Jautâjums Mateus

Aizsāka Raitis 

Jautâjums Mateus
07.08.2008 11:42
Sâkðu ar to, ka fiziskâs nodarbîbas veicu mâjas apstâkïos. Uzskatu, ka normâlu fizisku slodzi var dabût ne tikai sporta klubos, bet ar parastajâm hantelçm un nelielu iztçli arî 1istabas dzîvoklî.
Mana treniòa ''programa'': 3X 1. 10 kg pa 20-25 reizçm uz labâs, tad kreisâs rokas. 2. Dziïie atspiedieni 20-25 reizes 3. Preses vingrinâjums 45 grâdu leòíi turot 5 sek 15-20 reizes 4. 5 kg hanteles plecu vingrinâjums 20-30 reizes. Kâju treniòam - 30 min skrçjiens pa meþa takâm.
Treniòð notiek parasti 4 - 5 reizes nedçïâ pa pusstundai dienâ + ~30 min skrieðana. Nu jau tâdâ veidâ darbojos ~ 2 gadus pa starpu pusgada pârtraukums, taèu atkal atsâku pirms 4 mçneðiem.
Mani parametri: 18 gadi, 195 cm, 78kg, tauku saturs ~15-16 %.
Principâ nesûdzos par savu augumu, taèu jûtu, ka tagad sâku augt nevis garumâ, bet platumâ, tapçc nolçmu, ka vajag pievçrsties nedaudz nopietnâk savas formas veidoðanâ. Uzreiz saku, ka uz klubiem neieðu, taèu apsveru domu iegâdâties kâdu trenaþieri, piemçram, airçðanas vai ko lîdzîgu. Mçnesî palîguzturam varu atïauties ~ 40 ls. Iesakiet reâli ko vajadzçtu lietot pirms un pçc treniòiem, kâdu treneþieri òemt, kâdus fiziskos vinginâjumus u.t.t. Liels paldies.
Re: Jautâjums Mateus
07.08.2008 12:25
40Ls meenesii = Animal Pak vitamiini + BioTech BCAA. Leets un normaals komplekts.
No riitiem mochii iekshaa Animal Pak, 1h pirms treninja 3ripas BCAA un vel 3 ripas uzreiz peec treninja.

Ja gribi maajaas treneeties, labaak nopeerc normaalu galdu spieshanai, hanteles taa lai normaali svari sanaak (man piem spieshanai vajag liidz pat 45kg hanteles) un kaadus gumijas paklaajinjus ja nu jaanomet taas hanteles.

Programu njem jebkuru kas patiik no taa pasha www.animalpak.com bet netreneejies vairaak par 4 dienaam nedeeljaa. Nevajag, tas ir pa daudz.

Trenazhierus Te nafig domaaju. kad buusi 95 un vairaak kilogrami tad kaadu velotrenazieri lai presiiti redelee uztaisiitu konreetaa utm.

Svaru liec labaak taadu lai sanaak vingrojumi taa ar kaadiem 15 atkaartojumiem, tad audzeesi formu.

Vaardu sakot es uzskatu ka vajag Animal Pak, BCAA, solu spoeshanai un hanteles. Peec treninja auzu paarslu putru :)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 14?
Ziņa: