kad attieciibaas nokriit rozaa brilles

Aizsāka www 

veelos luugt padomu gudriem un pieredzejushiem cilveekiem. ar draugu esam kopaa mazliet vairaak par gadu un tagad peedeejaa laikaa saak paraadiities visaadi siiki striidi par siikumiem. saprotu, ka tas ir taadeel, ka esam abi viens pie otra jau mazliet pieradushi, atlaujamies dariit to(varbuut viens otram neizpatikt tik loti), ko nedariijaam pasaa attieciibu saakumaa. par laimi draugs ir loti saprotoshs, arii es veseliigi uztveru kritiku, ilgstoshi neapvainojamies un visu liidz peedeejam siikumam izrunaajam, turklaat tie ir nevis taadi striidi, kur kaads blauj uz otru, bet vairaak mieriiga vaardu paarmainja, tachu tur vienalga ir paarmetumi. saprotu, ka laikam katraas attieciibaas bez striidiem neiztikt, tajaa pashaa laikaa nezinu, vai taa tam vajadzeetu buut. (peedeejaa laikaa taadi asumi ir iznaakushi diezgan biezi). laikam tas ir periods peec tam, kad rozaa brilles nokritushas nost un saakas piesliipeeshanaas otram cilveekam. kaada ir juusu pieredze shajaa jautaajuma?fakts ir taads, ka viens otru miilam un negribam skirties. varbuut, kad iztureesim sos asumus, ar laiku tie norims un mees piesliipeesimies viens otram?
Re: kad attieciibaas nokriit rozaa brilles
27.07.2006 13:47
nu re, gudra meitene- pati uzdevi jautajumu, pati ari atbildeji;) Tiesi taa ari ir ka tu raksti. un velak pieradisiet ari viens pie otra asajiem sturiem:)
plants no cita PC
Re: kad attieciibaas nokriit rozaa brilles
27.07.2006 16:25
Un iemâcîsities tos stûrus apiet. Ja diskusijas nav principiâlas, tad pieder pie lietas.
Re: kad attieciibaas nokriit rozaa brilles
28.07.2006 11:19
Es principaa neticu cilveekiem, kuri saka, ka vinju kopaa dziivoshana vai lauliiba ir taada jauka romantiska padariishana, ka vinji jau nu nekad nestriidas, nevienu asaaku vaardu otram nav pateikushi, nee..., mees nekad. tad Tur vai nu abi dziivo kaa aizmigushi un iisteniibaa taas vinju attieciibas nekas nopietns nav vai arii viens ir noleemis nekad neko neiebilst un taa arii bez savas galvas dziivo.

Katrs cilveex ir atshkjiriigs, naak no savas vides, kur lietas ir dariitas un saprastas taa, otrs atkal naak no citas vides, kur daudzas lietas ir saprastas shitaa. Es to procesu arii sauktu par piesliipeeshanos, bet tas var atkaartoties atkal veelaak dziives laikaa, jo mainaas veertiibas, mainaas pashi cilveeki. Taa kopaa palikshana ir muuzhiigs un nebeidzams process, kas tieshi ar aci nav redzams un formuleejams, nedz ikdienaa tiek analizeets, bet tas process tur ir un tam tur ir jaabuut, ja grib palikt kopaa.

Daudz ko arii laix iemaaca -- Tu iemaaciisies maniit, kad nav iistais briidis nopietnas lietas apspriest un kad to otru vajag likt mieraa, lai atpuushas. Jo noguris vai stresains cilveex nav nekaads sakariigais domaataajs. Striidi ir un buus, bet jaamaacaas to dariit bez cienju aizskaroshiem komentiem, roku palaishanas un rupjiibaam. Arii karstumaa jaadomaa, kaa mute darbojas. Ja laizh laukaa visu bez cenzuuras, tad, manupraat, arii probleema ir saakusies. Ja tomeer ir paarshauts paar striipu, vajag to visu izrunaat, savaadaak katrs ieksheeji domaas visu ko un ruugs, bet naakamais striids jau buus gauzhi nelaags. Taapeec jau meedz teikt, ka daudzas nelaimes attieciibaas saakas ar pilniigiem siikumiem.
Es jau arî domâju, ka katrâs attiecîbas ir strîdi..un tas ir pat normâli..vienîgi strîdçties ir jâmâk..ir jâmâk neuzpiest savu viedokli..rast kopromisus...vispâr katrs strîds attiecîbas var vai nu pasliktinât, vai nu arî tâs attîstît un pilnveidot..vispâr mâksla.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 14?
Ziņa: