izturîba un izravieni

Aizsāka fox 

fox
izturîba un izravieni
03.09.2008 23:08
HAllo!
Vârdsakot tâ - visu vasaru intensîvi visu vasaru nobraucu ar velo - garâs distances - dienâ 80-100km.Tad vçl - kad bija siltais laiks - devos gar jûru skriet vakaros - 1 stundu + kâda presite, stiepðanâs. Uzskatîju, ka esmu tipa normâlâ fiziskâ formâ, izturîga (34 gadi, sieviete). Ðodien pa seniem laikiem aizgâju uz sporta klubu - body bike nodarbîbu, tâda intensîvâ un sapratu, ka galîgi nevelku. ja ticçt pulsometram, tad ir bijis brîdis ka pulss ir 211 (vai tas maz iespçjams?).

Secîgi - jautâjums - dzîvot tâlâk ar apziòu, ka varu vienkârði vilkt ilu garu treniòu, fizisku slodzi, bet uz îsiem uzrâvieniem esmu nekam nederîga.

NO veselîbas viedokïa - kâ ir labâk?

Ja tomçr trençt arî spçju îsâ laikâ bût fiziskâ formâ - tad kâ to darît?
Re: izturîba un izravieni
04.09.2008 01:12
211? :) nee nav reaali. pie 34 gadiem msr= ~186bpm peec shii pulsa teoreetiski Tu izrubiitos :D

Tie pulsometri ir tikai taa - aptuveni. Nekad neesmu sapratis kaa vinji meera. Polar nopietnie pulsometri jau normaalaak raada, bet arii hvz

No veseliibas viedokla - anaerobajaa logaa nelien. 130bpm turi uz kardio un viss. Tas trenees motoru un leenaam alielinaas izturiibu.

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 1?
Ziņa: