Jēla gaļa uzturā

Aizsāka zibspuldze 

Man ļoti garšo sarkanās gaļas karpačo, tb superplāni sagrieztas jēlas gaļas šķēles ar garšvielām. Gaļu (liellopa/teļa) pērku rīgas centrāltirgus gaļas paviljonā. Cik droši to ir darīt, zinot, ka tur tirgotai gaļai it kā ir sertifikāti un to pārbauda laboratoriski? Kādas ir riska pakāpes?
Un vai Rīgā ir kādas citas tirdzniecības vietas, kur gaļu iespējams iegādāties ar garantiju, ka tā ir 100% droša?
100% droshs par kaut ko nekad nevar buut, takaa visu risku jaauznjemaas pasham, par visaam salmonelaam un parjiem ''draugiem'' ko var sakjert ;)
Re: Jēla gaļa uzturā
04.03.2011 11:39
Jēla gaļa nodrošina, ka agri vai velu tu saķersi Salmanelozi. "A" hepatītu.Trako govju sērgu,ka nemāk ārstēt neviens ārsts,nevienā valstī. Nemaz nerunājot par visādām trihanellām.
Garantijas uz šodienu ??? Var ticēt tikai muļķi.
Lai veselība un saprāts.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 16?
Ziņa: