesaa.
Re: par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!
25.07.2006 01:10
Runcene, liels paldies.

Interesanti, kâ ir ar Francijas psihoorganiskâs analîzes Instiûtu? vai ats maz ir ðeit? nevaru par mâjaslapu atrast..
Re: par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!
25.07.2006 08:10
Pirmie psihoorganiskaas analiizes speciaalisti jau tieshi tur maaciijaas. Kontakteejies ar kaadu no vinjiem.
Jâ mâcîbas ir ilgas, bet tas ir to vçrts. Lai Tev veicas!
Re: par mâcîbâm - ïoti lûdzu padomu!!
31.07.2006 22:07
:) paldies :) Tik mîïi pateici:)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 9?
Ziņa: