Re: ginekomastija

Aizsāka andritis3524 

sveiki man ir 19 gadu es tiko sāku nodarboties ar bodybibuilding........es esu baigi uztraucies vesalu vienu gadu es kačājos ritīgi, ziemas sākumā es salauzu roku ,vienu menesi nostaigāju ģipsī,,kad sadzīja roka atsāku kačāties un man sāka sāpec krušāgali un palielināties .............vai tas arī varētu būt no protēīna un kreatīna,,,,superpumjiem???......bet es aizvien vel turpinu kačaties ??????kas man būtu jadar lai nenotiktu tā jbeidz lietot šie produkti ?????
Re: ginekomastija
03.03.2011 12:24
Jiet pie androloga. Jāmet prom ķīmija.Esi apstādinājis dabisko oliņu darba speju.Samazināts testosterona līmenis asinīs .Tāpēc sāk augt krūtis. Ej fiksi pie ķirurga. Viņs tev izrakstīs "A" vitamīnu.Tas palīdzēs atjaunot pamirušos (cerēsim) oliņu audus.
Esmu šeit vairākās vietās aprakstījis , kas notiek ja lieto androgēnus (vīrišķos hormonus). Paskaties.
Lai veicas.
http://www.mensfaq.com/lv/veseliba/sekss/138-impotence.html



Edited 1 time(s). Last edit at 03.03.2011 12:32 by Mazdakteris1.
poh
Re: ginekomastija
03.03.2011 12:53
ja lieto ķīmiju, tad tamokifēns atrisinās tavu problēmu. ja ķīmiju nelieto, tad pie ārsta.
pumps
Re: ginekomastija
03.03.2011 21:10
tu lieto steroidus, bet pie ginekomastijas vaino proteinu, kreatinu utt?!? nu gan. Tu kaut nedaudz vispar esi painteresejies ko tu lieto un kadus blakusefektus tas var izraisit.

poh pateica ko darit.
bet es jau nelietoju vispār steroīdus un metānus cti man saka ka var arī būt purberitāte ķermenis mainas tas ir dabīgi...
Re: ginekomastija
04.03.2011 17:04
Ja nav lietoti metāni un steroīdi, tad katru dienu jāēd pa burkānam. Vai jāiet pie ķirurga. Tas nozīmēs "A" vitanmīnu kursu. Ir doma,ka kaut kas nav kārtība ar oliņām.Tās neizstrādā pietiekošā daudzumā testosteronu. Jāiet pie urologa vai androloga. Jāskatās vai abas oliņas strādā normāli. Vai nav varikocēle.?Iedzimta bruka? Vienas oliņas mazatīstība? Pārkarsētas oliņas slimojot ar cūcinu? Oliņu trauma. ?Oliņu apsaldēšana? būtu interesanti to uzzināt. Paldies.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.03.2011 17:08 by Mazdakteris1.
Re: ginekomastija
04.03.2011 17:06
Nesaprotu kāpēc šī tēma tika pārneesta uz sporta tēmu.Ja runa iet par ginekomastiju?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 1?
Ziņa: