apakšlūpas operācija

Aizsāka Vilnis M. 

Labdien! Manai meitai ir 17 gadi, bet kopš dzimšanas viņas apakšējai lūpai ir defekts - smaidot un runājot, apakšlūpas viena daļa ir tāda kā nekustīga (gribētos pat rakstīt, ka atmirusi...) un rodas tāds kā 'lauzts smaids'. Meita labprāt vēlētos ko mainīt, bet nezina vai tas maz ir iespējams. Es gan mierinu un saku, ka ir, jo mūsdienu medicīna tādus brīnumus attiecīgās lietās spēj paveikt, bet ar tādu skaidru pārliecību nevaru apgalvotz Tāpēc labprāt uzzinātu vai vispār ir iespējams veikt šo apakšlūpas operāciju, padarot to daudz maz simpātiskāku?:) Vai tas vispār ir iespējams un cik tāds prieks izmaksā?:) Esam ļoti ieinteresēti:) Noteikti iesim pie ārsta, bet varbūt kāds var sniegt nelielu ieskatu jau pirms vizītes?:)
Re: apakšlūpas operācija
04.10.2017 23:03
Es neesmu mediķis.
Te neviens neredz, kā izskatās meitas lūpa un smaids.
Plastikas ķirurgi te netusē un bez maksas nekonsultē. Pat, ja ķirurgi te būtu, skat. 2.teikumu :) Viņi "pa vadiem" neredzētu, kas par problēmu un kādu metodi izmantot.

Ir dzirdēts, ka līdz 18g.v. bērniem ar iedzimtiem defektiem taisa valsts apmaksātas plastiskās operācijas. Kam un kad taisa, cik liela ir rinda- nav ne jausmas.
Re: apakšlūpas operācija
06.10.2017 11:14
Pievienojos.
Ja ir nervu parēze,kas netika novērsta jau agrā bērnībā, tad te diez vai būs līdzēts.
Jāiet pie neirologiem un pēc tam pie plastiskajiem ķirurgiem.
Lai veiksme un skaistums.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 7?
Ziņa: