Slikta dûða un reibonis trenaþieru zâlç.

Aizsāka arnolds 

Labdien. Man ir 21 gads un ar sportu nodarbojos jau vairaak par 10 gadiem. Ðodien biju aizgâjis uz trenaþieru zâli, lai trençtu rokas muskuïus pçc ierastâs programmas. Tad pienâca kârta bicepsam ar svaru stieni stâvus. Uztaisîju vienu piegâjienu, atpûtos apm. 2 min. un tad íçros klât otrajam piegâjienam, kad biju uztaisîjis 4. no 10. reizçm, man sâka palikt slikti ap dûðu un noreiba galva, domâju kad izvemðos, noliku stieni steidzîgi apsçdos, pçc minûtes vai divâm atkal viss bija kârtîba. Droðîbas labad treniòu beidzu.
Kâds tam varçtu bût iemesls ? Pârtrençðanâs ? Nepareiza elpoðana ?
Re: Slikta dûða un reibonis trenaþieru zâlç.
22.08.2008 20:39
paartreneeshanaas ar atpuutu 2min :D Nu nu.
Sagadiishanaas.
Driizaak kungjim kaut kas tai dienaa bija. Pareizaakaa pieeja ir peec piegaajiena sagaidiit ka pulss ir normaa un uzreiz maukt naakamo. Es lai nesamazinaatu pampinga efektu 30sek atpuushos starp piegaajieniem.

Ar kaadu sportu ta Tu no 11 gadiem nodarbojies? Shahu? :) Ja jau raxti tad raxti. Ja no 11 gadiem dzelzhus cilaa tad nebuutu briinums ja arii par invaliidu paliktu ;)

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
A ko to çdi
jo nu varbût apçdi kautko sliktu
mçdz gadîties.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 3?
Ziņa: