Necieðamas muguras sâpes

Aizsāka Sâpe Liela 

Sâpe Liela
Necieðamas muguras sâpes
17.09.2008 10:04
Pçdçjâs trîs nedçïas ïoti sâp mugura krustu rajonâ un it seviðíi kreisajâ pusç, tuvâk pie sâniem. Pirms kâda laika papildus sâpçja tajâ paðâ pusç arî sprands, domâju, ka biju sapûsts braucot ar auto. Sçþot, ejot sâpes ir ïoti minimâlas, savukârt ceïoties no krçsla sâpçs ir meþonîgas un pieceïoties pilnâ stâjâ ~ 10 sek arî sâp. Naktî guïot arî vaks, sâp un viss, locies kâdos èokuros gribi. Pie tam esmu pasâcis 1x naktî doties pa mazajâm darîðanâm - ap 4, 5 - ciem. No rîtiem tâda sajûta, ka pirksti notirpuði, un krûðu kurvis saspiests (starp krûtîm un lâpstiòâm arî sâpîgi) Kur varçtu bût cçlonis?
Lûdzu iesakiet kâdu labu speciâlistu, pie kura griezties?
P.s Ja tas var noderçt - pçdçjâ pusgada laikâ ir bijuðas 2 kâjas operâcijas, abas ar spinâlo anestçziju, pçdçjâ pirms ~ 2 mçneðiem. Pirms un pçc pçdçjâs operâcijas riju antibiotikas, 2 kursus pa divâm nedçïâm, laikam cetofeksînu 4x dienâ pa 300 mg (varbût kïûdos), plus to ko vçl sagruzîja slimnîcâ. Pirms otrâs operâcijas, anestezeologs ilgi nevarçja man iedurt tur kur vajag, un vispâr sûdîga iedûra (manuprât), jo padarîja nejûtîgas abas kâjas. Sekss nav bijis pçdçjos ~ 3 mçneðus:), alko neesmu lietojis tikpat, nesmçíçju ~ 2 mçneðus, dzeru gan daudz ~ 3 l dienâ.
Atvainojos par penteri, bet varbût P.S rakstîtais var palîdzçt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 18?
Ziņa: